Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

[MENTION=41247]IYI3[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] [MENTION=38317]omer54[/MENTION] son durum nedir arkadaşlar kimlik gönderme açıldı mı?

Beyler bu 3.pin isteme kısmıdna sız belge olarak o sayfanın dırek ekran goruntusunumu alıp yolluyorsunuz?_

[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] hala açılmamış hocam.

arkadaşlar açolan olursa bilgilendirirseniz iyi olur bende bekliyorum teşekkürler

Beyler bu aksam 17:00 da 3. Pin istedim simdi girdim form gönderme açılmış, foto gönderdim onay bekliyorum. Galiba bu form açılma olayı adsense açılıs tarihinden belirli bir süre sonra açılıyor benm adsense 2,5 ay önce falan acılmıstı.

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

Kötü haber beyler !

Hello,

Thank you for taking the time to write to us about your PIN. We've extended the deadline to submit your PIN by an additional three months, so you should see relevant ads reappear after about 48 hours. You now have until {DATE} to submit your PIN. After that, ads will stop appearing on your pages again.

If you haven't received your PIN, or if it has been lost, you're welcome to request a maximum of three PINs following the instructions at https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=160106 . However, you'll need to wait 3 weeks after your last PIN was mailed before requesting a new one.

Before you request a replacement PIN, please make sure your payment address is correct. To do review and edit your address, follow these instructions: http://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=159685.

We appreciate your continued patience and cooperation with our account verification system.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Adsenseye alacaklı profili fotografı gönderdim kabul edilmedi :S

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

[MENTION=26712]hommate01[/MENTION] hocam size gelen mail neydi?

Son düzenleme:
Hocam 3. pini istedim form kısmı açılmadı halen. Bir de açılınca ne tür bir belge yolluyoruz ?

Hocam 3. pini istedim form kısmı açılmadı halen. Bir de açılınca ne tür bir belge yolluyoruz ?

Normalde alacaklı profilinin ekran görüntüsü onaylanıyordu ama ilk defa bugün onaylamadılar, sonra kimlik fotosu gönderdim yine onaylamadılar ya şuan o kısımda güncelleme olduğundan dolayı onaylamıyorlar ya da yeni bişey geliyor.

bana mail gelmedi hocM 3 pini istrdim aninda form geldi kimlik gonderdim 30 dkda onaylandi ve bu sabah da odemeyi aldim
hatta soyle yaziyor tebrikler kimliginiz onaylandi diye mail gelmis

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------

Sayın Kullanıcımız,

Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.

Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.

Adresiniz doğrulandığına göre, ödeme almak için lütfen aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:

bana mail gelmedi hocM 3 pini istrdim aninda form geldi kimlik gonderdim 30 dkda onaylandi ve bu sabah da odemeyi aldim
hatta soyle yaziyor tebrikler kimliginiz onaylandi diye mail gelmis

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 22:22 ----------

Sayın Kullanıcımız,

Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.

Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.

Adresiniz doğrulandığına göre, ödeme almak için lütfen aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:
Gönderdiğim kimlik ile adres icin,verdiğin isim aynı mı hocam?

3. pini istedikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekebilir. Zaten kural öyleydi ama hemen aktif oluyordu form. Artık kuralına göre yürüyor olabilir.

3. pini istedikten sonra 3 hafta beklemeniz gerekebilir. Zaten kural öyleydi ama hemen aktif oluyordu form. Artık kuralına göre yürüyor olabilir.
Yok hocam bugün aksam 3. Pini istedikten birkaç saat sonra acıldı form sayfası gerci onu da onaylamadılar. Bu kısmı da incelemeye aldılar galiba :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri