Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

2. mi yoksa 3. müydi şuan kesin olarak hatırlamıyorum ama bende bildigim kadarıyla 27 temmuzda 3.pini istedim bende.henüz bi form filan açılmadı.acelemde yok zaten,onaylatsamda para kazandıgımız yok :D

Arkadaşlar yakın zamanda 3.pin + 21 gün süre geçtikten sonra onaylatan oldumu ?

Artık gelenek olmuş
Biz 10 ar 10 ar açarız, adsense 1000 er 1000 er kapatır....

Artık gelenek olmuş
Biz 10 ar 10 ar açarız, adsense 1000 er 1000 er kapatır....

abi yanlıs anlamada yorumlar hep olumsuz hep olumsuz bırak acan acsın sonucta youtube herkesin ortak takıldığı bi mecra bi sıkıntı yaşayacaksa da kendi yaşasın böyle olumsuz yorumlara gerek yok^^

ne taktiği hocam ben kaçırmısım :D

Konu sahibi [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] konuya ekleme yapıp güncellese sayfalarca gezmeye gerek kalmayacak :)

Konuda bahsi geçen ; 3. pini istedikten tam 21 gün geçince eskiden nasıl ekran görüntüsü ya da kimlik gönderiyorsak onları forma ekleyip yolluyoruz ve yüksek olasılık ile onaylanıyor.

Örnek ; 1 Ağustosta 3. pini istediniz , 23 Ağustosta form'a tıklayıp belgeleri ekleyip gönderiyoruz bekliyoruz.

Konu sahibi online değil , bir mod'da konunun başına ekleyebilirse güncel bilgileri kolaylık olur bir çok insana.

İyi forumlar.

USA adsense ile pin doğrulayamayan varsa bana bi ulaşsın.
Emin olmamakla birlikte garip bir şekilde pini doğruladım

Konu sahibi [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] konuya ekleme yapıp güncellese sayfalarca gezmeye gerek kalmayacak :)

Konuda bahsi geçen ; 3. pini istedikten tam 21 gün geçince eskiden nasıl ekran görüntüsü ya da kimlik gönderiyorsak onları forma ekleyip yolluyoruz ve yüksek olasılık ile onaylanıyor.

Örnek ; 1 Ağustosta 3. pini istediniz , 23 Ağustosta form'a tıklayıp belgeleri ekleyip gönderiyoruz bekliyoruz.

Konu sahibi online değil , bir mod'da konunun başına ekleyebilirse güncel bilgileri kolaylık olur bir çok insana.

İyi forumlar.

Ekledim hocam.

Cuma adsenseye pini girdim ve pazartesi günü banka doğrulamayı yapmama rağmen hesap işleme girmemiş normalde işleme girip hesaba yatmış olması lazımdı adsense ödeme politikası mı değişti ? ödeme yöntemi 1.cil yöntem sorun orda değil? yakın zamanda adsense pinleyenler ne zaman ödemelerini aldı?

Cuma adsenseye pini girdim ve pazartesi günü banka doğrulamayı yapmama rağmen hesap işleme girmemiş normalde işleme girip hesaba yatmış olması lazımdı adsense ödeme politikası mı değişti ? ödeme yöntemi 1.cil yöntem sorun orda değil? yakın zamanda adsense pinleyenler ne zaman ödemelerini aldı?

kesinleşme bu ay mı oldu hocam ? gecen ay kesınleşen kazanç varsa o yatar bu ay ki kesinleşen kazançsa ayın 21 inde yatar.

benim 1 adsense 2 gün diğeri 36 saat civarı işleme girmişti işleme girmeler biraz geç oluyor sanırım artık ödeme günü olmadığı için

Artık eskisi gibi 3. pini istedikten hemen sonra form ile onaylatamıyoruz.

3. pini istedikten tam 21 gün geçince eskiden nasıl ekran görüntüsü ya da kimlik gönderiyorsak onları forma ekleyip yolluyoruz ve yüksek olasılık ile onaylanıyor.

Hocam 1 hafta kadar sonra benimde ekran görüntüsü ile onaylatmam gerekecek. Bunu nasıl yapıyorduk keşke konuya resimde ekleseydin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri