adsense 200 tl ödeme eşiği ve kanalların katkısı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nothing

Kayıtlı Üye
Sorum şu: tek bir mailimiz var. ve bu maile bağlı youtube hesabımızda 5 kanal var, 5'i de adsense'e bağlı. bilindiği gibi bu kanalların getirileri ayrı ayrı gözükmüyor. sadece adsense havuzunda toplu olarak birikiyor hepsi. benim merak ettiğim, ödeme almada yani 200 tl sınırında sadece tek bir kanalımızın kazancı mı 200 tl'ye ulaşınca alabiliyoruz yoksa bu 5 kanalın hepsinin getirisi toplamı 200 tl olunca mı? bir yerde tek kanalının 20 tl sınırına ulaşması gerek diye okumuştum ama tam doğru bilgiyi bilenler açıklarsa sevinirim..

5 kanalın getirisi yada 20 kanalın getiris fark etmez. önemli olan tek adsensen varsa o adsensede 200 tl geçerse ödemeni alırsın.. ama kesınlesen para 200 tl olacak...

Ayrıca 20 tl sınırı pin icin.. 1-30 mayıs kazanırsın 12 haziran kesınlesır 20 tl ve üzeri alırsan pin yola cıkar. eğer 12 haziranda kesınlesen para 200 ve üzeri olursa paranı alırsın

ben de öyle biliyodum ama forumda biri öyle yazmıştı. kaç kanalın olursa olsun o kanalların içinden hangisi 200 tl eşiğine ulaşırsa onun ödemesini alırsın, adsense'in ödeme eşiğini geçse bile herhangi bir kanalın 200 tl' yi aşmamışsa ödeme yapılmıyormuş.... yani tek olarak değerlendirilir demek istemiş kanal kazancı...

gençler yok mu konu hakkında bilgi sahibi olan aranızda ???

drack arkadasımız bilgilendirmede bulunmus işte daha gençler yokmu bilgisi olan diyerek flod yapıyorsun zaten forumda sabit konulara basan bu sorunun cevabı var olmadı yazana sor duymussun bi yerden biri söyle böyle yazmıs diye asparagas haberin davasını yapıyorsun

gençlerden yardım bekleyeceğine araştırmalısın

size mi sorucam napıcağımı ? işinize gelmiyosa cevaplamazsınız olur biter :cool:

Son düzenleme:
belliki daha yenisin burada bu tavrınla bu forumda cok dayanabileceğini sanmıyorum katip arkadaşımız olması gerekeni söylemiş

adamın mesaj sayısı 2000 küsür - 2013ten beri üye sence yeterli değil mi inanman için güzelce anlatmış üşenmemiş yazmış teşekkür et ve konu kapansın

arkadaşın canı sıkılıyor atarlı :) [MENTION=7803]dRaCk[/MENTION] çok temiz bir şekilde anlatmış daha ne?

merak etme sen, gençler diyorum çünkü yaş olarak benden küçüksünüz birçoğunuz(sen dahil) anlatabildim umarım..yoksa küçümseyici bir ifade yok.

Son düzenleme:
@nothing drack arkadaşın dediği gibi kesinleşmiş kazancın 200 olması yeterli ödeme alman için.İstersen 100 kanalın olsun.Adsense toplama bakar.Tek tek kanala bakmaz.

terbiyesiz ahlaksız sen nasıl konuşuyosun hadsiz! şikayet edicem seni! ahlaksız herif !
yok artık bu nedir ya? [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] bugün sizi başka bir konuya çağırmıştım şimdi de buraya davet ediyorum lütfen acilen bir şeyler yapın yeni gelenler bu forumun yol geçen forumu olduğunu zannediyor. buranın KALİTESİ VE CİDDİYETİ iyice ayaklar altına alınmaya başlandı.. geyik forumuna dönmeye başladı..

bu forumda seviye denen birşey kalmadı ama eminim buna sizin gibi arkadaşların icabına bakılıp ve bundan sonrada Sizin gibiler üye olmaları engellenicektir

seviye karşılıklıdır. ben seviyesizlik yapmadım. yapılan seviyesizliklere karşılık verdim.

geri geldiğinizde daha sakin olun lütfen.

rahatsız olduğunuz msj olursa karşılık vermek yerine report ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri