adıma açılan şikayet konusuna yazamıyorum?

unadikum

Yasaklanmış
adıma [MENTION=34129]armadatarik[/MENTION] açmış olduğu konuya yazamıyorum.
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/91851-unakidom-uyeden-sikayetciyim.html#post1286194
konu linki budur. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
dün 2 saat bekleyim yazamadığımı belirtmeme rağmen yine yazamıyorum ama gıyabımda hüküm verilmiş. olurda yine yazamazsam burdan cevabımı vermek istiyorum [MENTION=34129]armadatarik[/MENTION] ben önce skype durumu izah ettim senden kanalların iadesini istedim. sen olmaz diyince şikayet konusu açıcağımı söyledim sende aç kendimizi savunuruz dedin konuyu açtım haklı bulundum haklı bulunduğum bişeyde nasıl karalama olmuş olabiliyor + iftira atmadım suçlayıcı bi uslubumda olmadı, sen değiştirdin şifreleri falan dedim mi ?ima ettim mi ?eyvallah sadece ben alışverişte aldatıcı beyan kullandın dedim. burda ise skype görüntülerinde dediği gibi ben şimdi senden kanalları aldım dosyası bende sen bunları satmazsın ama olaki unuttun sattın. biride sattığın adamn bilgisayarına keylog atmış, sana dönünce ben bunları unadikuma sattıydım geri aldım olayı olmasın ihtimal milyonda bir ama olabilir olayı olmasın diye bende kalsın dedim senin yurt dışından aldığını söylediğin kanalların iadesini yapman yeterli dedim sen bana 7 kanalı iade etmem demedin, bi baktım şikayet konusu açmışsın çok garip her neyse 7 kanalın kalabilir helalı hoş olsun ama modların kararını merakla bekliyorum bu arada [MENTION=12623]zack[/MENTION] beni neden konuda savunmamı dinlemeden karar verdiğinide öğrenmek istiyorum. tekrarlıyım mailleri istemiyorum bu arada bu anlaşmazlık nasıl ve neden bir ban sebebi olablir.
bu arada ben köşkte yaşamıyorum herkes ev geçindiriyor.
Selametle

Son düzenleme:
Şimdi deneyin o konuya mesaj yazmayı karar verilip sonuca bağlansa şuan banlı olurdunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri