Adminliğe Giden Kapıyı Aralıyan doganuzun' Tebrik Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hiç haketmeyen biri ,yazıkki forum haketmeyenleri çok erken ve çok iyi yerlere getiriyor ama eninde sonunda hakikatler ortaya çıkıyor ,samsung gibi daha niceleri.elbet birgün herşey ortaya çıkar.
hayırlı forumlar...
Hakedip haketmemesi senin kararın değil Adminlerin kararı, Samsung Sedatıda yakından tanıyorum ve halada konuşuyorum zaten oda o vakitinde yetkisi alınıp banlanılmasını istemişti ve art niyetli değilim yanlış anlama bunu bir eleştiri olarak kabul et forumdaki birşeyler için çabalayan hata edip yeni başlayıp konu açan insanlarıda youtube ye spam yapan insanlarıda sevmiyorsun ben sende bu tutumu gördüm, düşüncelerini kendine sakla burası tebrik bölümü, mesajına Like atanlarda Sedatın gitmesinden dolayı haksız durumda olduğunu düşünenler onuda farklı algılama, Sedatın şuanda keyfi gayet yerinde.

Herkese Teşekkürler, [MENTION=11620]era[/MENTION] nın dediği gibi yönetim uygun gördü ve teklif etti bende kırmadım kabul ettim.

Her zaman mod ların forum yöneticiliğinin zor bir iş olduğunu biliyordum çünkü bu hayatta en zor iş aynı anda herkesi mutlu etmektir. Ben bu yaşıma kadar hep düz bir çizgide yürümeye çalıştım ve duruşumu hiç bir zaman bozmadım burada öyle olacak ve hep objektif olmaya çalışacağım..
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] sizinle bu güne kadar hiç bir şekilde muhabbetim olmadı ve problem yaşamadım nasıl böyle bir kanıya vardınız anlamadım ama düşüncenize saygı duyuyorum teşekkürler..

hayırlı olsun hocam foruma yeni konularla çok faydanız dokunur inanıyorum buna

Hakedip haketmemesi senin kararın değil Adminlerin kararı, Samsung Sedatıda yakından tanıyorum ve halada konuşuyorum zaten oda o vakitinde yetkisi alınıp banlanılmasını istemişti ve art niyetli değilim yanlış anlama bunu bir eleştiri olarak kabul et forumdaki birşeyler için çabalayan hata edip yeni başlayıp konu açan insanlarıda youtube ye spam yapan insanlarıda sevmiyorsun ben sende bu tutumu gördüm, düşüncelerini kendine sakla burası tebrik bölümü, mesajına Like atanlarda Sedatın gitmesinden dolayı haksız durumda olduğunu düşünenler onuda farklı algılama, Sedatın şuanda keyfi gayet yerinde.

Ya avukatlık yapma seviyesiz cahil bu benim fikrim saygılı bir biçimde belirttim belirttigim kişi bile saygılı bir şekilde mesaj atarken sen benim hakkkınmda atıp tutma beni de sinirlendirme...
yok spamcıyı sevmiyormuşum yok bilmem ne ben spamın kralını yaptım zamanında halada yapıyorm sadece çok video yükleme işini bıraktım ama snuçta spamcıyım gereksiz ve saçma yorumlarımı kendine sakla..bu kadar gereksiz ve bu kadar saçma yorumlar bu cehalette olamaz art niyet ararım bunda ben düpedüz ,çünki insan bu kadarneyse....

Son düzenleme:
Amma büyütüyonuz bazı şeyleri varya. Sanırsın meşhur olmuş ha.

Bu arada konuyu açan arkadaşın çıkarı ne acaba bundan. :) Moderatörlük güzel bir şey mi sizce. Yada site sahibi olmak. Nedir yani. Valla bazen forumdaki bazı arkadaşların fazlalık olduğuna emin oluyorum ha. :)

Ben doğana kartala bakmak arkadaş. Eskiden beri konuşan adamlara bakarım. Bu arkadaş haklı aşağıda alınıtısını yaptığım adam.. Kimdir nedir belli değil, mesela [MENTION=12623]zack[/MENTION] denen çocuk affetmicem o kişiyi. Hakkım haramdır 2 günlük ban için.. Haksdızdı çünkü. Ve kendisini bu şekilde tanıdım. Yakışmıyor foruma..

Bence hiç haketmeyen biri ,yazıkki forum haketmeyenleri çok erken ve çok iyi yerlere getiriyor ama eninde sonunda hakikatler ortaya çıkıyor ,samsung gibi daha niceleri.elbet birgün herşey ortaya çıkar.
hayırlı forumlar...

Son düzenleme:
Ya avukatlık yapma seviyesiz cahil bu benim fikrim saygılı bir biçimde belirttim belirttigim kişi bile saygılı bir şekilde mesaj atarken sen benim hakkkınmda atıp tutma beni de sinirlendirme...

yasın büyük diye millete hakaret etmeyi cok seviyon herhalde

kutlama konusunda ban gelecek beyler yapmayın tamam kapatın konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri