Adını Unuttuğum Filmi Arıyorum :D

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar aklıma bir kere takıldı bir türlü aradım taradım bulamadım filmi ya konu açmak istedim :D film şöyle kore yapımı japon yapımı olabilir o tarz bir filmdi filmde çocuk bir kıza aşık oluyor fakat kızla birlikte olaiblmesi için kızın eski 7 sevgilisi ile dövüşmesi lazım her gün 1 tanesi ile dövüşüyor ama böyle komedi bilim kurgu fantastik tarzda bir film :D çocugun aşık olduğu kız her gün saç rengini felan değiştiriyor çocuğın ev arkadaşı var gay beraber aynı yatakta yatıyorlar felan :D daha aklıma gelen hafiften süper kahraman tarzında dövüşleri var baya uça kaça dövüşüyorlar ama normal insanlar komedi tarzı :D Aklımda olan bu umarım izlemiş birisi vardırda ismini söyler rahatlıkla uyuruz sabah iş var :D

old 7 darling fight changing hair colour diye arat çıkar

Hollywood versiyonu var hocam , filmin adı "Scott Pilgrim Dünyaya Karşı"

çok saçma bir film miş.ne o öyle sevdiğin kız var bir gay le aynı yatakta yatıyon :D
İzleme böyle filmler :D :D

Hollywood versiyonu var hocam , filmin adı "Scott Pilgrim Dünyaya Karşı"

EyvALLAH hocam film bu :D Teşekkürler :)

çok saçma bir film miş.ne o öyle sevdiğin kız var bir gay le aynı yatakta yatıyon :D
İzleme böyle filmler :D :D

hahahhahahahahah :D adam gay değil ya durumu yok ev arkadaşı gay para olmayınca aynı yatakta yatıyorlar ama bir şey olduğu yok yani :D film komedi tarzında zamanın da izlemiştim aklıma geldi ismini hatırlayamadım bir türlü :D sağolsun [MENTION=31748]Hnt[/MENTION] arkadaş nokta atışı yaptı tavsiye ederim izleyin komedi baya :D

arkadaşlar birde şu filmi yazıverin.

adama amcasından mı dedesinden mi ne miras kalıyor
bırakan kişi söyle bir vasiyet yazmış
30 gün boyunca hergün 1 milyon dolar harcaması gerekiyor
yanlız harcamayı sadece kendisi için yapacak ve hiç kimseye hediye almayacak
adamda birini seviyor sıkıntı büyük

bu filmin adını bilen varmı

arkadaşlar birde şu filmi yazıverin.

adama amcasından mı dedesinden mi ne miras kalıyor
bırakan kişi söyle bir vasiyet yazmış
30 gün boyunca hergün 1 milyon dolar harcaması gerekiyor
yanlız harcamayı sadece kendisi için yapacak ve hiç kimseye hediye almayacak
adamda birini seviyor sıkıntı büyük

bu filmin adını bilen varmı

Brewster'in Milyonları olabilir mi?

Biride bana yardım etsin :)

Savaş yada dünyanın sonu korkusuyla bir karı-koca yeraltı sığınağına kapatıyorlar kendilerini,bunların birde oğlu var,oğlan 30 sene falan sonra yeryüzüne çıkıyor,aşık oluyor vs.
Filmi hatırlayan yazarsa sevinirim

Zalbv6p.jpg

Savaş yada dünyanın sonu korkusuyla bir karı-koca yeraltı sığınağına kapatıyorlar kendilerini,bunların birde oğlu var,oğlan 30 sene falan sonra yeryüzüne çıkıyor,aşık oluyor vs.

Şöyle bir film var ama bu değil galiba hocam : https://www.sinemalar.com/film/204860/hidden film güzele benziyor bulursan etiketlermisin akşam izleyim merak ettim :D

Bu film olabilir mi

Geçmişin Sığınağı - Blast from the Past (1999) fragman - TurkceAltyazi.org

güzel filme benziyor...

Geçmişin Sığınağı - Blast from the Past (1999) - TurkceAltyazi.org

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri