21. günde yani az önce onaylattım pini. Yardımcı olan arkadaşa teşekkür ediyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.
3.pini istedim, formu gönderdim böyle bi mail geldi, 2 hesabımda da bu şekil oldu ne yapacaz![]()
yine açılıyor form tekrar göndersem onaylanır mı ?
3.pin isteyince form hemen açılıyor fakat göndermeyin onaylamıyorlar.
3. Pin istedikten 21 gün sonra gönderin öyle onaylıyorlar
bir taktik vardı o 3.pini istedikten sonra mı onaylamak içindi yoksa 3.pini isteyip 21 gün bekleyip forum açılmayanlara forum açılsın diye miydi ?
3.pini istedikten sonra 21 gün bekleyip onaylatmak için .bi kaç arkadaş 3.pini ister istemez yöntemi dememiş fakat olumlu bi sonuç alamamışlar
arkadaslar dun 3. pini istedıkten sonra form acılmadı arkadasın paylastıgı taktıgı denedım yıne acılmadı bende 4. pini istedim form acıldı. fakat formu doldurdum gonderdım onaylanmadı ne yapmam lazım sızce:S
bugün 22. gündü :/21 gün beklemen lazım 22.günde dene olur![]()
Normalde yöntem 22.gunde oluyordu belki yöntem artık gecersiz olmuş olabilir.bugün 22. gün dü :/
---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------
bugün 22. gündü :/
3üncü pini 11 temmuzdamı istemiştin?bugün 22. gün dü :/
---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------
bugün 22. gündü :/
3. Pini istemek için adres değişikliği yapmayı uygun gördüm ama pin isteme yerine tıklayınca eski adres yazısı geliyor. (Onayla ya da adres değiştir seçeneği). Yeni adres nasıl sisteme girecek? Adres değiştiriyoruz ama eski adres çıkıyor pin isteme yerine basınca. Pinin eski adrese gitmesini istemiyorum. Ayrıca alacaklı adınıda değiştidim ama eski alacaklı adı gözüküyor.
Evet hocam 11 temmuz da istemiştim form açılmadıydı dün 4.pini istedim form açıldı ss ile onaylamaya çalıştım 3 ay uzatıldı muhabbeti geldi mail olarak3üncü pini 11 temmuzdamı istemiştin?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.