bir ara moderatörler seçimle alınıyordu ne oldu ona![]()
hayırlı olsun öncelikle başarılar , nasıl oluyo bu mod işi teklif usulü mü ?
Yönetici ihtiyacı olduğunda yönetim uygun gördüğü arkadaşlara teklif ediyor.
Hayırlı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir ara moderatörler seçimle alınıyordu ne oldu ona![]()
hayırlı olsun öncelikle başarılar , nasıl oluyo bu mod işi teklif usulü mü ?
Hakedip haketmemesi senin kararın değil Adminlerin kararı, Samsung Sedatıda yakından tanıyorum ve halada konuşuyorum zaten oda o vakitinde yetkisi alınıp banlanılmasını istemişti ve art niyetli değilim yanlış anlama bunu bir eleştiri olarak kabul et forumdaki birşeyler için çabalayan hata edip yeni başlayıp konu açan insanlarıda youtube ye spam yapan insanlarıda sevmiyorsun ben sende bu tutumu gördüm, düşüncelerini kendine sakla burası tebrik bölümü, mesajına Like atanlarda Sedatın gitmesinden dolayı haksız durumda olduğunu düşünenler onuda farklı algılama, Sedatın şuanda keyfi gayet yerinde.Bence hiç haketmeyen biri ,yazıkki forum haketmeyenleri çok erken ve çok iyi yerlere getiriyor ama eninde sonunda hakikatler ortaya çıkıyor ,samsung gibi daha niceleri.elbet birgün herşey ortaya çıkar.
hayırlı forumlar...
Hakedip haketmemesi senin kararın değil Adminlerin kararı, Samsung Sedatıda yakından tanıyorum ve halada konuşuyorum zaten oda o vakitinde yetkisi alınıp banlanılmasını istemişti ve art niyetli değilim yanlış anlama bunu bir eleştiri olarak kabul et forumdaki birşeyler için çabalayan hata edip yeni başlayıp konu açan insanlarıda youtube ye spam yapan insanlarıda sevmiyorsun ben sende bu tutumu gördüm, düşüncelerini kendine sakla burası tebrik bölümü, mesajına Like atanlarda Sedatın gitmesinden dolayı haksız durumda olduğunu düşünenler onuda farklı algılama, Sedatın şuanda keyfi gayet yerinde.
Bence hiç haketmeyen biri ,yazıkki forum haketmeyenleri çok erken ve çok iyi yerlere getiriyor ama eninde sonunda hakikatler ortaya çıkıyor ,samsung gibi daha niceleri.elbet birgün herşey ortaya çıkar.
hayırlı forumlar...
Ya avukatlık yapma seviyesiz cahil bu benim fikrim saygılı bir biçimde belirttim belirttigim kişi bile saygılı bir şekilde mesaj atarken sen benim hakkkınmda atıp tutma beni de sinirlendirme...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.