Merhaba arkadaşlar YtParanın 1. yaşını doldurması şerefine bende bu güzel ortama katkıda bulunmak için hepimizin işi olan videolar üzerinde düzenleme yapmamızı sağlayan en iyi araçlardan birisi olan After Effects'i anlatmaya karar verdim ve hemen ilk giriş videomu çektim
ama malesef mikrofonumdaki sorun yüzünden sesler sürekli çift çift gelmiş ilk videoda bu yüzden özür dilerim sonraki videolarda bu sorunu çözmeye çalışacağım.
Eğer sizin videolar üzerinde gördüğünüüz nasıl yapıldığını merak ettiğiniz şeyler varsa konu altına yazarsanız video çekmeye çalışırım.
Fazla uzatmadan lafı ilk videom (ses için ve hazırlıksız girdim videoya saçmaladığım kısımlar için özür dilerim
)
YtPara - After Effects #1 - YouTube
######################################################################################
2. Videmuz sonunda bunu yaptık arkadaşlar;
Çıktı Komp - YouTube
Videoda bahsettiğim site bu = Comics | Make a comic | Bitstrips
Arkadan gelen sesler için özür diliyorum
YtPara - After Effects #2 - YouTube
#######################################################################################
3. Videomuzda After Effects'in nokta izleme özelliğini kullanmayı gördük;
Çıktı Komp #3 - YouTube
YtPara - After Effects #3 - YouTube
#######################################################################################
4. Videomuzda Süre üzerinde düzenleme işlemleri yaptık;
YtPara - After Effects #4 - YouTube
5. Videomuzda Trapcode Particular kullanarak dumanla yazı yazdık;
Plugin linkini isteyenler pm atsın yada malum ortamda Trapcode Suite aratarakda bulabilirler
Proje Dosyası ;
http://yadi.sk/d/eWVRlg3nJWT45
Çıktı Komp #5 - YouTube
YtPara - After Effects #5 - YouTube
6. Videomuzda After Effectsin hazır Text Effectlerini kullanmayı gördük
https://www.youtube.com/watch?v=vXZ5oSZAHeY
7. Derste Video'nun etrafına gölge, çerçeve ve arkasınada aynı videoyu blurlu eklemeyi gördük. 3. Taraf eşleşeni atlatmak için kullanılabilir
Çıktı Komp #7 - YouTube
YtPara - After Effects #7 - YouTube
Eğer sizin videolar üzerinde gördüğünüüz nasıl yapıldığını merak ettiğiniz şeyler varsa konu altına yazarsanız video çekmeye çalışırım.
Fazla uzatmadan lafı ilk videom (ses için ve hazırlıksız girdim videoya saçmaladığım kısımlar için özür dilerim
YtPara - After Effects #1 - YouTube
######################################################################################
2. Videmuz sonunda bunu yaptık arkadaşlar;
Çıktı Komp - YouTube
Videoda bahsettiğim site bu = Comics | Make a comic | Bitstrips
Arkadan gelen sesler için özür diliyorum
YtPara - After Effects #2 - YouTube
3. Videomuzda After Effects'in nokta izleme özelliğini kullanmayı gördük;
Çıktı Komp #3 - YouTube
YtPara - After Effects #3 - YouTube
4. Videomuzda Süre üzerinde düzenleme işlemleri yaptık;
YtPara - After Effects #4 - YouTube
5. Videomuzda Trapcode Particular kullanarak dumanla yazı yazdık;
Plugin linkini isteyenler pm atsın yada malum ortamda Trapcode Suite aratarakda bulabilirler
Proje Dosyası ;
http://yadi.sk/d/eWVRlg3nJWT45
Çıktı Komp #5 - YouTube
YtPara - After Effects #5 - YouTube
6. Videomuzda After Effectsin hazır Text Effectlerini kullanmayı gördük
https://www.youtube.com/watch?v=vXZ5oSZAHeY
7. Derste Video'nun etrafına gölge, çerçeve ve arkasınada aynı videoyu blurlu eklemeyi gördük. 3. Taraf eşleşeni atlatmak için kullanılabilir
Çıktı Komp #7 - YouTube
YtPara - After Effects #7 - YouTube