Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

bugün form yolladım 24 yada 48 saat içinde onaylanır

3.pini istedikten sonra direk form açılmadı tam günü bilmiyorum ama 1 haftayı geçmiştir dün gece 12 kimlik yolladım sabah onaylamışlar içindeki bakiyeyide yatırmışlar pazartesi hesaba geçer

3. pin istedikten sonra çerezleri temizleyip deneyin.1-2 günde açılması lazım formun.Sistem değiştiyse bilemem ama önceden de böyle sorun oluyordu tarayıcı değiştirince düzeliyordu

Bugün tekrardan kimlik gönderdim yine onaylamadılar :/

3.pini istedikten sonra direk form açılmadı tam günü bilmiyorum ama 1 haftayı geçmiştir dün gece 12 kimlik yolladım sabah onaylamışlar içindeki bakiyeyide yatırmışlar pazartesi hesaba geçer
hocam bildigimiz kimlik mi yoksa bu forumda konusu var adsensenin bir yerinin kopyasını alıp atıyorduk o şekildemi yaptınız bazı arkadasların onaylanmıyor bende ona göre yapıyım

maalesef kötü haber

dün gece 3.pin istedim bu sabah form açılmıştı. biraz önce formu doldurup gönderdiğimde gelen cevapta galiba onay yerine artık süreyi 3 ay daha uzatıyorlar.

Gelen Cevap:
Sayın Kullanıcımız,

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi {DATE} tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi yeniden durdurulacaktır.

dün gece 3.pin istedim bu sabah form açılmıştı. biraz önce formu doldurup gönderdiğimde gelen cevapta galiba onay yerine artık süreyi 3 ay daha uzatıyorlar.

Gelen Cevap:
Sayın Kullanıcımız,

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi {DATE} tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi yeniden durdurulacaktır.
Dün ben de form gönderdim bana da aynı cevap geldi hocam

Son düzenleme:
Dün ben de form gönderdim bana da aynı cevap geldi hocam hatta 3 defa gönderdim ücünde de aynı cevap geldi insallah gecici bir durumdur. Sen kimlik mi gönderdin? Kimlik gönderdiysen alacaklı adı ile kimlik ismi aynı mıydı?

kimlik göndermedim

Beyler dün akşam saatlerinde 3. pini istedim form hemen çıkmadı yardım anketi gibi bişey çıkmıştı evet-hayırlı bi şeydi..
Neyse ki bugün 17.00 gibi tekrar kontrol ettiğimde form çıktı.
İsim, id no falan girdim. Kimliğimin de arkalı önlü fotosunu yanyana koyup tc nonun son 5 rakamını kapatıp yolladım bakam.
24 saat içinde döneceğiz diye bi yazı çıktı beklemeyim şimdilik :)

Beyler dün akşam saatlerinde 3. pini istedim form hemen çıkmadı yardım anketi gibi bişey çıkmıştı evet-hayırlı bi şeydi..
Neyse ki bugün 17.00 gibi tekrar kontrol ettiğimde form çıktı.
İsim, id no falan girdim. Kimliğimin de arkalı önlü fotosunu yanyana koyup tc nonun son 5 rakamını kapatıp yolladım bakam.
24 saat içinde döneceğiz diye bi yazı çıktı beklemeyim şimdilik :)
Ne cevap verdiler hocam? Mail gelmiştir size.

perşembe günü 3.pini istemiştim hala form açılmadı . Ben böyle işin

Şimdi 3.pini istedikten sonra 3 ay daha mı bekliyoruz anlamadım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri