Herhangi bir gelişme yok mu arkadaşlar?
maalesef gelişme yok bekliyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herhangi bir gelişme yok mu arkadaşlar?
9 gün oldu hala kımlık sayfası acılmadı hocam büyük ihtimalle 1 ay beklıcegız artık
13 Haziranda istedim ben 3. pini 13 temmuz gelsin herşey belli olur
Türkçe adsense forumunda bununla ilgili bir konu açmıştım arkadaslar.
Ben : Merhabalar. 3. pini istedikten sonra form gönderme sayfam açıldı. Kimlik belgemin fotoğrafını yolladım fakat gelen mailde onay yerine pin girme işlemimim 3 ay uzatıldığı yazıyordu. Bunun üzerine birkaç kez daha kimlik bilgilerimi gönderdim fakat hepsinde de aynı mail geldi. Acaba şuan sistemde mi bir sıkıntı var yoksa artık kimlik doğrulama diye bir şey yok mu? Pinimi nasıl onaylatabilirim? Lütfen yardımcı olun. Gerekirse hesap bilgilerimi gönderebilirim size.
Bir arkadas da şöyle demiş:
evet bende de vardı .KİMLİK FOTOĞRAFIMI ÇEKİP ADSENSE E POSTASINA GÖNDERDİM YARIM SAATE ONAYLANDI
Anladığım kadarıyla bu arkadas adsense form gönderme sayfasından yollamamıs belgeyi ole olsaydı bu mesajıma karsılık böyle bir cevap vermezdi galiba.
Bu adsense e postası dediği mail adresi nedir arkadaslar bilen var mı?
geçen sene formu doldurup onaylamıştır onu anlatıyodur
hocam bi çıkış yolu arıyorsunuz anlıyorum hepimiz aynı durumdayız burda 4 haftanın dolmasını bekliyoruz fakat iki kelimeyi bi araya getirmekten aciz sürüyle adam var onu da hesaba katın bence
arkadaslar benim hesabimda formun hemrn acilip onaylanmasinin sebebi ne olabilir peki 23 haziranda 3.pini istedikten sonra abinda form geldi doldurdum 30 dk ya onaylandi ve ertesi gun parami aldim inanmayan varsa ekran goruntusu atabilirim
Sen şanslısın, bu olay ayın 24ünden sonra başladı.arkadaslar benim hesabimda formun hemrn acilip onaylanmasinin sebebi ne olabilir peki 23 haziranda 3.pini istedikten sonra abinda form geldi doldurdum 30 dk ya onaylandi ve ertesi gun parami aldim inanmayan varsa ekran goruntusu atabilirim
bu ayın 25 inde 1 ay olucak hocam belkı o zaman kimlik atma ekranı açılır beklıyoruz suanlıkSon durum nedir arkadaşlar. Gelişme varmı?
Bende onu bekliyorum.[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] hocamn 13 ünde açılacak o zaman netleşir. Takipteyim
normal yollarla adsense sini onaylatan yokmu yani pin eline ulaşan yok mu bu sorun neden yaşanıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.