Adnan Hocayı Ne Kadar Seversiniz :))

abi bu adam nedir kimin nesidir ne yapıyor anlamış değilim
bu adama olan nefretimin boyutu yok.

hiç tanımıyorum bile :D tanımamak en iyisi galiba yapılan yorumlara bakıyorumda :D

Çok gülüyorum bu adama bir kutsal kitap ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir

bence bir insan en fazla bu kadar sapıtabilirdi sapıtanda o denli bu adam

Kara kedi sarı kedi tekir kedi hepsi burada :D Ya bu adam resmen götürüyo bunları ya.. Bide hocam diyor hatunlara lavuk :D

biçok komedi filminden daha çok gülüyorum videolarını izlerken,eglenceli bi program yapıyor.bu arada adnan hoca ve yanındakiler hakkında yaptıgınız yorumlara dikkat etmeniz gerekir zira kendisi nette kendisine ve yanındaki kadınlara yapılan her ters yazıyı savcılıga şikayet etmesiylede meşhurdur.bikeresinde savcılık ciddi ciddi halkı uyarmıştı,bu adam yüzünden normal davalara bakamıyoruz,ugraşmayın onlarla diye :)

http://www.youtube.com/watch?v=xB1_IySAlf4

aslında ilk cıkısta kitaplarını okumustum güzel di ama daha sonra
şeytanın devşirip hoca olarak egitip aramıza nifak ve günah tohumları ekmek amacıyla
yerleştirdigi bir ajan oldugu ortaya cıktı

bir münafıgı sevdigim kadar severim
hiç bir insan dan umudu kesmek ve nefret etmek haddim degil

biçok komedi filminden daha çok gülüyorum videolarını izlerken,eglenceli bi program yapıyor.bu arada adnan hoca ve yanındakiler hakkında yaptıgınız yorumlara dikkat etmeniz gerekir zira kendisi nette kendisine ve yanındaki kadınlara yapılan her ters yazıyı savcılıga şikayet etmesiylede meşhurdur.bikeresinde savcılık ciddi ciddi halkı uyarmıştı,bu adam yüzünden normal davalara bakamıyoruz,ugraşmayın onlarla diye :)

Harbi mi :) Ben buna bir sataşayım o zaman :)

yani yuh diyorum bişey demiyorum savcılık bide onun hakındaki davalara bakıyor :).ben olsam onu direk tutuklatıp iceriye atarım Dine hakaret davasında..adam sırf İslam dinini kötülemek için Tv Kanalı actı :S

uzun zamandır tv izlemiyorum o yüzden takmıyorum :)

yani yuh diyorum bişey demiyorum savcılık bide onun hakındaki davalara bakıyor :).ben olsam onu direk tutuklatıp iceriye atarım Dine hakaret davasında..adam sırf İslam dinini kötülemek için Tv Kanalı actı :S

söyledigim gibi adamın avukatları o kadar çok dava açıyor ki savcılar normal davaya bakamıyordu bi ara hocam bunların yüzünden.gazetelerdede çıktı.örnek bi haber :
Adnan Oktar kızları için 350 dava açtı!

edit : şu linkdeki arkadaşta facebookdan yazdıgı bi söz için kendisine dava açıldıgını belirtmiş : http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/138693-adnan-oktar-bana-dava-acmis.html

00:37 Hep Birlikte Maşallah diyelimde garibim sevinsin :))))

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:46 ----------

söyledigim gibi adamın avukatları o kadar çok dava açıyor ki savcılar normal davaya bakamıyordu bi ara hocam bunların yüzünden.gazetelerdede çıktı.örnek bi haber :
Adnan Oktar kızları için 350 dava açtı!

ne diyelim birkez daha Devletimiz Var olsun..diyek konuyu gecek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri