Adsense Abd Ödeme Çekme

PaTRoN61

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Youtube Adsense hesabımız var 1 tane bunun içinde 471,93 dolar ödeme var çok eski hesap bayadır hesabın içinde şimdi arkadaşın abd oturuyor adına pin istedim ancak ödemeyi nasıl çekeceğiz ? vergi no istedi yok abd yerleşik yerim tarzı soruları yok yok diye onaya gönderdim bu işlemlerde bize yardımcı olabilecek birisi var m ?
Ücreti konusunda yardımcı oluruz.
+90 532 367 99 61

abd adsense başa bela,hiç sevmiyorum :)

öncelikle payonerde dikkat edilecek bişey yok aslında.payoner hesabı açtıgında sana standart olarak dolar hesabı tanımlanmış oluyor zaten,oradaki banka hesap bilgilerini adsensedeki banka hesabı ekleme bölümünden ekleyeceksin.yanlışlık yapıcak bişey yok çünkü adsense ne soruyorsa,karşılıgı payoner bölümünde var.sadece kopyala yapıştır yapılacak yani orada...

ama abd adsenseden ödeme almak için vergi sorununu çözmen gerekiyor.youtube da adsense usa tax fix tarzında aramlar yaparak biçok farklı çözüm bulabilirsin.hangisi işe yarar,onu denemeden bilemezsin.dün çalışan yöntem şuan çalışmayabiliyor sonuçda.denemekten çekinecek bişey yok o yöntemleri.en fazla olacagı şey,tekrar vergi bilgileri istemesi olur.

abd adsense başa bela,hiç sevmiyorum :)

öncelikle payonerde dikkat edilecek bişey yok aslında.payoner hesabı açtıgında sana standart olarak dolar hesabı tanımlanmış oluyor zaten,oradaki banka hesap bilgilerini adsensedeki banka hesabı ekleme bölümünden ekleyeceksin.yanlışlık yapıcak bişey yok çünkü adsense ne soruyorsa,karşılıgı payoner bölümünde var.sadece kopyala yapıştır yapılacak yani orada...

ama abd adsenseden ödeme almak için vergi sorununu çözmen gerekiyor.youtube da adsense usa tax fix tarzında aramlar yaparak biçok farklı çözüm bulabilirsin.hangisi işe yarar,onu denemeden bilemezsin.dün çalışan yöntem şuan çalışmayabiliyor sonuçda.denemekten çekinecek bişey yok o yöntemleri.en fazla olacagı şey,tekrar vergi bilgileri istemesi olur.

Peki, şimdi adsense hesabım için işlemleri yaptım bu sırada ödemeyi aldıktan sonra bu hesabı kullanmayacağım, şuan yeni bir adsense hesabı bağlayabilirmiyim kanalıma?

Zamanın da bunla yapmıştım köşeye yazmışım "alıntıdır"

ödeme:
payoner https://www.payoneer.com/

NOT: ben payoner kartla ödemelerimi tebden TL olarak aldım, dolar dönüşüm ve paraçekme ücretleri ortalama %5-10 arası gibi bişiydi tam rakkam veremem.
Hesabınızı kimlik onaylı yaparsanız uzun süre ödeme alırsınız

Pin/adres:
usamail1 / http://www.usamail1.com/
abd den posta kutusu kiralama hizmetidir, aylık posta kutusu ücreti alırlar. pin abdeki kiralık posta kutusuna gelir, onlar tarar ve size maillerler.
NOT: usAmail1 kimlik onayı, ve sistemden indireceğiniz sözleşmeyi imzalayıp hesabı onaylamanızı ister. not: usmail1 noter onayı gibi saçma seyler istemeye başlamış, diğer servislere yönelebilirsiniz veya daha kolayı ücretli adres sağlayan arkadaşlar var onlardan yardım alabilirsiniz.

vergi:

-Alacaklı Profili
--Tax information
---Choosing your tax form directly
----IRS Form W-8 BEN

1.Adınız
2.Türkiye
3.Individual
4. ve 5. daha önce girmiş olduğunuz adresler
6. boş
7. TC kimlik numarası İsterseniz sallayın
8. boş
9. a tikli, boşluğa Turkey yaz diğerleri boş
10. boş
11. tikli
part 4'teki signature ve capacity'e de kimin adınaysa ismi aynen yazın geçin.

6 ay 1 sene sonra tekrar form çıkarsa aynen doldurup gönderin.

yorumum bulunsun teşekkürler [MENTION=22966]cagomi[/MENTION]

Peki, şimdi adsense hesabım için işlemleri yaptım bu sırada ödemeyi aldıktan sonra bu hesabı kullanmayacağım, şuan yeni bir adsense hesabı bağlayabilirmiyim kanalıma?

4 yıldan fazla oldu yt ile ugraşmıyorum hocam.ama forumda son günlerde gördügüm kadarıyla kanalın adsense hesabını degiştirince tekrar onaya düştü diyenler filan vardı.o olayı ayrıca araştır derim yani bi fikrim yok :)

4 yıldan fazla oldu yt ile ugraşmıyorum hocam.ama forumda son günlerde gördügüm kadarıyla kanalın adsense hesabını degiştirince tekrar onaya düştü diyenler filan vardı.o olayı ayrıca araştır derim yani bi fikrim yok :)

ben öyle bir konu açmıştım..adsense yeni açılıp henüz onaylanmadığı için kanal onaya düşmüştü sonrasın da 24 saat geçmeden adsense onaylandı ve kanalın pk sı direk açıldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri