Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

form kısmı olmayacağı bariz belli artık arkadaşlar. pin koduyla onylanacak benim görüşüm.. o yüzden sallama adres girmeyin artık bence

form kısmı olmayacağı bariz belli artık arkadaşlar. pin koduyla onylanacak benim görüşüm.. o yüzden sallama adres girmeyin artık bence

Saçmaladın çünkü millet sallama adresmi giriyor sanıyorsun, postanın ulaşmadığı sorunlu bölgelerde var. Formu asla kaldırmazlar.

SeaNoNe daha dün formla onay yapmış, ama bundan sonra form olayı devam ederse sürenin uzayacağı kesin.

bekleyenler için yazayım bende hala ne form açıldı nede pin isteme açılmadı. 4. pin isteyen arkadaşlar kontrol etsinler bu saatlerde onlarda form açılabilir.

şimdi 24 ünde 2 adsense için 3.pin istedim. Yarın sabah 1 tanesine 4.pin yeri çıkarsa isteyeceğim.

Diğerine dediği gibi 4 hafta dolmasını bekleyip 8 gün sonra form kısmını deneyeceğim.

şu saatten sonra deneme yanılma yontemi ile bir çıkar yol bulmak lazım.

belli ki çoğumuzun daha 4 hafta olmamış ayın 23-24 ü gibi her şey belli olur

şimdi kontrol ettim 4. pin isteme açılmış , hayırlı işler cümleten bu çok kötü oldu :o

Form açılmadı işte sorun orada 4. pin isteme açıldı bu böyle devam eder gider sonsuz döngü 5 ,6 ,7 diye heralde artık.
4.pini istedikten sonra altta yine bu metin varmı abi

PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.

4.pini istedikten sonra altta yine bu metin varmı abi

PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.

PINs are printed on white 4.5 x 6 inch (11.4 x 15.2 cm) postcards and postmarked 3-5 days after the date listed above. Please allow 2-4 weeks for delivery. The inside of the mailer is shown here. To view the outside of the PIN mailer, please visit our Help Center.

safe: "You can request a new PIN on or after 7/14/16."

Bu yazı ve pin isteme sekmesi var

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Tam 21 gün önce pin istediğiniz saatte mi açıldı hocam?
evet hocam

Bu google mühendisleri 3 kere pin gönderip gelmeyince 4üncüde geliceğinimi sanıyo acaba :D

Beyler yarın kimlik onayı için form göndercem izin verirse (form açıktı hep bende) isimde türkçe karekter var sizce form gönderirken olduğu gibi isim yazayım mı yoksa türkçe karekter kullanmadan mı göndereyim? ( form sayfası türkçe karekter kabul ediyor)

Beyler yarın kimlik onayı için form göndercem izin verirse (form açıktı hep bende) isimde türkçe karekter var sizce form gönderirken olduğu gibi isim yazayım mı yoksa türkçe karekter kullanmadan mı göndereyim? ( form sayfası türkçe karekter kabul ediyor)

isimin önemi yok ben yabancı bir ismi ile gönderdim

Forumda pin hizmeti veren bir arkadaş vardı şimdi aradım konusunu bulamadım 4. pini ondan alacağımız adrese isteyelim bari başka türlü aşamayacağız gibi gözüküyor bu durumu..

Konuyu bulan yazabilirmi acaba linkini?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri