Adsense Akıl Almaz Kazanç Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Birbirimize düşmenin alemi ne anlamadım şimdi?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bu forumun ilk zamanlardan beri açılan konularından,meselelerinden haberdardır eminim:) Akıl vermeye çalışanlar hele ki yeni arkadaşlar kusura bakmasınlar yanlış yapıyorsunuz bence gençler:) Eminim ki [MENTION=1316]Alex[/MENTION] daha fazla kazanıyordur. Tek adsense hesabı yapmayın yani;)
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] un da güzel konuları,paylaşımları var.Bence bir yanlış anlaşılma sözkonusu.

Ortak düşmanlarımız belli sahte telifçiler, çakallar vb. youtube işveren olduğu için uyacaz mecbur:) bence bu konularda ortak hareket edip, aylık kazancı arttırarak nasıl sabitleriz onu tartışalım derim!

45 kanal bir adsensede spamcıysan çok riskli değilmi bir kanal yüzünden diğerlerine yazık olur adsensede sayma sorunu olur arada sırada ama google bunu raporlar sayfasında bildirir ve ekleneceğini yazar içimize su serper :)

Ben bir kere bile denk gelmedim o kazançların tam olarak eklendiğine:Dgenelde her zaman zarar yazar o sayım sorunlarının olduğu zamanlar.

[MENTION=64]serdar41[/MENTION] Olayın kişiselleşmemesi gerekiyor, forumda konular üzerinde tartışıp yardımlaşmak için varız.

Ama sorunlu adamlar hala var forumda, benim en ayar olduğum konu, toplum içinde suni yer edinmeye, popüler olmaya, saygı duyulmaya çalışan karakter boşlukları olan adamlar. Bunlar sağa sola saldırarak prim yapma peşinde oluyorlar.

Allah tez zamanda onları aramızdan temizlesin, samimi ve dostça dayanışmalarımız geri gelsin. Yoksa ciddi manada konu açmaktan soğutuyorlar insanı. Sosyal yaşamda yanıma yanaşamayacak adamlar ahkam kesiyor, forum kurallarından dolayı net cevap da vermek zorlaşıyor, sallamıyorum sonuç olarak.

Yine hafta sonu zaman kaybı bir konu oldu bu adamlar yüzünden, kapansın mesele.

1 değil 2 değil 3 değil 5 değil tam nisan şakası oldu bu düşüşler.

bu ay böyle giderse yandık demektir,mantıklı bir açıklaması olmalı ?!

hocam tbm 11-14 arasından 7-8 e düştü son 3-4 gündür .tbm de düşüşteyim

1 nisandan beri hergün, bir önceki günki kazancımın yarısını kazanıyorum, böyle gitmez umarım, ayrıca bugün ilk defa tbmde 0.08 gördüm normalde ben 0.12 nin altına hiç düşmem

Nisan ayı çok berbat başladı inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir 30-50 arası kazanç varken şimdi 15-25 arası geliyor :(

aynı durumdayız üstad bende 30 kanal var kazanç 15tl günlük :D kısa videolardan kaynaklı sanırım uzun videolar yükleyeme başladım dünden itibaren

Merhaba arkadaşlar,

Adsense'min 1 tanesinde 45 tane kanal bağlı, aralarında çok iyi izlenimleri olan kanallar var, 3-5 tanesinin adsense bağlantısını kontrol ettim bağlı görünüyor herhangi bir sorun yok.

Toplam görüntüleme 7.000-8.000 civarı seyrediyor.

Aralarında 1 günde 1.000 izlenim üstü alan kanallar var, ancak adsense'ye nedense görüntülemeler eksik yansıyor.

45 Kanalın günlük kazancı 10-15 TL arası değişiyor.

Bir gariplik var gibi seziyorum. Sizin öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

hocam siz günde 10 - 15 lira kazanıyorsanız biz hiç uğraşmayalım bu işle :D

Merhaba arkadaşlar,

Adsense'min 1 tanesinde 45 tane kanal bağlı, aralarında çok iyi izlenimleri olan kanallar var, 3-5 tanesinin adsense bağlantısını kontrol ettim bağlı görünüyor herhangi bir sorun yok.

Toplam görüntüleme 7.000-8.000 civarı seyrediyor.

Aralarında 1 günde 1.000 izlenim üstü alan kanallar var, ancak adsense'ye nedense görüntülemeler eksik yansıyor.

45 Kanalın günlük kazancı 10-15 TL arası değişiyor.

Bir gariplik var gibi seziyorum. Sizin öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Yanlız değilsin Bu ay herkese kötü başladı galiba

Bu konuda n bilgisiz olan benim belki ama, gecen sene nisan ayini hatirlayan var mi ? belki mevsim gecisiyle alakalidir. kış reklamlariyla yaz farkli oluyo. dondurma , cola vs reklamlari gibi dusunebiliriz... Yani genel anlamda reklamlarin gecis donemi nisan ayi olabilir mi ?

Burdan herkese önerim saçma sapan aylık araması 10bin bile olsa olur kategoriler bulun hem telif gelmiyor hem tek tabanca oluyorsunuz bir bucuk ay once boyle bı kategorıde kanal actım abonesı 2bın oldu gunluk kazancı en az 20 lıra hıc dokunmadım 1 bucuk aydır kanala. Herkes bı anda buyuk paralar kazanmayı hayal edıyor en ıyı kategorılere yonelıyor cogunun sonu husran oluyor

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Emekthor bir dediğin bir dediğine tutmuyor.Çizgifilm kategorisini öneriyorsun sonra bu kategoride iş yok diyorsun.çok kanal çok para diyorsun sonra özgün çalışın diyorsun.Bence kendin ne çalışıyorsan onu kimse yapmasını istemiyorsun .

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

45 kanal 10_15 tl kazanc sen ciddimisin. 45 kanalla gunluk bin dolar kazanmalisin. 45 kanalla 15 tl cok garip

---------- Mesaj saat 19:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:50 civarında gönderildi. ----------

ben 3 aydir manuel video yuklemiyorum hep spam galiba yanlis yerlerde spam yapiyorsun. birazdaha calis katogori ustune.

İngilizce içerik. TBM 0,10 dan 0,06 ya düştü :). Valla artık alıştım. O yüzden pek takmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri