Adsense Akıl Almaz Kazanç Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bugün büyük bir düşüş var bende kendimde sanıyordum genel bir sorunmuş umarım geçici bir durumdur.

hocam büyük ihtimalle kanaldaki çok kazandıran videolardan bir tanesinin para kazanması gitmiştir yada 18+ yaş engeline takılmıştır,bana oldu aynısı. günlük 80 tl kazandıran kanal biranda 10 tl ye düştü kontrol ettim 4 videonun para kazanması kapanmış şans işte :)

Burda Adsense tık saymıyor - Bu ay kazançta düşüş yaşayan varmı kısmına evet var diyerek cevap yazdım.
Yani kazançta düşüş yaşamıyoruz yazan alanen Argo tabir - Atıyordur - Forumdaki herkes tık düşüşünden sayımdan eksik olduğunu belirtirken bazıları sürekli kazancının arttırdığı iddiasında.
:D

Neyin ne olduğunu bu forumda takılan kişiler az-çok biliyor, burda kim kimi neden kandırmaya çalışıyor anlamıyorum.
Yaklaşık 10 gündür ADSENSE kazançları DİPTE.
Bunun en kısa sürede düzelmesini umut etmekten başka çaremiz yok.

Bakın size en basit kanaldaki tutarsızlık vede 29 Martın 2 kez üst üste Analitikte görülmesi.
yani YT'nin bariz saçmalıdığının kanıtı.
Tarihlere dikkat

Ve son not: Her ayki gibi beklemekten başka bir çarezmiz yok malesef.
Geçen ayki kazançlarada baktım onlarda ayın ilk günleri düşükmüş
( Gerçi para kazanmalarımda kapanmıştı o ara ama )

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] aklınla bin yaşa, ağzına sağlık.

Forumdaki lamerlarla uğraşmaktan bıktım.

Düşüşün genel olduğunu gördüm içim rahatladı, teşekkürler.

yabancı içerikte tbm 0.10 nun altına indi bende... izlenimler dipte to da çok düştü.. ne oluyo anlamadım.. ama genel bi sorun gibi duruyo inş düzelir yoksa böyle ödeme bile alamam.. :(

45 kanal 10_15 tl kazanc sen ciddimisin. 45 kanalla gunluk bin dolar kazanmalisin. 45 kanalla 15 tl cok garip

---------- Mesaj saat 19:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:50 civarında gönderildi. ----------

ben 3 aydir manuel video yuklemiyorum hep spam galiba yanlis yerlerde spam yapiyorsun. birazdaha calis katogori ustune.

Kardeşim işkembeden sallamayın şöyle, Spam yöntemlerine hakim olmadan ahkam kesmeyin, uygulamalarım hakkında fikir istemedim.

Adsense genel düşüşü tartışıyoruz, önüne gelen dolar milyarderi oldu başımıza :)

Bu düşüşlerin bir nedenide bence Türkiye'de Twitterın açılmasıyla dns ve proxy kullananların azalmasıdır.Bu sayede Youtube giriş azalmıştır.Tabi Adsense'nin de payı büyük.

1100 izlenim almışım bugün 15 tıklama 0.12 tbm kazanca bak = 1.8 TL :D

1 Nis 2014 Sal
15.119​
988​
6,53%​
0,11 TL​
7,10 TL​
107,38 TL​
0,00 TL​
2 Nis 2014 Çar
9.075​
490​
5,40%​
0,11 TL​
5,90 TL​
53,58 TL​
0,00 TL​
3 Nis 2014 Per
3​
0​
0,00%​
—​
0,69 TL​
0,00 TL​
0,00 TL​
4 Nis 2014 Cum
656​
2​
0,30%​
0,05 TL​
0,16 TL​
0,10 TL​
0,00 TL​
5 Nis 2014 Cmt
760​
5​
0,66%​
0,11 TL​
0,74 TL​
0,56 TL​
0,00 TL​

Sürünüyorum :)
50 kuruş 50 kuruştur allah bereket versin. :)
2 Mart'ta para kazanmalar gitti komple o yüzden öyle.
Ayrıca bu tabloyu görünce kızdım yine bir tavsiye vereyim.
Kanal kontrolünüzü lütfen iyi yapın.
Sıkı takip edin.
En ufak birşeyi kaçırmayın.
0 kazandıran bir kanalınız yüzünden iyi kazandıran kanalınız giderse üzülürsünüz.
O anki psikolojiyle para kazanma açmaya uğraşmadan da sildim hepsini.
Uğraşsam da ünleme düşebilirdi zaten.
Neyse siz siz olun kanallarınızı iyi takip edin. Kazanmayanları, tutmayanların para kazanmalarını kapatın diğerlerini riske atmayın.

40 k ya 135 çok çok düşük hocam.
Rekorumda bu;
İzlenme:19.921
Tıklanma1.397

bu to %7.01 değerleri.

Düşün to%25 lerden bahsedenler var. :D

Hocam bence esas mesele degisik kategoriler denemek..mart ayının sonunda degisik kategoride bir kanal actım.etiketlerdeki kelimeler üzerine calıstım biraz sonuc aşağıda..izlenme sayıları az ancak günlük kazanc gittikce yükseliyor..Benim esas merak ettigim bu kadar tıklanmaya adsense den ban yer miyim yemez miyim..

Hocam bence esas mesele degisik kategoriler denemek..mart ayının sonunda degisik kategoride bir kanal actım.etiketlerdeki kelimeler üzerine calıstım biraz sonuc aşağıda..izlenme sayıları az ancak günlük kazanc gittikce yükseliyor..Benim esas merak ettigim bu kadar tıklanmaya adsense den ban yer miyim yemez miyim..

Hay maşallah :D Allah daha çok artırsın.

Hay maşallah :D Allah daha çok artırsın.

eyvallah hocam Allah Hepimizin kazancını arttırır ve daim eder insallah..

[MENTION=5857]clozgun[/MENTION] türkçe mi paylaşıyorsun inglizce mi hocam ?

Hocam uzun süreli videolarmı? Benim tıklarda böyle sayılır tırstım dün 4.622 tık olmuş videoları gizledim walla dikkat çekmeyeyim.

Birbirimize düşmenin alemi ne anlamadım şimdi?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bu forumun ilk zamanlardan beri açılan konularından,meselelerinden haberdardır eminim:) Akıl vermeye çalışanlar hele ki yeni arkadaşlar kusura bakmasınlar yanlış yapıyorsunuz bence gençler:) Eminim ki [MENTION=1316]Alex[/MENTION] daha fazla kazanıyordur. Tek adsense hesabı yapmayın yani;)
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] un da güzel konuları,paylaşımları var.Bence bir yanlış anlaşılma sözkonusu.

Ortak düşmanlarımız belli sahte telifçiler, çakallar vb. youtube işveren olduğu için uyacaz mecbur:) bence bu konularda ortak hareket edip, aylık kazancı arttırarak nasıl sabitleriz onu tartışalım derim!

sen anlamadın dalga geçiyoruz birbirimizle :D

Benimde %50 den fazla bir dusus var bu ay. Nisan ayi berbat basladi benim icinde.

hocam Allah daha çok versin.. adsense ile ilgili sıkıntı olucağını sanmıyorum benim bi zamanlar (ünlem gelmeden önce) %20-30 arasıydı TO... 4-4.5k izlenmeye 1k küsür tıklanmala alıyodum.... :) Ama forumda paylaşmayın böyle nazar falan değer maazallah :D

geçen ay 3930 civarı para birikti 3k kesinleşir en az.bu ay 5 günde toplasan 100 lira bile yok.

Bunlar hunharca spam adsense'lerim, her yöntemi yaşatmaya çalışıyorum :)
Az ama etkili kanal adsense'm ve çalışmalarım da var.

Kanalları çok kontrollü götürüyorum, sürekli takipteyim o açıdan intihar olmuyor :) Kapansa da birşey olmaz tekrar açarım.

Zaten çok yüksek beklentim yok ama 45 kanal 15 TL de rahatsız etti :)

Her yöntemi kullananları hep taktir etmişimdir
bir özgün iki üç spam adsensesi
birde kaliteli ve yıllanmış kanalların oldugu adsense :)
Gogıl birine çelme taksa diğerleri teselli eder
aksi taktirde bunalıma sokar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri