Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

Hocam zaten birkaç kere aynı ev adresini yazdıktan sonra banlanmasa bile aynı adresle adsnese başvurusu kabul edilmiyo. Ama aynı adrese 50 kere başvuru yapıp gelen zarfların fotosunu atanlarda gördük, ondan sonrada bu olaylar başladı zaten.

Dostum ne alakası var adrese istenen pin ile form olayının. Bu form olayını kullanan adamlar genellikle adresi sallayan insanlar. Doğru adrese istediğim bütün pinler er yada geç elime geldi benim. Ben ABD adsense açmışım, Almanya Adsense açmışım bunun aynı adres vermeyle nasıl bir ilgisi olabilir.

Dostum ne alakası var adrese istenen pin ile form olayının. Bu form olayını kullanan adamlar genellikle adresi sallayan insanlar. Doğru adrese istediğim bütün pinler er yada geç elime geldi benim. Ben ABD adsense açmışım, Almanya Adsense açmışım bunun aynı adres vermeyle nasıl bir ilgisi olabilir.
Hocam son zamanlarda forumda paylaşılan şeyler birkaç güne fixleniyo. Büyük ihtimal rastlantıdır ama, birisi bi sürü zarf resmi koydu, ertesi gün senelerdir hiç reddedilmeyen formlar reddedilmeye başladı. Yani artık multi adsenseyi engellemek için formları ayrıntılı inceleyip redediyolarsa, adsense adreslerinide ayrıntılı inceleyip pin göndermeyebilirler yada onaylamayabilirler.

Hocam son zamanlarda forumda paylaşılan şeyler birkaç güne fixleniyo. Büyük ihtimal rastlantıdır ama, birisi bi sürü zarf resmi koydu, ertesi gün senelerdir hiç reddedilmeyen formlar reddedilmeye başladı. Yani artık multi adsenseyi engellemek için formları ayrıntılı inceleyip redediyolarsa, adsense adreslerinide ayrıntılı inceleyip pin göndermeyebilirler yada onaylamayabilirler.
Bencede o pini koyan arkadasin resimleri yuzunden bu sikinti olustu insallah gecici bir sorundur.. yada bir akilli arkadas sikayet etti

Arkadaşlar nu olayı nasıl foruma konulan pin resimlerine bağlıyorsunuz bunu anlayamıyorum. Pin resimleri koyulmadan önce sanki bu kimliksiz onaylatma olayı bilinmiyormuydu. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bu olay taa pini kimlik kullanmadan onaylatma adlı açılan konu zamanlarında olurdu. Belki fixlenmiş olabilir fakat foruma koyulan pin fotoları yüzünden fixlenmediği kesin. Ayrıca kimliklede onaylanmıyor adsenseler. Bunuda göz önünde bulundurmak gerekli.

Arkadaşlar nu olayı nasıl foruma konulan pin resimlerine bağlıyorsunuz bunu anlayamıyorum. Pin resimleri koyulmadan önce sanki bu kimliksiz onaylatma olayı bilinmiyormuydu. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bu olay taa pini kimlik kullanmadan onaylatma adlı açılan konu zamanlarında olurdu. Belki fixlenmiş olabilir fakat foruma koyulan pin fotoları yüzünden fixlenmediği kesin. Ayrıca kimliklede onaylanmıyor adsenseler. Bunuda göz önünde bulundurmak gerekli.

Valla çok doğru dedin Ben daha kimlikle onaylatan hiç görmedim.
Orada diyorki adresinizin yazılı olduğu bir fatura gönderin diyor. Şunuda belirtmek isterim 2014 yılında bu ekran alıntısı yaparak doprulamayı bilmediğim bir zamanda kimlik ve telefon faturası ile onay yapmaya çalıştığımda onay vermemişti sistem. Meyersem adres birebir tutması gerekiyormuş. Sadece bizim ülkemizde adres sistemi saçma :) Misal: Avrupada eksik yazıldığında veya belli bir sıra ile yazılmadığında adresler yanlış oluyor. Örnek veriyorum.
Rheinische Straße 12, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya
Rheinische Straße 13, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya
Rheinische Straße 14, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya

Almanyadan 3 farklı adres örneği verdim. Yok apartman ismiymiş yok sokak ismiymiş bu saçmalıklar sadece bizim ülkede var.
Bizim türkiyeden örnek:
Hacı ismail ağa mahallesi. susam sokak. 3875 nolu sokak. Aydoğdu apartmanı. No:6 Kat:2/6... Felan filan böyle saçma adres sistemimi olur arkadaş :D

Ama elin gav uru yapmış aga isterse 50 katlı rezidans olsun kısacık adresle işler halloluyor.

işn özü faturalar ile doğrulama yapacak kişiler adsensede ne yazdıysa birebir aynı şekilde faturalarında yazması gerekmekte. Bu işin başka yolu yok. Zaten biraz mantıklı düşünürseniz, ekran alıntısı yaparak 5 dk içinde adsenselerin onaylanmasının sebebide buydu. Eğerki bir güncelle yoksa şu vaziyette. Bu ekran alıntısı işi fixlenmiş olabilir artık. Bunun için farklı yollar deneyin. kural adresleriniz adsensede ne yazıyorsa birebir aynı olsun.

Son düzenleme:
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] Ben devamlı kimlikle onaylama yapıyorum hiç birzaman ne fatura nede adsense ekran görüntüsü gönderdim

Valla çok doğru dedin Ben daha kimlikle onaylatan hiç görmedim.
Orada diyorki adresinizin yazılı olduğu bir fatura gönderin diyor. Şunuda belirtmek isterim 2014 yılında bu ekran alıntısı yaparak doprulamayı bilmediğim bir zamanda kimlik ve telefon faturası ile onay yapmaya çalıştığımda onay vermemişti sistem. Meyersem adres birebir tutması gerekiyormuş. Sadece bizim ülkemizde adres sistemi saçma :) Misal: Avrupada eksik yazıldığında veya belli bir sıra ile yazılmadığında adresler yanlış oluyor. Örnek veriyorum.
Rheinische Straße 12, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya
Rheinische Straße 13, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya
Rheinische Straße 14, Innenstadt-West, 44037 Dortmund, Almanya

Almanyadan 3 farklı adres örneği verdim. Yok apartman ismiymiş yok sokak ismiymiş bu saçmalıklar sadece bizim ülkede var.
Bizim türkiyeden örnek:
Hacı ismail ağa mahallesi. susam sokak. 3875 nolu sokak. Aydoğdu apartmanı. No:6 Kat:2/6... Felan filan böyle saçma adres sistemimi olur arkadaş :D

Ama elin gav uru yapmış aga isterse 50 katlı rezidans olsun kısacık adresle işler halloluyor.

işn özü faturalar ile doğrulama yapacak kişiler adsensede ne yazdıysa birebir aynı şekilde faturalarında yazması gerekmekte. Bu işin başka yolu yok. Zaten biraz mantıklı düşünürseniz, ekran alıntısı yaparak 5 dk içinde adsenselerin onaylanmasının sebebide buydu. Eğerki bir güncelle yoksa şu vaziyette. Bu ekran alıntısı işi fixlenmiş olabilir artık. Bunun için farklı yollar deneyin. kural adresleriniz adsensede ne yazıyorsa birebir aynı olsun.
Hocam ben sedece kimlik fotokopisi gonderdim zip icinde 5 dk sonra mail geldi artik pin girmenize gerek yoktur diye. Gecen sene.

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] Ben devamlı kimlikle onaylama yapıyorum hiç birzaman ne fatura nede adsense ekran görüntüsü gönderdim

Hocam ben sedece kimlik fotokopisi gonderdim zip icinde 5 dk sonra mail geldi artik pin girmenize gerek yoktur diye. Gecen sene.

Doğrudur hocam bende işe yaramamıstı. O dönemde ekibimdeki kişilerdede ise yaramıyordu. Sadece kimlik yeterliyse daha önce. Şu andada kimlikler dahi kabul edilmiyorsa sorun tamamen geçici. Tez zamanda hallolur inşallah. Zamanında kırk takla attığımı hatırlıyorum bu onaylama icin.

O fotoğraflar bir şekilde Google'ın Amerika ofisine ulaşmıştır, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Umarım yanılırım ama sadece kimlik onayını zorlaştırsalar iyi, bence herşeyi üç beş kat daha zorlaştıracaklar. Rusya/Türkiye/Vietnam bu ülkeleri dikkatle takip ediyordur Google'ın yerel şubeleri, sistemlerini saldırılara karşı güncel tutmanın en basit yolu bu.

komplo teorileri başlamış yine forumda. ödeme limitini aşmayan bu ayın başlarında 3. pini istediğim adsense vardı. 2 gün sonra bakmıştım yine açık değildi, daha sonra ayın 22 sinde kontrol ettim form açılmıştı ekran görüntüsü gönderdim onaylandı.

1 hafta sonra açılacağı da kesin değil sanırım. Google yardım formunda birisi 8 gündür form açılmadığından bahsetmiş.

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/aqImFBvM1nA;context-place=topicsearchin/adsense/address$20verification

23 den sonra turkıye dısı adsensesi olup 3 pin sonrasi form acilma sıkıntısı yasayan var mı? yoksa form acılmama sadece turkıye adsenselerde mı. benım turkıye olan adsense de form halen acılmamısken yurtdısı adsensede form mu acmıslar doldurup gonderdım 24 saat içinde incelenip bildirilecegi yazıyordu henuz onaylanmadı.

23 den sonra turkıye dısı adsensesi olup 3 pin sonrasi form acilma sıkıntısı yasayan var mı? yoksa form acılmama sadece turkıye adsenselerde mı. benım turkıye olan adsense de form halen acılmamısken yurtdısı adsensede form mu acmıslar doldurup gonderdım 24 saat içinde incelenip bildirilecegi yazıyordu henuz onaylanmadı.

Form linkine tıklayınca bu görsele yönlendiriyor.

Pin%2BVerification%2B2.JPG

Resmi evrak gönderebilecek yer kalmadı.

6-7 kere kimlik fatura yolladım halen bi geri dönüş olmadı. Her gün sabah kalkınca kontrol ediyom baktım onaylamamışlar tekrar yolluyom :D

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/Klp1AkN2ccg;context-place=topicsearchin/adsense/pin$20vertification$20form%7Csort:date yurdısındada aynı sorun var hocam google foruma pin hakkında bazı konular açılmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri