Adobe After Effects Lisansı Nasıl Alınabilir?

zack

Platin Üye
Merhaba arkadaşlar Adobe'nin ürünlerini kullanmak için creative cloud hesabımız olması gerekiyor ve bu sayede ücretsiz bir şekilde deneme sürümü alabiliyoruz.

Şimdi sorum ise bu deneme sürümü bittiği zaman nasıl After Effects uygulamasını satın alabiliriz. Aylık ödeme paketleri falan varmış bunu ilk defa gördüm. Bu şekilde kredi kartımızdan her ay düzenli para falan mı çekiliyor, taahhüt gibi vs.?

Tek seferde uygulamayı alıp kullanamıyor muyuz? Bu şekilde Adobe'den lisans alan var ise nasıl aldığını anlatırsa çok sevinirim :)

Tek seferlik bir seçenek yok.

En ucuzu tek uygulama almak yani after effects, premiere vs gibi. Fotoğrafçılar için sadece lightroom+ps gibi seçenek var ama o işine yaramaz tabi.

Bunun dışında öğrenci ve yetişkin olarak 2 seçenek var. Yıllık taahhüte bağlayınca normalden daha uyguna geliyor. Öğrenci aylık 58 falan(creative cloud-tüm uygulamalar), bir arkadaş aldı yakın zamanda.
Sanırsam her ay otomatik karttan çekiyor.

Tek seferlik bir seçenek yok.

En ucuzu tek uygulama almak yani after effects, premiere vs gibi. Fotoğrafçılar için sadece lightroom+ps gibi seçenek var ama o işine yaramaz tabi.

Bunun dışında öğrenci ve yetişkin olarak 2 seçenek var. Yıllık taahhüte bağlayınca normalden daha uyguna geliyor. Öğrenci aylık 58 falan(creative cloud-tüm uygulamalar), bir arkadaş aldı yakın zamanda.
Sanırsam her ay otomatik karttan çekiyor.

Bankamatik kartı olur mu acaba, şu her ay otomatik çekiyor olayı biraz soğuttu beni. Ben aylık belirli bir süre ödeme yapıyorsun, yapmazsan uygulamalara giremezsin sanıyordum.

Tek uygulama daha ucuz oluyor biliyorum ama çoklu uygulamalar öğrenciysen daha avantajlı gibi. Bilgiler için sağol dostum.

Bankamatik kartı olur mu acaba, şu her ay otomatik çekiyor olayı biraz soğuttu beni. Ben aylık belirli bir süre ödeme yapıyorsun, yapmazsan uygulamalara giremezsin sanıyordum.

Tek uygulama daha ucuz oluyor biliyorum ama çoklu uygulamalar öğrenciysen daha avantajlı gibi. Bilgiler için sağol dostum.

Sanırım tek hesabı da 2 kişi kullanabiliyordu eş zamanda, ortak da bulabilirsin gibi. Örneğin enpara'da da var, aylık belli bir internet çekim limiti koyuyorsun. 60 tl yaparsın örneğin sadece adobe'un çekeceği kadar çeker.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri