Adsdnse Test Ödemesi Gelmemesi Bank_bic_code denmi acaba ?

niyazi16

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Adsense test ödemelerii bir türlü gelmiyor bende biraz araştırırken kodlarda farklılıklar fark ettim sizlerle paylaşmak istedim hatta bu kodlarda oynama yaparak ziraat bankasına bir test ödemesi istedim bakalım ne olacak
-ilk olarak bu siteden banka ve ıban merkez şubelerin kodlarına bakıyoruz Googleâ„¢ AdSense® EFT Türkiye Banka Şube Kodları
-burda da biraz araştırma yaparsanaız eft merkezi kodları 99999 ıban merkez şubeye bakarsanız 90001 olarak kodları göreceksiniz
resimdede göreceğiniz gibi artık şube seçilmiyor otomatik olarak ıban merkezi seçili durumda
-
burda bankanızız hangisi seçerseniz seçin eft şube kodları 99999 ve ıban merkez şube numarası 90001 . Ben örnek olarak finansbankasını seçtim ve banka ya ve ıban merkez şube ye sağ tık yapıp öğeyi denetle diyoruz

şimdi konuyu hazırlerkende banka value kodlarınında değişmediğini fark ettim şuan hangi bankayı seçerseniz seçin value kodlarıda değişmiyor her bankanın value kodu farklı olmalı ancak göründüğü gibi kodlar farklı

şimdi burada div bölümlerinin yanındaki ok tuşlarını açarsak branc_codeler çıkacaktır ve -webkit-user-select: none; display: none; silerseniz style="" şeklinde kalırsa şubeler bölümü açılacaktır ancak burda da sadece ıban merkez şube seçilmekte başka şube yok

gördüğünüz gibi arkadaşlar şube bölümünüde açtık ve açılan şubeyide öğeyi denetle yaparsanız 90001999 kodunu göreceksiniz sıkıntı tamamen burda tüm banka kodlarınını farklı value alması gerekiyor ki finansbankın value kodu 0111 ziraat bankası 0010 olması lazım ancak yukarıdaki resimdede gördüğünüz gibi value kodu 0100 ilk hata bu diğer hata ise eft merkezi 99999 ıban merkezde 90001 ancak adsense ayarlarında 90001999 0larak gözüküyor ben burdaki kodları değiştirerek kendi şubemizibulabilir ve test ödemesini alabilirmiyiz ben kırıkkalede yaşıyorum ziraat bankası şube kodu 00316 ancak sadece 00316 yazdığımdda kabul etmiyor 00316999 olarak kobul ediyor şimdi arkddaşlar herkes burdaki kodları değiştirerek denerse belki bi çözüm bulabiliriz öncelikle banka value kodunu doğru yazmamız gerek test ödemsi alamayn arkdaşlar hep birlikte denersek belki bi çözüm bulabiliriz diye bu konuyu açmak istedim

Son düzenleme:
ilginç bir teori ama öğeyi denetleden olacağını sanmıyorum ben bazı arkadaşlara geliyor çünkü test ödemesi

Sonuçta Adsensenin uygulamasında olmayan birşeyi , kaldırdığı birşeyi kendine görüntü olarak değiştiriyorsun ögeyi denetle yaparak. uygulamaya sokamazsın ki. Yoksa kesinleşen miktarı da ögeyi denetle yaparsın 8 hane yapıp uygulamaya sokarsın :D [MENTION=13331]zaferkrd[/MENTION] Kuveyt Türk aldığnı söyledi ne zamandır hesap açsammı diye düşünüyordum onun postunu görünce bugün başvuru yaptım hadi bakalım :D

Bu değişiklik yeni değil nisan 15 sonrası yaptılar bu güncellemeyi ve sonrasında test ödemeleri alındı.Genelde ya soy isim yazılmadığından yada alacaklı adı ile banka hesap adı soyadının tutmamasından sıkıntı oluyor. Buna çok dikkat edilmiyordu fakat 15 nisan sonrası dikkate almaya başladılar.

Bu değişiklik yeni değil nisan 15 sonrası yaptılar bu güncellemeyi ve sonrasında test ödemeleri alındı.Genelde ya soy isim yazılmadığından yada alacaklı adı ile banka hesap adı soyadının tutmamasından sıkıntı oluyor. Buna çok dikkat edilmiyordu fakat 15 nisan sonrası dikkate almaya başladılar.

Benim hesap, alacaklı ve banka adı tamamen aynı ama 15 gündür gelmedi hocam test ödemesi.

bbenim de yeni actigim adsense hesabinda vakifbankasina test ödemesi talebinde bulundum ancak 1 haftadir gelen birsey olmadi.

ziraat ve finansbank bendede yok 2 gün oldu

Sonuçta Adsensenin uygulamasında olmayan birşeyi , kaldırdığı birşeyi kendine görüntü olarak değiştiriyorsun ögeyi denetle yaparak. uygulamaya sokamazsın ki. Yoksa kesinleşen miktarı da ögeyi denetle yaparsın 8 hane yapıp uygulamaya sokarsın :D [MENTION=13331]zaferkrd[/MENTION] Kuveyt Türk aldığnı söyledi ne zamandır hesap açsammı diye düşünüyordum onun postunu görünce bugün başvuru yaptım hadi bakalım :D

Evet benim ödemem geldi, hesap ismiyle banka daki isimde farklıydı
Ama şundan da kaynaklanabilir benim adsense hesabım 7 yıllık ve defalarca ödeme aldım üstelik bu hesabı 2. Kez iliskilendirdim bide Pini girdikten sonra deneyenler yazabilir mi belki sorun ondan dir

Evet benim ödemem geldi, hesap ismiyle banka daki isimde farklıydı
Ama şundan da kaynaklanabilir benim adsense hesabım 7 yıllık ve defalarca ödeme aldım üstelik bu hesabı 2. Kez iliskilendirdim bide Pini girdikten sonra deneyenler yazabilir mi belki sorun ondan dir

Benimki pinli daha önce onaylıydi, banka değiştirmek icin eskisini sildim yenisini girdim ancak ne giden var ne gelen

ban kokusu alıyorum

Bu da yeni post kasma yöntemimi, neden ban kokusu alıyorsunuz bizim için bir sıkıntı yok arkadaş faydalı bir konu açmış açıklamasını yapmış , adsense derseniz onunla ilgili de bir problem yok sadece ödemenin neden gelmediğini kaynak kodundaki farklılığı anlatmaya çalışmış. Yorum yaparken biraz dikkat edelim, şimdilik uyarı ile geçiyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri