Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

Form linki çıkmayan arkadaşlar adsenselerindeki kanallarını başka bir adsenseye taşırken bir sıkıntıyla karşılaştılar mı acaba ?

9 gün oldu hala kımlık sayfası acılmadı hocam büyük ihtimalle 1 ay beklıcegız artık

9 gün oldu hala kımlık sayfası acılmadı hocam büyük ihtimalle 1 ay beklıcegız artık

Normal şartlar altında 3. pinden sonra 4 hafta bekleyin diye yazıyor orada. 4 haftadan sonra forum doldurup göndermenizi istiyordu. Ama biz acele edip gönderiyorduk. Formu açık olanlar minumum 21 gün beklemeden hatta 4 hafta beklemeden şimdilik form göndermesinler bence.
Büyük ihtimal şu andaki herekez erken göndermeye çalıştığı için 3 ay ceza aldılar. İnşallah öyle değildir. Herşey güncellemenin eseridir

13 Haziranda istedim ben 3. pini 13 temmuz gelsin herşey belli olur

Türkçe adsense forumunda bununla ilgili bir konu açmıştım arkadaslar.
Ben : Merhabalar. 3. pini istedikten sonra form gönderme sayfam açıldı. Kimlik belgemin fotoğrafını yolladım fakat gelen mailde onay yerine pin girme işlemimim 3 ay uzatıldığı yazıyordu. Bunun üzerine birkaç kez daha kimlik bilgilerimi gönderdim fakat hepsinde de aynı mail geldi. Acaba şuan sistemde mi bir sıkıntı var yoksa artık kimlik doğrulama diye bir şey yok mu? Pinimi nasıl onaylatabilirim? Lütfen yardımcı olun. Gerekirse hesap bilgilerimi gönderebilirim size.

Bir arkadas da şöyle demiş:

evet bende de vardı .KİMLİK FOTOĞRAFIMI ÇEKİP ADSENSE E POSTASINA GÖNDERDİM YARIM SAATE ONAYLANDI

Anladığım kadarıyla bu arkadas adsense form gönderme sayfasından yollamamıs belgeyi ole olsaydı bu mesajıma karsılık böyle bir cevap vermezdi galiba.

Bu adsense e postası dediği mail adresi nedir arkadaslar bilen var mı?

Türkçe adsense forumunda bununla ilgili bir konu açmıştım arkadaslar.
Ben : Merhabalar. 3. pini istedikten sonra form gönderme sayfam açıldı. Kimlik belgemin fotoğrafını yolladım fakat gelen mailde onay yerine pin girme işlemimim 3 ay uzatıldığı yazıyordu. Bunun üzerine birkaç kez daha kimlik bilgilerimi gönderdim fakat hepsinde de aynı mail geldi. Acaba şuan sistemde mi bir sıkıntı var yoksa artık kimlik doğrulama diye bir şey yok mu? Pinimi nasıl onaylatabilirim? Lütfen yardımcı olun. Gerekirse hesap bilgilerimi gönderebilirim size.

Bir arkadas da şöyle demiş:

evet bende de vardı .KİMLİK FOTOĞRAFIMI ÇEKİP ADSENSE E POSTASINA GÖNDERDİM YARIM SAATE ONAYLANDI

Anladığım kadarıyla bu arkadas adsense form gönderme sayfasından yollamamıs belgeyi ole olsaydı bu mesajıma karsılık böyle bir cevap vermezdi galiba.

Bu adsense e postası dediği mail adresi nedir arkadaslar bilen var mı?

geçen sene formu doldurup onaylamıştır onu anlatıyodur

geçen sene formu doldurup onaylamıştır onu anlatıyodur

Benim mesajıma karsılık böyle bir cevap verilmez bence. Adsense form sayfasından göndermiş olsa ben gönderdim onaylandı der gecer. ben de aynı sıkıntıyı yasadım e postalarına mail attm onaylandı demek istemiş bence.

arkadaslar benim hesabimda formun hemrn acilip onaylanmasinin sebebi ne olabilir peki 23 haziranda 3.pini istedikten sonra abinda form geldi doldurdum 30 dk ya onaylandi ve ertesi gun parami aldim inanmayan varsa ekran goruntusu atabilirim

arkadaslar benim hesabimda formun hemrn acilip onaylanmasinin sebebi ne olabilir peki 23 haziranda 3.pini istedikten sonra abinda form geldi doldurdum 30 dk ya onaylandi ve ertesi gun parami aldim inanmayan varsa ekran goruntusu atabilirim

hocam hesabınız bizim hesaplardan daha eski olabilir . İlk ay belki pininiz yola çıkmamıştır

Sen şanslısın, bu olay ayın 24ünden sonra başladı.

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] hocamn 13 ünde açılacak o zaman netleşir. Takipteyim

normal yollarla adsense sini onaylatan yokmu yani pin eline ulaşan yok mu bu sorun neden yaşanıyor

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] abi girince bizi bilgilendirirmisin acaba kimlik atma yeri açıldımı bugün 1 ay oluyor sizin

normal yollarla adsense sini onaylatan yokmu yani pin eline ulaşan yok mu bu sorun neden yaşanıyor

sanırım bu sorun 3,defa pin isteyip ellerine ulaşamayıp form doldurarak açanlarda kaynaklanıyor pin eline ulaştıysa yani normal yoldan bir sıkıntı olcagını sanmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri