Admob ve Adsense Aynı Kişi Adına

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kendi adıma adsense hesabım var.3 aydır oyun projem var.Bu hafta biticek proje.

Admob hesabı açabiliyormuyum.Youtube kendi adıma adsensem var.Diğer sorum oyunu admob nasıl bağlıyoruz.

Arkadaşlar kendi adıma adsense hesabım var.3 aydır oyun projem var.Bu hafta biticek proje.

Admob hesabı açabiliyormuyum.Youtube kendi adıma adsensem var.Diğer sorum oyunu admob nasıl bağlıyoruz.

nette detaylı anlatımı mevcut hocam daha iyi olur senin için

admob adsense üzerinden işlem yapıyor zaten tek hesap :D adsensen yoksa admob açamazsın

Direkt admob üzerinden farklı bir gmail hesabıyla hesap aç. Ben açtım sıkıntısız kullanıyorum.
Bu arada daha bitmedi mi oyun :D

Hocam bitti %98 :D.Oyundan sonra 2.oyun başlanıcak.Bu oyun 3 aydır bekliyorum.

Hocam az önce arkadaş admob için adsense lazım dedi ama.Bu nasıl yapıcaz.Admob üzerinde gmail açsam başvursam adsense başvurmuş mu oluyorum.Pin v.s var mı kendi adıma olması hiç mi sıkıntısı yok.

Hocam bitti %98 :D.Oyundan sonra 2.oyun başlanıcak.Bu oyun 3 aydır bekliyorum.

Hocam az önce arkadaş admob için adsense lazım dedi ama.Bu nasıl yapıcaz.Admob üzerinde gmail açsam başvursam adsense başvurmuş mu oluyorum.Pin v.s var mı kendi adıma olması hiç mi sıkıntısı yok.
Pin kısmını bilmiyorum ama ben direkt admoba üye oldum. Hesap açıldı

aynı adsense mantığıymış hocam burda da pin gelecekmis

Aynı adsense mantığıysa o zaman 1 adsense 1 admob aynı kişi adına ban nedeni olabilir.Spam adsenseni banlanmasını anlarımda admob banlanması kötü olur.

Bence bu durum saçma ne yani.Özgün youtube çalışan biri.hemde mobil oyundan kendi adına para kazanamaz mı?Eğer adsenseye admob bağlabiliyorsa o zaman spam adsenseye admob bağlamamam gerekir spam adsense giderse admob gider o zaman ne yapıcam şimdi:confused:

Aynı adsense mantığıysa o zaman 1 adsense 1 admob aynı kişi adına ban nedeni olabilir.Spam adsenseni banlanmasını anlarımda admob banlanması kötü olur.

Bence bu durum saçma ne yani.Özgün youtube çalışan biri.hemde mobil oyundan kendi adına para kazanamaz mı?Eğer adsenseye admob bağlabiliyorsa o zaman spam adsenseye admob bağlamamam gerekir spam adsense giderse admob gider o zaman ne yapıcam şimdi:confused:
Hem youtube adsensesi hem de admob adsensesi olan birine sormak lazım o zaman hocam.
Ben aralıkta açmıştım admob hesabimi
banlanan youtube adsensesi açtığım bilgisayardan hala kapanmadı.

Ama ben bir arkadaşa sormuştum admobda sahte tık olayı falan olmadığı için kolay kolay banlanma olmaz demişti.

Bu arada [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocama soralım belki bilgisi vardır:)

Baska bir pc den admob ac özgün işi olsun o pc. Sakata gelme

Baska bir pc den admob ac özgün işi olsun o pc. Sakata gelme

Kendi pc adsense hiç adsense açmadım zaten pc yeni sayılır modemde yeni sayılır o yüzden kendi adıma admob başvuru yaparım.Ama kendi adıma adsense hesabım var.Admob başvururken adres banka pin onu değiştiririm ondada sıkıntı yok.

Önemli olan burda multi olması.Başka bir pc olması banlanma nedeni olabilir.Admob iyi alternatifleride kötü bu konuyu biraz daha araştırıp sorarım.Sonuçta yaptığımız oyun özgün iş ve aylarca emek verilmiş yazık olur.

özgün youtube çalışan birisinin admod kullanmasında bi sorun olmaz çünkü her ikisini aynı adsense hesabı üzerinden yönetebilir.ama ayrı ayrı hesap açarsa,1 kişinin 2 adsense hesabı olamaz mantıgıyla yola çıkarak adsense sorun çıkarabilir.

özgün youtube çalışan birisinin admod kullanmasında bi sorun olmaz çünkü her ikisini aynı adsense hesabı üzerinden yönetebilir.ama ayrı ayrı hesap açarsa,1 kişinin 2 adsense hesabı olamaz mantıgıyla yola çıkarak adsense sorun çıkarabilir.

Hocam anladığım kadarıyla kendi adıma 2 tane olmayacak ya risk alıcam yada başka biri adına açarım artık.

Yada startapp kullanırım

Hocam anladığım kadarıyla kendi adıma 2 tane olmayacak ya risk alıcam yada başka biri adına açarım artık.

Yada startapp kullanırım

hocam,ben admob kullanmadım hiç ama 2 ayrı adsense hesabı tabiki adsense kurallarına aykırı.ben admob u sadece geçen yıl web siteleri için adsense hesabı almak üzerine kullanıyordum ki o açık/yöntem de kapandıkdan sonra hiç girmedim :) hesap açarken adsense hesabın var mı,ikisini birleştiricekmisin yoksa yeni adsense mi açacaksın diye soruyordu.2 adsense açarsan ve yakalarsa sorun çıkarır google işte buna.dedigin gibi risk analizi sana kalmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri