Adnan oktar akıyor :D

istemsizce güldüm linke tıklayınca

Şaka maka bi 10 dakika falan seyrettim.
İyi geceler. :(

sapkin sapik din dusmani toplamiş natashalari program yapıyor. birde bunun asalak hayran kitlesi yokmu. onlar da ayri bir avukat zaten. bu sapkin dini bozuk adamın kitaplari 2000 li yıllarca kadar harun yahya adi altinda okutuldu ya ben baska birsey demiyom allah lanet etsin.

adam geldi bardaklara ayran doldurdu :D
Ohaaaa izleyen kişi sayısı 250k

Son düzenleme:
Slogan güzel sevgiyi arayalım.250.261 kişiden biri benim.

benim beykentten eski iki arkadaşım adnan hocanın erkekleri arasına katılmış, geçen rastladım şaşırdım. çocuklar zaten yakışıklıydılar, mankenlik yapıyorlardı.

Son düzenleme:
Bu adam önceden böyle değildi ,Ben liseye giderken 2001-2002 yıllarında Evrim Aldatmacası isimli Kitabı ücretsiz dağıtmıştı ,Hani yolda giderken elinize broşür tutuşturanlar varya onlar gibi kitabını dağıtmıştı ..O yıllarda Harun Yahya ismini kullanırdı ve gerçekten çok güzel sesli ve görel yayınları vardı..Daha sonra adamı Akıl hastensine kapttılar..En ağır akıl hastalarının bulunduğu koğuşa kapttılar... Çok çile çektirdiler...
Adamı resmen harcadılar,yazık ettiler.

Arkadaşlar bu işler hiç zor değil , 6 ay 1 sene size sürekli bir ilaç içirseler o ilacı içirenlerin istediği gibi bir insan olursunuz...Bunu Hasan Mezarcıyada yaptılar,Adam çıktı Ben Mehdiyim dedi...

Son düzenleme:
257.186 kişiden biri benim :)

---------- Spam Engelliyici 04:11 ---------- Önceki Mesaj 04:09 ----------

Bu videoları youtube'a atan oldu mu hiç milyon izlenir gibi geliyor bana.

Bende hiç sevmem ahmak herifin tekidir fakat burada başka bir hocaya senin yazdığın yazıyı aynen yazsak acaba ceza alırmıydık?
Geldinmi yine ?,yetistinmi buraya da ?,Hocaymis!!!! ne hocasi ?, Neyin hocasi ? Olsa olsa zillet icinde yüzen zavalli bir israil usagidir.

[MENTION=12512]Serkan1905[/MENTION]
mesajini editle. avukatlariyle ugrasmak zorunda kalmaman icin uyariyorum.

Bunu şimdiye kadar bunu nasıl kıtlamadılar hayret. Yolda fln denk gelmiyorki gelişine tek soru sorayım aydınlansın.

Adnan oktar benim davalik oldugum swinger partilerin den beyni uyusmus burc tarikatina benzemez. Yazilariniza dikkat edin. adnan oktar in avukatlari en ufak bi hakarette dava aciyo. eksisozlugu paket etmisligi var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri