Gönderdiğiniz kimlik kabul edildimi?3. Pini istememden 1 HAFTA sonra form sayfasi acildi. Bilginize.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gönderdiğiniz kimlik kabul edildimi?3. Pini istememden 1 HAFTA sonra form sayfasi acildi. Bilginize.
Gönderdiğiniz kimlik kabul edildimi?
Artık herkes partner çalışıyo galiba, kimseden ses çıkmıyo.
Arkadaslar bu olaya netlik kazandırmak acısından pinini onaylatan ve onaylatamayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum. Bugün beni onaylamayan yarın sizleri de onaylamayabilir o yüzden biraz hassasiyet lütfen.
Öncelikli olarak ihtimaller şu sekilde:
1) 23 ünden sonra güncelleme oldu ve detaylı inceleyerek onay veriyorlar bu sebepten dolayı 23 ünde ve öncesinde herkes onaylandı.
2) Şuan onaylanmayanlar sistemle alakalı bir sıkıntı olduğu için onaylanmamış olabilirler. Ben bu ihtimali düşük görmeye basladım çünkü gördüğüm kadarıyla 23 ünden sonra onaylanan da var onaylanmayan da.
3) Onaylananlardan öğrendiğim bilgiler su yönde : Ortak noktaları kimlik fotografı gönderdikleri ve alacaklı adı ile adresteki ismin aynı olduğu. ( 24 haziran ve sonrası için )
4) 23 ünde 4 adsensesini birden alacaklı profili ekran görüntüsüyle onaylatan arkadasım var. Bu arkadasın benden farkı banka bilgilerini girmemiş olması.
Bu durumlardan benim çıkardığım sonuç şu : Artık gelişigüzel onay vermiyorlar. Onaylanan arkadaşların alacaklı adı, adres bilgilerindeki adı ve banka hesap adı aynı. Eğer benim düsündüğüm gibi bu güncellemenin 23 haziranla alakası yoksa bu ekran görüntüsü ile onaylatan arkadasların banka bilgileri girilmemiş olmalı ya da tüm hesap bilgileri ( banka, adres, alacaklı adı ) aynı olmalı. Ekran görüntüüsüyle onay alan arkadasların banka bilgileri girilmiş miydi ya da tüm bilgiler aynı mıydı?
Onaylanan arkadaslar ve onaylanmayan arkadaslar bu yazdıklarıma ters düşen durumlar olup olmadığını yazarlarsa bir sonuca varabiliriz.
[MENTION=9926]xebat[/MENTION] hocam benden baska onaylanmayan tek sizsiniz. Siz banka bilgilerini girmiş miydiniz ve tüm bilgiler aynı mıydı?
Onay maili ne zaman geldi tam hatırlamıyorum ancak banka bilgileri girili değildi hiçbirinde.
VDS süreleri dün akşam bitti, şu an login olamam ancak eğer yeterli bilgi toplanmazsa yeniden vds alıp inceleyebilirim ne zaman onay maili geldiğini vs.
- Manuel kontrol sistemine almış olabileceklerini sanmıyorum çünkü o kadar çalışanı bu tarz gereksiz bir iş için kaybedeceklerini sanmıyorum.
- Gönderilen resimdeki kimlik fotokopisinden banka isim soyismi manuel olmadan teşhis etmeleri çok çok zor. Tamam google translate'leri resimden yazıları vs algılayıp çeviriyor ancak hata payı hala yüksek. Bu hata payı yüzdesini göz ardı edip bu şekilde kontrole bağlamış olamazlar.
- Onay malinin formatı değişmiş, aşağıya yardımcı video fln eklemişler. Ayrıca form sayfası açıldığında üst kısımda kırmızı yazılarla "eğer 30 gün geçtiyse bu formu doldurun" gibi bir yazı dikkatimi çekmişti. Daha önce yoktu diye hatırlıyorum..
- Manuel kontrol edilmediği için çözüm bulunur ama bulması biraz zor olabilir çünkü çok fazla yapılan bir şey değil.
İleride arkadaşın dediği gibi herkes karşılaşacak bu sorunla. Şimdiden herkes bildiklerini yazsın.
Kardesim seni de onaylamamıslar ama bence bu durum o kısımda bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Senin onaylanmaman icin bi sebep yoktu suan düzeleceği konusunda umutlandım.Sahin01 hocam ben iki kere yolladım
1.de ENGIN ONER
2.de ENGİN ÖNER
Şimdi kabul etmezler falan kıllandım yani![]()
Halen ses yok ne mail ne bi şey adamlar hafta sonu çalışmıyor galiba
Bu arada banka bilgileri girildi onaylı şekilde bekliyorum. Yani şu kimliği bi onaylasalar pazartesi para cepte de işte
Not; sadece şu mail geldi otomatikmiş o da
Photos
more
Primary
Re: Personal Identification Number (PIN)
A
[email protected]
This message was sent from a notification-only email address that does not accept incoming email. Please do not reply to this message. ------------...
A
[email protected]
to me
9 minutes agoDetails
This message was sent from a notification-only email address that does not accept incoming email. Please do not reply to this message.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello,
Thank you for taking the time to write to us about your PIN. We've extended the deadline to submit your PIN by an additional three months, so you should see relevant ads reappear after about 48 hours. You now have until {DATE} to submit your PIN. After that, ads will stop appearing on your pages again.
If you haven't received your PIN, or if it has been lost, you're welcome to request a maximum of three PINs following the instructions at https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=160106 . However, you'll need to wait 3 weeks after your last PIN was mailed before requesting a new one.
Before you request a replacement PIN, please make sure your payment address is correct. To do review and edit your address, follow these instructions: http://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=159685.
We appreciate your continued patience and cooperation with our account verification system.
Sincerely,
The Google AdSense Team
Kardesim seni de onaylamamıslar ama bence bu durum o kısımda bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Senin onaylanmaman icin bi sebep yoktu suan düzeleceği konusunda umutlandım.
---------- Spam Engelliyici 10:30 ---------- Önceki Mesaj 10:27 ----------
Ek olarak senin mailde de bendeki gibi bu mesaj gelen e-postaları kabul etmeyen, bildirim amaçlı bir mail adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu mesaja cevap vermeyiniz yazıyor. Belki de burdan suan o kısımla ilgilenmediklerini anlamalıyız.
Hocam posta kutusu kiralayin garanti olsun
Arkadaşlar FORM SAYFASI açılan kişiler formu göndermeden önce konuya gelip boştaki yöntemlerden birini seçip mesajla haber versin.
[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] hocam form sayfası açılmış, henüz formu göndermemiş kişiler hangi yollarla formu göndersin? İhtimalleri yazar mısın? Herkes bişey denese onay alan almayan arasından anlarız sebebi.
Hocam size en yakin ptt subesine gidiyorsun cok az bir ucretle posta kutusu kiraliyorsun. Adsense adres kismina sava verilen adres şeklini giriyorsunŞu posta kutusu olayını biraz açın hocam bi site bibişey soyleyın![]()
Hocam size en yakin ptt subesine gidiyorsun cok az bir ucretle posta kutusu kiraliyorsun. Adsense adres kismina sava verilen adres şeklini giriyorsun
Zarfın kutuna gidiyor.
Hoydaaa öyle şeymi varmıs yenı ogrendım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.