Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
form kısmı olmayacağı bariz belli artık arkadaşlar. pin koduyla onylanacak benim görüşüm.. o yüzden sallama adres girmeyin artık bence
form kısmı olmayacağı bariz belli artık arkadaşlar. pin koduyla onylanacak benim görüşüm.. o yüzden sallama adres girmeyin artık bence
SeaNoNe daha dün formla onay yapmış, ama bundan sonra form olayı devam ederse sürenin uzayacağı kesin.form kısmı olmayacağı bariz belli artık arkadaşlar. pin koduyla onylanacak benim görüşüm.. o yüzden sallama adres girmeyin artık bence
Yazilanlari okumuyormusunuz 23 haziranda 3. Pin isteyen iki kisiye bugun 4. Pin acildibelli ki çoğumuzun daha 4 hafta olmamış ayın 23-24 ü gibi her şey belli olur
Yazilanlari okumuyormusunuz 23 haziranda 3. Pin isteyen iki kisiye bugun 4. Pin acildi
şimdi kontrol ettim 4. pin isteme açılmış , hayırlı işler cümleten bu çok kötü oldu![]()
nasıl kötü oldu form gelmedimi ?
Form açılmadı işte sorun orada 4. pin isteme açıldı bu böyle devam eder gider sonsuz döngü 5 ,6 ,7 diye heralde artık.
Tam 21 gün önce pin istediğiniz saatte mi açıldı hocam?Form açılmadı işte sorun orada 4. pin isteme açıldı bu böyle devam eder gider sonsuz döngü 5 ,6 ,7 diye heralde artık.
4.pini istedikten sonra altta yine bu metin varmı abiForm açılmadı işte sorun orada 4. pin isteme açıldı bu böyle devam eder gider sonsuz döngü 5 ,6 ,7 diye heralde artık.
4.pini istedikten sonra altta yine bu metin varmı abi
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.
E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.
evet hocamTam 21 gün önce pin istediğiniz saatte mi açıldı hocam?
Beyler yarın kimlik onayı için form göndercem izin verirse (form açıktı hep bende) isimde türkçe karekter var sizce form gönderirken olduğu gibi isim yazayım mı yoksa türkçe karekter kullanmadan mı göndereyim? ( form sayfası türkçe karekter kabul ediyor)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.