Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

6-7 kere kimlik fatura yolladım halen bi geri dönüş olmadı. Her gün sabah kalkınca kontrol ediyom baktım onaylamamışlar tekrar yolluyom :D

zorla bıktırcan adamları yanı en sonunda onaylasınlar :D

---------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/Klp1AkN2ccg;context-place=topicsearchin/adsense/pin$20vertification$20form%7Csort:date yurdısındada aynı sorun var hocam google foruma pin hakkında bazı konular açılmış

gec olsun guc olmasın napalım hocam.

6-7 kere kimlik fatura yolladım halen bi geri dönüş olmadı. Her gün sabah kalkınca kontrol ediyom baktım onaylamamışlar tekrar yolluyom :D
Hocam hiç mi cevap yazmamıslar yoksa 3 ay uzattıklarını söyleyen mail mi atıyorlar?

yarın açolırmı abi peki ? bende aynı istedim

Hiç olmadık bir zamanda güncellemeye takıldık bence. : ) sadece biz değil tüm dünya geneli bu sorun var.

Zaten 3. pin isteyince eskiden 21 gün bekleyin alamazsanız form gönderin yazıyordu. Ancak biz hemen 1 saate gonderip hallediyorduk. Şimdi 21. gün tekrar form kısımıları gelebilir.

2. secenek form kısmının altında yazılan yer 4 hafta sonra açılması.

Bizim için en iyi seçenek ( beklentiler) hemen açılıp onaylatıp banlanmadan kurtulup paramızı almak.

Hiç olmadık bir zamanda güncellemeye takıldık bence. : ) sadece biz değil tüm dünya geneli bu sorun var.

Zaten 3. pin isteyince eskiden 21 gün bekleyin alamazsanız form gönderin yazıyordu. Ancak biz hemen 1 saate gonderip hallediyorduk. Şimdi 21. gün tekrar form kısımıları gelebilir.

2. secenek form kısmının altında yazılan yer 4 hafta sonra açılması.

Bizim için en iyi seçenek ( beklentiler) hemen açılıp onaylatıp banlanmadan kurtulup paramızı almak.
1 haftadır form gönderip duruyorum hiç birini onaylamadılar insallah güncelleme oldugu icin sıkıntı yasıyoruzdur da en kısa zamanda eski haline döner.

Uzmana bu form olayını sormuşlar, oda cevaplamış
Gracey dedi ki:

You can't provide documents unless AdSense has asked you to. The link would appear in your AdSense account 4 weeks after your last PIN was issued. If the link that appears is for requesting another PIN, then you'd have to request another PIN instead.
Son pini istedikten sonra 4 hafta bekleyin diyor galiba, tam anlayamdım.

Uzmana bu form olayını sormuşlar, oda cevaplamış
Gracey dedi ki:

You can't provide documents unless AdSense has asked you to. The link would appear in your AdSense account 4 weeks after your last PIN was issued. If the link that appears is for requesting another PIN, then you'd have to request another PIN instead.
Son pini istedikten sonra 4 hafta bekleyin diyor galiba, tam anlayamdım.
Yani burdan gönderilen formların onaylanmamasının sebebinin sistemsel sıkıntı olmasıyla alakalı olmadığını mı anlamamız gerekiyor

Yani burdan gönderilen formların onaylanmamasının sebebinin sistemsel sıkıntı olmasıyla alakalı olmadığını mı anlamamız gerekiyor
How i Verify Adsense as 4th pin sended Please give link

yazar: Natha Roths

14:02

Dear Adsense Team,
I Request 4 times adsense pin, but i can't received any pin on my address, please provide me a link where i update my National ID Card, Passport Or my document that use for verify adsense account, and i get my recent Finalized Earning.

Kategoriler:Payments

8 yayın
15 görüntüleme
1 uzman yanıtı

Yanıtlar

Mevcut satır Gracey dedi ki:

Adsense forumda aynen böyle yazıyo.

Adsense'de biriken paraya ihtiyacı olmayanların 3. pinden 4 hafta sonra formu göndermesi en sağlıklısı an itibariyle bana göre.

Arkadas bize niye gelmiyo öyle bi mail bizede göndersinler

23 unde 3 pin istedigim turkıye adsenseme halen form acılmadı ama yurtdısına acılmıstı bugun form gonderdım yurtdısı adsenseme cevap olarak 3 ay uzattık yazmıslar. adsense yenı koklu bır guncelleme yaptı sanırsam bakalım hayırlısı.

3 ay uzadı diye mail gelince 3 aydan önce onaylayamıyor muyuz adsenseyi form ile ?

Bence onaylayamayacağız.

Aklımdaki senaryo şu şekilde,

21 gün aralıklarla pin isteyip 3. pinden HEMEN sonra form ile onaylama yöntemini fixlemek istiyorlar. Bu amaçla 3. pinden hemen sonra (ya da bir hafta sonra açıldığında vs vs) form gönderenler tuzağa düşüyor.

Bu form sayfası bende 1-2 hafta önce açıldığında üst kısımda kırmızı bir yazı güncellemesi dikkatimi çekmişti. Orada 30 gün geçmeden bu formu göndermeyin onaylamayız yazıyordu. Ekstra olarak o sayfaya o yazıyı eklemiş adamlar yani.

3. pin talebinden 30 gün sonra gönderince onaylayacaklar eski şekilde.

Bu fikrim bana göre yüzde 99 doğru ancak bekleyip göreceğiz.

Bence onaylayamayacağız.

Aklımdaki senaryo şu şekilde,

21 gün aralıklarla pin isteyip 3. pinden HEMEN sonra form ile onaylama yöntemini fixlemek istiyorlar. Bu amaçla 3. pinden hemen sonra (ya da bir hafta sonra açıldığında vs vs) form gönderenler tuzağa düşüyor.

Bu form sayfası bende 1-2 hafta önce açıldığında üst kısımda kırmızı bir yazı güncellemesi dikkatimi çekmişti. Orada 30 gün geçmeden bu formu göndermeyin onaylamayız yazıyordu. Ekstra olarak o sayfaya o yazıyı eklemiş adamlar yani.

3. pin talebinden 30 gün sonra gönderince onaylayacaklar eski şekilde.

Bu fikrim bana göre yüzde 99 doğru ancak bekleyip göreceğiz.
Doğruluğunu ancak deneyerek öğrenebiliriz.

Bugün bazı arkadaşlarda bu formu doldurun ibaresinin kalkmıs olması o kısımda bir sıkıntı oldugunu gösteriyor bence. Bir zamanlar test ödemesi gelmediğnde de çeşitli seyler dolanmıstı adsense forumunda ve burda. Umarım o zamanki gibi bir durumdur ve düzelir.

Pin gelmiyo , form açılmıyo , form açılsa kimlik kabul etmiyo ne lanet iş arkadaş ban atın bu kadar uğraşana kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri