Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

ben ayın 13 haziranda istemiştim 3.pini form zaten hemen açıldı ama onaylamayı unutmuştum form şuan hala açık ama 1 ay geçmeden göndermeyin yazıyor

benim 3 haziranda 3. pin istediğim vardı ayın 26 sında baktım form açıktı ekran görüntüsü alıp gönderdim onaylanmıştı.

benim 3 haziranda 3. pin istediğim vardı ayın 26 sında baktım form açıktı ekran görüntüsü alıp gönderdim onaylanmıştı.
Emin misin hocam 26 sında ekran görüntüsü ile onaylattığına? Buraya cok kez yazdık 24 hazirandan sonra onaylatabilen var mı diye ve o zaman yazmamıstınız da

Son düzenleme:
Emin misin hocam 26 sında ekran görüntüsü ile onaylattığına? Buraya cok kez yazdık 24 hazirandan sonra onaylatabilen var mı diye ve o zaman yazmamıstınız da

Evet ama 3.pini ayın 3 ünde istemiştim. Form açılmamıştı bende miktar önemsiz diye bi daha girmemiştim. Ayın 26 sında girdip çaktım ekran görüntüsünü onaylandı.
Onaylanmayanlarınki zaten sorunlu zamana geldi çünkü ayın 23 ü gece bizde istedik pin ama form açılmadı hala, onlarınki erken açıldı ama onaylanmadıda.

Son düzenleme:
Evet ama 3.pini ayın 3 ünde istemiştim. Form açılmamıştı bende miktar önemsiz diye bi daha girmemiştim. Ayın 26 sında girdip çaktım ekran görüntüsünü onaylandı.
O zaman bu durum söyle olabilir normalde 21 gün sonra yeni pin isteme hakkı oldugu icin buna istinaden 3.pini istedikten 21+ gün sonra gönderilen formları onaylıyor olabilirler ama benm gibi onaylanmayıp 3 ay uzatılan hesaplar ne olacak orası mechul :/

O zaman bu durum söyle olabilir normalde 21 gün sonra yeni pin isteme hakkı oldugu icin buna istinaden 3.pini istedikten 21+ gün sonra gönderilen formları onaylıyor olabilirler ama benm gibi onaylanmayıp 3 ay uzatılan hesaplar ne olacak orası mechul :/

şimdi zaten formlar açılmadı 21 gün dolup formlar açılırsa onaylanmada problem olmaz, ya 21 gün bekletecekler yada 1 ay bakalım 10 gün içinde belli olacak. Senin form yeri hala açıkmı?

şimdi zaten formlar açılmadı 21 gün dolup formlar açılırsa onaylanmada problem olmaz, ya 21 gün bekletecekler yada 1 ay bakalım 10 gün içinde belli olacak. Senin form yeri hala açıkmı?

Benm form hemen acıldı defalarcaa gönderdiğim formlar onaylanmadı ve hala da acık form gönderme yeri ve 15 inde 21 gün dolmuş olacak tekrardan form yollayıp deneyebilirim

3 ay ceza verdiyse onu ne yazıkki çekeceksiniz

Benm form hemen acıldı defalarcaa gönderdiğim formlar onaylanmadı ve hala da acık form gönderme yeri ve 15 inde 21 gün dolmuş olacak tekrardan form yollayıp deneyebilirim

bizim form 14 ünde 21 gün doluyor açılırsa sende 15 inde denersin.

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

Keşke konu hiç güncellenmeseydi gene sıkıntı geldi

konu güncellemesiyle ne alakası var zaten 1 aydır sıkıntı var düzelmediki

bizim form 14 ünde 21 gün doluyor açılırsa sende 15 inde denersin.

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

konu güncellemesiyle ne alakası var zaten 1 aydır sıkıntı var düzelmediki

abi sıkıntıdan kastım canım sıkıldı moralim bozuldu 3-5 bişey kesinleşti son pini de istedik zaten zar zor ödeme eşiği geçtik bayramda harçlık olur diye sevindik bayram bitti :D

Arkadaşlar kusura bakmayın dayanamayıp gönderdim ekran görüntüsünü :D

Sonuç Onaylandı :D çok şükür

Thanks for sending your proof of identity. I am happy to let you know that this fulfills the address verification requirement for AdSense!

[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION]
[MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION] [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION]

Son düzenleme:
abi sıkıntıdan kastım canım sıkıldı moralim bozuldu 3-5 bişey kesinleşti son pini de istedik zaten zar zor ödeme eşiği geçtik bayramda harçlık olur diye sevindik bayram bitti :D

Ben yanlış anlamışım kardeşim sıkıntı yazınca ben sandımki sorun düzelmişti konu güncellenince tekrar sorun çıktı, senin demek istediğin sıkıntı psikolojik olarak. Söyleseydin bayramda harçlık gönderirdik. Bayramda elimi öpen yüz lirayı kaptı.

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

Arkadaşlar kusura bakmayın dayanamayıp gönderdim ekran görüntüsünü :D

Sonuç Onaylandı :D çok şükür

Thanks for sending your proof of identity. I am happy to let you know that this fulfills the address verification requirement for AdSense!

@Sahin01 @bilenyok @FatihYT
@lordxlaguna

Sen zaten boşuna bekliyordun, dediğim gibi ayın 26 sında çaktım ekran görüntüsünü onaylandı.

Ben yanlış anlamışım kardeşim sıkıntı yazınca ben sandımki sorun düzelmişti konu güncellenince tekrar sorun çıktı, senin demek istediğin sıkıntı psikolojik olarak. Söyleseydin bayramda harçlık gönderirdik. Bayramda elimi öpen yüz lirayı kaptı.

---------- Spam Engelliyici 03:21 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

Sen zaten boşuna bekliyordun, dediğim gibi ayın 26 sında çaktım ekran görüntüsünü onaylandı.

ben 25inde gönderdim onaylanmamıştı 3 ay uzatıldı diye mail gelmişti :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri