Adobe After Effects Eğitim Videoları

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
bu program için sistem için ne gerekli 32 mi 64 bit mi

buyur hocam proje dosyası bu ama video ve maskot resmi eksik onu kendi dosyalarınızla değiştirirsiniz
Untitled Project.aep — Yandex.Disk

Konuyu sabitlediğiniz için teşekkür ederim :D

2 gb ram olan bilgisayarıma Cretive Cloud yüklemek için 64 bit kurdum :) Daha dün yazmıştım başka bir arkadaşın konusuna After effects derslerini de çek diye :) Paylaşım için teşekkürler her daim takipcisiyim

3. video eklendi arkadaşlar :D

4.video eklendi arkadaşlar

[MENTION=2099]jebi[/MENTION] Hocam typography ile ilgili videolar da çekerseniz çok iyi olacak. Takipteyim :)

[MENTION=2099]jebi[/MENTION] çok iyi bir konu olmuş bu konu ilerleyen zamanlarda herkesin işine yarayacak ben de takipteyim. logo yapma intro hazırlma üzerine çok video izledim izlemesi bile zevkli geliyor bana. bir de şu programın deneme sürümü haricinde bişey bulabilsem iyi olacak :) bi indirme linki de ben alabilirsem iyi olur ;)

özgün videolar hazırlamak isteyen herkesin kesinlikle öğrenmesi gereken konular bunlar çalışmalarının devamını bekliyorum benim de bi isteğim var videoda çıkan yazıyı tek seferde değil de sanki o anda yazıyormuş gibi harflerin ardarda çıkmasını nasıl sağlıyoruz?

[MENTION=2099]jebi[/MENTION] çok iyi bir konu olmuş bu konu ilerleyen zamanlarda herkesin işine yarayacak ben de takipteyim. logo yapma intro hazırlma üzerine çok video izledim izlemesi bile zevkli geliyor bana. bir de şu programın deneme sürümü haricinde bişey bulabilsem iyi olacak :) bi indirme linki de ben alabilirsem iyi olur ;)

özgün videolar hazırlamak isteyen herkesin kesinlikle öğrenmesi gereken konular bunlar çalışmalarının devamını bekliyorum benim de bi isteğim var videoda çıkan yazıyı tek seferde değil de sanki o anda yazıyormuş gibi harflerin ardarda çıkmasını nasıl sağlıyoruz?

Pm gönderdim hocam.
En yakın zamanda bir ders çekmeye çalısıcam :)

6. Video eklendi arkadaşlar.
[MENTION=5792]buhar41[/MENTION] hocam istediğin şeyi anllatım 6. videoda :)

ellerinize sağlık seslendirmede güzel olmuş :D

7. ders eklendi [MENTION=6233]brain[/MENTION] hocamın verdiği linkleti efekti yapmayı gösterdim :)

Acaba Sadece bendemi bütün videolar aynı :)

Artık kanalından izleyelim bari :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri