Adsense Açılmama Sorunu

• Kullanıcı irun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

irun

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba. Bir problemim var yardımcı olabilecek olan varsa ya da çözümü bilen çok sevinirim.

2-3 gündür bu şekilde bekliyor. Bazen başka kanal bağlı olduğunda böyle bekleyip uyarı verirdi ama öyle bir uyarı veyahut sorun da yok bu şekilde adsense başvurusu bekliyor. Beklemek çözüm olur mu yoksa başka bir şey mi yapmalı bilemedim. Düşüncelerini sunacaklara teşekkür ederim.

Daha önce adsense'e bağlı olan bir kanaldan yeni adsense başvurusu yapınca onaylanmıyor. PK'ya yeni başvuracağın bir kanaldan yeni adsense oluşturabilirsin.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce adsense'e bağlı olan bir kanaldan yeni adsense başvurusu yapınca onaylanmıyor. PK'ya yeni başvuracağın bir kanaldan yeni adsense oluşturabilirsin.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bir uyarı vermiyor daha önceden denk geliyordum ona da ama uyarıyı veriyordu. Bunda uyarı yok resimdeki gibi bekletiyor. Feedbackten yazdım bakalım 1-2 gün içinde hala dönüş olmazsa sanırım adsense değiştiricem mecbur.

lazım olursa 5 yıllık 2 defa ödeme almış TR adsense var hocam bilignize

Adsense forumunda web adsenselerdeki politika reddi gibi YT adsensede de politika reddi yemiş birisi, onay alamamış. Web adsense gibi YT adsenseleridemi incelemeye başladılar acaba.

Adsense forumunda web adsenselerdeki politika reddi gibi YT adsensede de politika reddi yemiş birisi, onay alamamış. Web adsense gibi YT adsenseleridemi incelemeye başladılar acaba.

Peki bu sorun hesabı marka hesabına taşıyıp ordan da başka bir gmaile taşıyıp tekrar adsense için başvurursak hallolur mu?
Bir çözümü var mıdır bu yolu aşmanın?

Peki bu sorun hesabı marka hesabına taşıyıp ordan da başka bir gmaile taşıyıp tekrar adsense için başvurursak hallolur mu?
Bir çözümü var mıdır bu yolu aşmanın?
Tekrar başvursan yine incelemede bekler, önceden onay almış adsenseyle denemek lazım.

:( Durum öyleyse kötü ama bekletmesi de saçma manuel mi inceleniyor anlamadım ki.
Web adsenselerde site onayı manuel oluyo, aylarca bekleyenler bile oluyo. Ama yt adsenselerde onayın bu kadar uzun sürdüğünü hiç görmemiştim, bir gün bile sürmeden adsensenin onaylanması gerekiyodu.

Web adsenselerde site onayı manuel oluyo, aylarca bekleyenler bile oluyo. Ama yt adsenselerde onayın bu kadar uzun sürdüğünü hiç görmemiştim, bir gün bile sürmeden adsensenin onaylanması gerekiyodu.
Sen gönderdin mi hiç onaya bu ara sende de durum böyle mi? Benim şu an 4 kanal adsense açılmasını bekliyor 2.adımda yani.

Sen gönderdin mi hiç onaya bu ara sende de durum böyle mi? Benim şu an 4 kanal adsense açılmasını bekliyor 2.adımda yani.
Evet 2 kanal, 5 gündür 2ci adımda takıldı kaldı.

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Şimdi baktım 2 adsensede onaylanmış, kanallar 3cü aşamaya geçmiş. Sende bak, seninkilerde onaylanmıştır.

Evet 2 kanal, 5 gündür 2ci adımda takıldı kaldı.

---------- Spam Engelliyici 03:22 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Şimdi baktım 2 adsensede onaylanmış, kanallar 3cü aşamaya geçmiş. Sende bak, seninkilerde onaylanmıştır.
Aynen benimkiler de 3.aşamaya geçmiş :) Gözümüz aydın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri