Adım 5 - Hangi Anahtar Kelimeleri Kullanmalıyız ? Yaptığımız bloggerlarda en çok hangi kelime aranıyor ya da hangi kelimeler daha çok kazandırıyor ?

Sayın [MENTION=9224]mNote[/MENTION] arkadaşımız bir platini fazlasıyla haketti bence [MENTION=44001]actionScript[/MENTION] :)

hocam adsense yayıncı kimliğinizi , oluşturduğunuz büyük dikdörtgen adsense reklam kodunu pm atın size özel template oluşturup atacağım. bakalım gözükecek mi :)

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

hocam , bir arkadaş video çekmeye çalışmış. bana bu işi en kolay şekilde video ile anlatabileceğim bir program tavsiye edin. ben güzelce video çekeyim.

O arkadaş benim galiba :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben tum foruma soru sorayım bilen cevaplarsa sevinirim

1 dizinin bolumlerini dm ye atıyorum ve ordanda bloggere atıyorum. blogger adsense baglı degil, ssırf izlenim arttırmak icin.

ve benim actıgım bloglar 2-3 gun sonra spamdan kapanıyor. aynı dizi aynı sistem calısanlar var ve uzunca suredir blogları kapanmıyor.

peki benim blogum neden spamdan kapanıyor ? yoksa bloglarıda mı flaglıyorlar ? :D

hocam adsense yayıncı kimliğinizi , oluşturduğunuz büyük dikdörtgen adsense reklam kodunu pm atın size özel template oluşturup atacağım. bakalım gözükecek mi :)

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

hocam , bir arkadaş video çekmeye çalışmış. bana bu işi en kolay şekilde video ile anlatabileceğim bir program tavsiye edin. ben güzelce video çekeyim.

Hocam younow canlı yayın yada youtube canlı yayın yapabilirsiniz.İnanın herkesin çok karışık.Camtasia studio ile çekebilirsiniz ama canlı yayın olması çok daha iyi

Arkadaşlar yt adsensede blogger yani web kullanamazsınız.Arkadaşın Web adsense ki youtubede kazandım bir ara diyor.Yani şöyle açıklayayım Web adsense = Blogger + Youtube, Youtube üzerinden alınmış adsense = Sadece youtube kanalları...

Yanlışım varsa büyük abilerim düzelsin.Neden derseniz benim de web adsensem vardı ve youtube kanalı bağlayabiliyordum.Banlandı ne yazık ki...

Mobil olarak gönderildi.

Usta Bloglar 2 - 3 günde kapanıyor diyorsun peki bu blogların kapanması addensenin spama düsmesine sebeb olmazmı?

edit..............................

@actionScript ben yazdığınız kelimelerden 1 tanesini aradım fakat bizim yaptığımız tarzda site hiç cıkmadı karşıma yada ben bulamadım hocam bu kelimelere göre biz kendimiz sadece resimleri bulup kendimiz yüklesek sonra diğer işlemleri(sitemap mülk ekle dizene gönder gibi) yapsak olurmu? birde tek blog açsak 3 tane değilde direk template ve içerik diğer işlmler yapıp bıraksak olurmu 3 tane şartmı ? [MENTION=44001]actionScript[/MENTION]
edit: bir soru daha hocam kusura bakmayın hem adsense hemde popads bağlama imkanımız varmı bir blog'a çok riskli birşey olur tai ama denemek isterim

Son düzenleme:
8DZ927.jpg

bu bloglar kiminnnnnnnnnnnn

kendi adsenseinizi ekleyin ya da en kötü benim adsense i silin..

--

bu arada yöntem kazandırmıyor diyenler sitelere bakabilir

en alttaki resumecvcv benim hocam, ben sadece ca-pub da ki kullanıcı kimliği yerine yeni açmış olduğum yt adsensenin kimliğini yazdım ve 15 dk sonra 5görüntüleme geldi daha sonra görüntüleme sayısı 27 oldu 2tık geldi fakat bu olayın üstünden yaklaşık 2saat geçmiş olmasına ragmen 27 nin üstüne çıkamadım. "Az önce saat dilimi ayarınızı değiştirdiniz ve ana sayfadaki tahmini kazançlarda tutarsızlıklar fark edebilirsiniz. Ödemeleriniz bu durumdan etkilenmeyecektir." şöyle bir yazı yazıyor yukarda sanırım bu yüzden yayınlanmıyor reklam hocam.

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

Arkadaşlar adsense de reklamlarım kısmında özel url kanalları var oraya blogun adresini ekledim şu an etkin diyor ama blogda reklam göremedim. Bakalım bekliyoruz çıkarsa haber ederim. :)

evet hocam bende de etkin diyor ama başka ip den girdim baktım reklam yoktu fakat 2 tıklama gösteriyor adsense de kafam durdu son 3 saattir :confused:

Arkadaşlar tekrar merhaba, özel mesaj kutus %100 dolu. Skype açtığım gibi telefon kilitleniyor, bilgisayardan açtığımda da aynı sorun.

En büyük sıkıntı da şu, hiçbir şey bilmeyen birinin sorusu gelen çoğu saçma sorular arasında kaybolup gidiyor.

Adamın biri bu yöntem kazandırıyor mu diye neredeyse 3 gün aynı soruyu sormuş, skype üzerinden arama göndermiş vsvs. 3 gün önce blogu açsa bu yöntemi uygulasa soruyu sormasına gerek kalmayacak:))

ytpara forumu bu konuda çok iyi ilerliyor. Bakın biraz cevap vermeyi kestiğimde başka arkadaşlar diğer arkadaşlara yardımcı olmaya başlamış. Bu olay r10da yok. Hemen şikayet konuları açılır, konu içinde tartışma yaratılır ve bilgi paylaşan kişi ortadan kaldırılıp, o bilgi kötülenerek insanlar vazgeçirilir ve kazanan kişi kazanmaya devam eder.

Karaktersizlik yapanlar hakkımda şikayet konusu açıyor, blog yöntemini kötülüyor ama bu karaktersizler yalandan başka bir şey söylemiyor. Üstelik konuyu açan herif, aynı IP den 2 farklı üyeliğe sahip.
Online olmasına rağmen moderatörün sorularını cevaplamamış ve benim sözde 599tlye sattığım konunun linkini atamamış. Çünkü öyle bir konu yok! benim WMARACI sitesinde üyeliğim bile olmadı, bırakın satış yapmayı.

r10da da ücretli bir satış yapmadım. tamamen ücretsiz olarak dağıttım ve aynı yöntemle para kazanan saboces denen mod beni banlayıp konuyu sildi.

madem suçlu bendim, o zaman neden konuyu sildi ? bıraksaydı da insanlar konudan iyi ya da kötü faydalansaydı.

bu arada banlanma nedenim kimlik doğrulaması diyor. banlandığım gibi r10a mail attım, banlandığım gibi ban sorunları konusuna yazdım ama o konuda gözükmüyor çünkü onaylanmamış :))

millet deli gibi para kazanıyor siz hala yöntem çalışıyor mu yaa :)) bu yöntemle kazanan var mı yaaa :) diye sorular soruyorsunuz.

neyse kazanan kazanıyor, ben kazanan arkadaşlar için anlatmaya devam edeceğim. şimdi buraya yazacağım anahtar kelimeler altın değerindedir.

ve en çok aranan ve / veya TBMSİ en yüksek yani en çok kazandıran kelimelerdir.

en çok aranan kelimeler İNGİLİZCEDİR!! en çok kazandıran kelimelerde genel olarak ALMANCA kelimelerdir. ALMANCA kelimelerin tbmsi daha yüksektir çünkü reklam verenler almanya,avusturya , polonya gibi ülkelerdendir. ancak ingilizce evrensel bir dil olduğu için dünyanın en zengin ülkesi de ingilizce site kurabilir ya da ingilizce siteye reklam verebilir, en fakir ülkelerde.

diet plan
healtysnacks
healty meals
weightloss
diet photos
before after (en sağlam kelimedir1 günde onbinlerce hit alırsınız)
weight loss before after
before after photos
ausmalbilder
malvorlagen
gratis ausmalbilder
gratil malvorlagen
frisuren
frau frisuren
autos
wedding
wedding plan
diet list
waist training
funny photos
resume
resumes cv
map
maps
tv series
decoration
decos
furniture

..
listeleri eklemeye devam edeceğim

daha önce açtığım ve ayda binlerce tl kazandığım kelimelerdir.

edit : her konuya bir sürpriz ekliyoruz ve $$$ ekliyorum :) bu konuda da bunu yapmazsam olmaz.

bu kelimelerin alternatiflerini ya da bu kelimelere çok yakın değerde olan başka kelimeleri nasıl bulabilirsiniz ? ya da o kelimeler başka nasıl aratılmış..

işte böyle :

https://www.google.com/trends/correlate/search?e=before+after&t=weekly&p=us

bu adresteki textbox a anahtar kelimenizi yazın ve o altın değerindeki yeni kelimeleri alın :))

sağdan soldan duyma kelimeler değildir. ücretsiz seo programlarıyla yapılan araştırmalar sonucu elde edilen kelimelerdir.
aslnda çok basit kelimeler gibi duruyor ancak çoğu kişi bu kelimelerle ne site açmıştır ne de youtubeda kullanmıştırç

tekrar söylüyorum listeyi güncelleyeceğim..

siz yeter ki inanın, yeter ki kazanın...

Usta tamam süpersin anladık ama şuan ki sıkıntı reklam çıkarmada. Senin kodlarla reklam çıkarken bizim kodlarlar çıkmıyor. Adsense kısmını halletmemiz lazım öncelikle. 6. Adım bu olsun. Sürpriz $$$ A gerek yok. Bunu halletsek zaten gelsin $$$ lar

Usta Bloglar 2 - 3 günde kapanıyor diyorsun peki bu blogların kapanması addensenin spama düsmesine sebeb olmazmı?
Şu an için değilde, ileyleyen zamanlarda kesin olabilir.
Ytpara spamına adsense mi dayanır :D

Usta tamam süpersin anladık ama şuan ki sıkıntı reklam çıkarmada. Senin kodlarla reklam çıkarken bizim kodlarlar çıkmıyor. Adsense kısmını halletmemiz lazım öncelikle. 6. Adım bu olsun. Sürpriz $$$ A gerek yok. Bunu halletsek zaten gelsin $$$ lar

Aynen katılıyorum.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] kelimeleri site:blog.. bu tarzda sonuna ekleme yapıp mı aratalım içerikleri bulalım hocam ?

Sayfa başı 5 reklamı geçme hiç bir şekilde adsense uçmaz.. Ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltsinler..

doğrudur kardeşim, Peki diyelim 100 yada 200 blog bağladık ve 3 günde bir bloglar kapandıgını dusunelim addense genede spama dusmezmi, tam olarak mantık nedir..

8DZ927.jpg

bu bloglar kiminnnnnnnnnnnn

kendi adsenseinizi ekleyin ya da en kötü benim adsense i silin..

--

bu arada yöntem kazandırmıyor diyenler sitelere bakabilir

Walleyud benim site :D denemek için kurmuştum 11 lira bırakmış 1 günde demek işe yarıyormuş alın inanmayanlara kanıt :D kodu nasıl kaldırıcam hocam?söylermisiniz ben kodumu ekleyene kadar sizin kod dursun size çalışsın blog :D

doğrudur kardeşim, Peki diyelim 100 yada 200 blog bağladık ve 3 günde bir bloglar kapandıgını dusunelim addense genede spama dusmezmi, tam olarak mantık nedir..

İşte benim düşündüğümde bu kardeşim. :) Sorun değil bağlayalım ama bloglar hep spam ve translate blog... Başlamadım ama yeni adsense alıp boş zamanımda denicem bunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri