Bugün büyük bir düşüş var bende kendimde sanıyordum genel bir sorunmuş umarım geçici bir durumdur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

45 kanal 10_15 tl kazanc sen ciddimisin. 45 kanalla gunluk bin dolar kazanmalisin. 45 kanalla 15 tl cok garip
---------- Mesaj saat 19:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:50 civarında gönderildi. ----------
ben 3 aydir manuel video yuklemiyorum hep spam galiba yanlis yerlerde spam yapiyorsun. birazdaha calis katogori ustune.
1 Nis 2014 Sal
15.1199886,53%0,11 TL7,10 TL107,38 TL0,00 TL

Hocam bence esas mesele degisik kategoriler denemek..mart ayının sonunda degisik kategoride bir kanal actım.etiketlerdeki kelimeler üzerine calıstım biraz sonuc aşağıda..izlenme sayıları az ancak günlük kazanc gittikce yükseliyor..Benim esas merak ettigim bu kadar tıklanmaya adsense den ban yer miyim yemez miyim..
![]()
Hocam bence esas mesele degisik kategoriler denemek..mart ayının sonunda degisik kategoride bir kanal actım.etiketlerdeki kelimeler üzerine calıstım biraz sonuc aşağıda..izlenme sayıları az ancak günlük kazanc gittikce yükseliyor..Benim esas merak ettigim bu kadar tıklanmaya adsense den ban yer miyim yemez miyim..
![]()
Hay maşallahAllah daha çok artırsın.
![]()
Birbirimize düşmenin alemi ne anlamadım şimdi?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bu forumun ilk zamanlardan beri açılan konularından,meselelerinden haberdardır eminimAkıl vermeye çalışanlar hele ki yeni arkadaşlar kusura bakmasınlar yanlış yapıyorsunuz bence gençler
Eminim ki [MENTION=1316]Alex[/MENTION] daha fazla kazanıyordur. Tek adsense hesabı yapmayın yani
![]()
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] un da güzel konuları,paylaşımları var.Bence bir yanlış anlaşılma sözkonusu.
Ortak düşmanlarımız belli sahte telifçiler, çakallar vb. youtube işveren olduğu için uyacaz mecburbence bu konularda ortak hareket edip, aylık kazancı arttırarak nasıl sabitleriz onu tartışalım derim!
![]()
Bunlar hunharca spam adsense'lerim, her yöntemi yaşatmaya çalışıyorum
Az ama etkili kanal adsense'm ve çalışmalarım da var.
Kanalları çok kontrollü götürüyorum, sürekli takipteyim o açıdan intihar olmuyorKapansa da birşey olmaz tekrar açarım.
Zaten çok yüksek beklentim yok ama 45 kanal 15 TL de rahatsız etti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.