Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazen 5. gönderiyormuş3.pini istedim 21 gün sonra 4.pini mi istiyoruz yoksa kimlikle mi onaylatıyoruz değişti mi ?
beyler bende aynı durumda oldum 4.pin isteği falan çıktı onu istemedim kmlik doğrulama formu var googılın onu doldurun onaylıyor hemen,şimdi baktım da bulamadım onayladığım için sanırım bulamadım bir bakın adsense kimlik doğrulama falan diye araştırın googıl sayfasındaki form açıldıysa oradan hemen yollayın onaylıyor.geçen hafta yaptım ben.
https://www.youtube.com/watch?v=_KTuTUkLe8M postacılar pinimi getirmez oldu kazandığım paralar hayal oldu
---------- Spam Engelliyici 19:16 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------
https://support.google.com/adsense/contact/id_verification?hl=tr&rd=3 bu galiba ama 30 gün geçmesi gerekiyormuş
bende de aynı bok yazıyordu hocam konu açmıştım hatta buraya aynı gün yolladım kabul ettiler 21 gün geçtiyse sıkıntı yok yolla sen.
hocam kesin birşey demym ama aynı heyecanı ben yaşadım geçen hafta. orada 30 gün önceden yollamayın tarzı birşey yazıyordu ben gaza geldim yolladım,21. gündeydi. 5 dk sonra mail geldi onaylandı diye.aynı durum gibi duruyor seninki de onaylanır en kısa sürede umaırm.ben denemek için yolladım 21 gün geçmemesine rağmen birşey olur mu acaba ?![]()
hocam kesin birşey demym ama aynı heyecanı ben yaşadım geçen hafta. orada 30 gün önceden yollamayın tarzı birşey yazıyordu ben gaza geldim yolladım,21. gündeydi. 5 dk sonra mail geldi onaylandı diye.aynı durum gibi duruyor seninki de onaylanır en kısa sürede umaırm.
Ben 6. Yı gönderdiğimi biliyorum sanıyorum kalktı o kimlik olayı
Arkadaşlar bu 3 pin istedikten sonra adsense site üzerinden kendi kimlik ve adres bilgilerimizin bulunduğu sayfanın görüntüsünü alıp yolladığımız zaman hemen onaylanıyordu bu bir kaç yıl önce oluyordu ama şu an deneyen veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bi sorum olacak bu adsensenin gönderdiği pin 1 kere gelmiyomu neden 2 3 kere gönderiyor ? teşekkürederim
Yahu benim anladığım olay bu lanet olasıca pin elimize bir defa ulaşmıyorsa zaten google dahil sırasıyla irlanda operasyonu, ptt ve arada o postaya elini değen herkesin zincirleme saçmalamasıdır.
2. defa talep edildiğinde ulaştıysa zaten yukarı da yazdıklarım onaylanmış oluyor.
Şayet üçüncü defa istenmiş ve hala gelmemişse, ne halt etmeye ptt vasıtasıyla göndermeye uğraşıyorsun kardeşim. Ver bir kargo şirketine, barkodu olsun, karşı ödemeli gönder 20 tl ücret talep et kimse sesini çıkarmaz.
Bu ne rezil bir sistem ben anlamadım.
Ulan 22 günde çinâde gemiyi yükleyip, dağıta dağıta mal indirip, türkiyeâye ulaşıp adrese teslim yapmayı başarıyorlar, ama pek sevgili gugıl bu süre zarfında bu ülkenin başkantindeki açık adrese postayı ulaştırmayı beceremiyor. Festival yemin ediyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.