ads.txt sorunu

ercan03

Kayıtlı Üye
adsense hesabına girince;

"Kazançlarınız risk altında: Bir veya daha fazla sitenizde ads.txt dosyası bulunmuyor. Gelirinizin olumsuz etkilenmesini önlemek için bu sorunu hemen düzeltin."

ads.txt eklediğim halde bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir

1-2 adsense hesabımda benimde böyle 5-6 gündür nedense.fakat şöyle bi sorun var;normalde bu uyarının yanında bi link olurdu,işlem yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam yada öyle bişey.ona tıkladıgımızda hangi sitede böyle bi sorun oldugunu görüyorduk ve düzeltiyorduk.bu uyarının yanında böyle bi link yok.neyse,direkt kendim gideyim o sayfaya dedim ve siteler bölümüne gittim ama oradada herşey yolunda görünüyor.bende anlamadım ne oldugunu,duruyor öyle.

1-2 adsense hesabımda benimde böyle 5-6 gündür nedense.fakat şöyle bi sorun var;normalde bu uyarının yanında bi link olurdu,işlem yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam yada öyle bişey.ona tıkladıgımızda hangi sitede böyle bi sorun oldugunu görüyorduk ve düzeltiyorduk.bu uyarının yanında böyle bi link yok.neyse,direkt kendim gideyim o sayfaya dedim ve siteler bölümüne gittim ama oradada herşey yolunda görünüyor.bende anlamadım ne oldugunu,duruyor öyle.

Evet hocam sorunu söylüyor ama hangi site olduğunu belirtmiyor. Ben de hepsine ads.txt yükledim, toptan çözüm.

Uyarı varken bir kaç gün bekledim. Reklamlarda bir azalma, gelir düşüşü vs olmadı bende. Sırf uyarı görünmesin diye hallettim desem yeridir. Oldukça basit bir işlem. İsteyen bir google aramasıyla ne yapılacağını bulabilir.

Evet hocam sorunu söylüyor ama hangi site olduğunu belirtmiyor. Ben de hepsine ads.txt yükledim, toptan çözüm.

Uyarı varken bir kaç gün bekledim. Reklamlarda bir azalma, gelir düşüşü vs olmadı bende. Sırf uyarı görünmesin diye hallettim desem yeridir. Oldukça basit bir işlem. İsteyen bir google aramasıyla ne yapılacağını bulabilir.

bendede bi sorun yok gibi görünüyor ama olmazsa bende o sitelere ads.txt ekliyim diye not aldım zaten dün.2 gün daha bekledikten sonra hala duruyorsa ekliycem bende.sırf seninde dedigin gibi o uyarı gitsin diye :)

wordpress kullananlar bi uygulama (ads txt yazın çıkar) yükleyip adsensenın istediği kodu yazsınlar sorun ortadan kalkıyor

wordpress kullananlar bi uygulama (ads txt yazın çıkar) yükleyip adsensenın istediği kodu yazsınlar sorun ortadan kalkıyor

wp sistemi çok yoran bi alt yapıya sahip zaten.böyle bişey içinde uygulama kullanmak bana göre hiç mantıklı degil hocam.zaten ads.txt adında bi txt dosyayı oluşturup,dedigin o kodu ekliyorsun ve ana dizine gönderiyorsun,hepsi bu.wpde kurdugun her uygulama siteyi şişiriyor...

wp sistemi çok yoran bi alt yapıya sahip zaten.böyle bişey içinde uygulama kullanmak bana göre hiç mantıklı degil hocam.zaten ads.txt adında bi txt dosyayı oluşturup,dedigin o kodu ekliyorsun ve ana dizine gönderiyorsun,hepsi bu.wpde kurdugun her uygulama siteyi şişiriyor...

küçük bir eklenti diye düşünüyorum ama doğrudur

web adsenseyi youtube icin kullananların yapması gereken bir işlem var mı acaba ?

Arkadaşlar bu sorun bende 4-5 gün önce vardı düzelmedi.Biliyorsunuz ads.txt olarak yüklüyorsunuz c panel yada ftp den neyse artık ben ads.txt yazdım farklı kaydettim.
Zaten txt dosyası ads olarak yazıp kaydetsem ads.txt olur.Ben yaptığım hata ads.txt.txt oldu bu şekilde bu yüzden 2 gün falan kaybettim.Txt dosyasını gerekli şeyleri yazın ads olarak kaydedin tamamdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri