Adsense 3. Pin Sonrası Form Direk Açılmıyor Artık

arkadaşlar şuanda son durum eğer pin gelmesse 3.pini istedikten 21 gün sonramı onaylanıyor baştan sona okudum ama tam emin olamadım bilgi vere bilir misiniz

son soru, o adsenseyi almanya lokasyon ile kullanıyordun, yeni vds yi de almanya lokasyondan mı bağladın girdin yani? tam sorum buydu aslında, süreci netleştirmeye çalışıyorum

hocam ana maili tr lokasyonda kullanıyordum yani adsense hesabıma tr ile giriş yapıyordum. Yöntemi görünce farklı lokasyon demişti arkadaş hemen bir hesapta denedim işe yaradı . Daha sonra aradan 10 gün geçti başka bir hesapta aynı tarihte açılmış maille aynı lokasyonla denediğimde 3 ay uzatma cezası aldım. Hesap hala elimde pinsiz olarak bekliyor

4. cüyü istedim hala form falan çıkmadı

yönteici atadım yine olmadı sokuk yt

form açılmaz postacı pini getirmez nedir yaw böyle ... yapacagınız işi haaa

müjde
Sayın Kullanıcımız,

Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.

Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.

Adresiniz doğrulandığına göre, ödeme almak için lütfen aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:

Bir ödeme şekli seçin
Bakiyenizin minimum ödeme eşiğine ulaşıp ulaşmadığını kontrol edin
Ödemenin ne zaman yapılacağını öğrenmek için ödeme zaman çizelgemizi inceleyin
YouTube yayıncıları: Önceki aya ait YouTube kazançları, ayın 10'u ile 15'i arasında kesinleştirilip AdSense hesap bakiyenize eklenir. Yukarıdaki ödeme adımlarını tamamladıysanız, bakiyeniz ödeme zaman çizelgemize göre ayın sonunda ödenir.

Saygılarımızla,

4. pini 9. ayın7 sinde ,istemiştim az önce forum kısmından ekran görüntüsü yolladım onaylandı

+ birçok kez aynı adsense üzerinde forum gönderme linkini kullanıp 3 ay uzattık bildirimi almama rağmen onaylandı

harbiden mujde olmus bu gece adsense pin konusundaki ikinci guzel haber agzina saglik kardesim 3 aydir odemesi bekleyen adsense var bekleyen aynisi bizede olsun

müjde
Sayın Kullanıcımız,

Gönderdiğiniz kimlik belgesi için teşekkürler. Bu belgenin AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten mutluyuz.

Ödeme bekletme bildirimini hesabınızda hâlâ görüyor olabilirsiniz. PIN'inizin doğrulandığından ve bildirimin 24 - 48 saat içinde kaybolacağından hiç şüpheniz olmasın.

Adresiniz doğrulandığına göre, ödeme almak için lütfen aşağıdaki ek adımları tamamladığınızdan emin olun:

Bir ödeme şekli seçin
YouTube yayıncıları: Önceki aya ait YouTube kazançları, ayın 10'u ile 15'i arasında kesinleştirilip AdSense hesap bakiyenize eklenir. Yukarıdaki ödeme adımlarını tamamladıysanız, bakiyeniz ödeme zaman çizelgemize göre ayın sonunda ödenir.

Saygılarımızla,

4. pini 9. ayın7 sinde ,istemiştim az önce forum kısmından ekran görüntüsü yolladım onaylandı

+ birçok kez aynı adsense üzerinde forum gönderme linkini kullanıp 3 ay uzattık bildirimi almama rağmen onaylandı
ben de yolladım 3 ay uzatma mesajı aldım. 4. pini ayın 15'inde istemiştim.

ayni durum bende 15 inde 4. pin istedim arkadasin 4.pinden sonra 21 gun gecmis bizde oyle yapicaz olursa artik

müjde
Sayın Kullanıcımız,

Bir ödeme şekli seçin

Saygılarımızla,

Sayın Kullanıcımız,

Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. PIN’inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla, yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi 2016-11-29 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi yeniden durdurulacaktır.

3.pin + 21 gün - 4.pin + 21 gün diye gidiyor bence 4.pini istediyseniz 21 gün beklemeniz lazım bence 3.pin + 21 gün sonra başka pin istemeyin adresi attıysanız.

ben hiç bişi anlamadım bu işten,
3.pin +21 gün sonra farklı bi lokasyondan adsenseyi eski bir gmail ile açınca bu form olayı gelecek diye ümit ediyorum..

Son düzenleme:
hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acabaa bende 3.pin istedim 21. gun geçti form acılmadı 4 pin isteme çıktı sebebi nedir acaba

hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acabaa bende 3.pin istedim 21. gun geçti form acılmadı 4 pin isteme çıktı sebebi nedir acaba

editt
[MENTION=15853]Oktay[/MENTION] editledim dostum da zaten iletmişlerdir o ********ler

Son düzenleme:
Admin katipi editlermisin google amcalarına yetiştirecekler ! Paylaşmayın şunu sizin yüzünüzden biz işimizi halledemiyoruz.
Valla bazen kendi milletimden iğreniyorum birilerine yaranmak için bütün milleti satıyorlar. Bu işide yakında bitirirler.

Son düzenleme:
Bu reklam durdurma olayı kanalın para kazanmasına zarar vermiyor değil mi ?

sadece reklamlar çıkmıyor onaylayınca devam ediyor?

yani kanalı başka adsenseye taşıyabiliriz o süre içinde gelir elde etmesi için?

Bu reklam durdurma olayı kanalın para kazanmasına zarar vermiyor değil mi ?

sadece reklamlar çıkmıyor onaylayınca devam ediyor?

yani kanalı başka adsenseye taşıyabiliriz o süre içinde gelir elde etmesi için?

Zarar vermez
Evet devam eder
Eğer başka adsense bağlarsan ve ayın 30 unu geçmediyse içindeki para yeni taşıdığın adsensede kesinleşir ve ona yatar eğer 30 undna sonra taşırsan bir sonraki ay başı eski hesabında kesinleşir onda yatar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri