Adsense Alternatif = RevenueHits

Hocam her ülkeye aynı ücreti vermek anlamsız olacaktır. Firma reklam verenlerle nasıl anlaştıysa bize de kendi kazancını çıkartıp öyle veriyor

Yok ben sizin söylemek istediğinizi anladım. Fakat Almanya, Fransa, İtalya gibi yerlerde tık alınca, sanki reklama sinek konmuş gibi bir olay dönüyor. Veriyorlar mı vermiyorlar mı belli değil parayı. ABD'de de verip vermemesi benim için önemli değil. Almanya'ya 0.04$ koyarsın, Fransa'ya 0.05$ dersin vs. vs. Ama burada ABD CPC değeri 1 tık - 0.10$ iken Almanya'nın 0.01$ gibi görünmesi biraz sorunlu geliyor bana.

AdSense genele veriyordu. Yani saçma olmuş böyle bir sistem. Sonuçta reklam her ülkede gösteriliyor.

Ytparaki reklam Japonca bir reklam olsa mı daha çok ilginizi çeker, yoksa Türkçemi ? Tabiki türkçe japonlarda en iyi verimi japonlardan alır japon hitine daha iyi para verir. Türkçeye de aynı parayı vermesi enayilik olur dediğiniz şey çok saçma hocam

Edit : yukardaki yazınızda haklısınız o da sistemin bir hatasıdır hocam adblock kullananlarıda göz önünde bulundurursak birde sistemin hataları baya düşer kazanç tabi ama yapacak birşey yok :)

oncelikle bende yeni giristim bu islere yt den hayir gelmeyince, bu siteyi kontrol ettim baska siteleride arastirdim DSP denilen bir olay var ad exchange her firma bunu kullanmiyor galiba ulkeye gore reklam verme ayarlama sistemi genis kapsamli bir ad poollari var bluagile yide tavsiye edenler var iyicene arastirmadan olmucak

her network temiz degilmis % 50 si bu networklerin spam scam diyolar fakat revenueHits 3. siradaydi siralamalarda

A5r6NL.png

bende mi gariplik var acaba

oncelikle bende yeni giristim bu islere yt den hayir gelmeyince, bu siteyi kontrol ettim baska siteleride arastirdim DSP denilen bir olay var ad exchange her firma bunu kullanmiyor galiba ulkeye gore reklam verme ayarlama sistemi genis kapsamli bir ad poollari var bluagile yide tavsiye edenler var iyicene arastirmadan olmucak

her network temiz degilmis % 50 si bu networklerin spam scam diyolar fakat revenueHits 3. siradaydi siralamalarda

Site scam değil r10 dan ödeme konularına bakabilirsiniz ama içinize kuşku düşüyorsa kullanmayın

Revenuehits biraz yaş arkadaşlar. Bazen cpm 8-10$, bazense 1$ çözemedim gitti. Hiç uyumlu değil. 100 clicke bazen 1$ geliyor bazen 0.01$. Scam var gibi

Alman hitiniz çoksa alman hitine iyi para veren reklam siteleri bulmak lazım
Revenuehits e reklam veren sponsorlar amerikayı hedefledikleri için alman hitinden verim almak zor.

(Siz Türkiye de satmayı hedeflediğiniz bir ürünü için Türk reklam sitelerine reklam vermek zorunda olsaydınız gelen yabancı hite ne kadar vermek isterdiniz = 0)

Küçük reklam sitelerini Adsense ile kıyaslamayın, Adsense global bir yapıda dev bir servistir ve her ülkeden reklam verenleri var. Hite göre, ülkeye göre, taryıcı cerezlerine göre ve izleyicilerin ilgi alanına göre en odaklı reklamı gösterecek şekilde gelişmiş bir servis. O yüzden aldığınız hitin hakkını verir her zaman.

ben banner ve slider koydum tıklama var kazanç gelmedi ecpm 0 gösteriyor

2016-02-07 192 26 13.542% $0.00 $0

sonradan mı geliyor para yksa yalnış reklam mı koydum?

2 gün önce iletişime geçerek sordum kazançlardaki dengesizliği. Performans bazlı bir network olduklarını, bir eylem (indirme, satış gibi) olduğunda para kazanılacağını, bunun parası da ülke, şirket çeşidi gibi parametreler ile belirlendiğini bildirmiş. Çok ümitliydim 2. günki tabloyu gördükten sonra fakat iş yapmayacak gibi...

rZnL67.jpg

Bu siteyi 1-2 hafta denedim arkadaşlar gerçekten pek iş yok burada. 3 gelirken sonra 0 geliyor falan vakit kaybetmeyip başka alternatifler deneyin

2 gün önce iletişime geçerek sordum kazançlardaki dengesizliği. Performans bazlı bir network olduklarını, bir eylem (indirme, satış gibi) olduğunda para kazanılacağını, bunun parası da ülke, şirket çeşidi gibi parametreler ile belirlendiğini bildirmiş. Çok ümitliydim 2. günki tabloyu gördükten sonra fakat iş yapmayacak gibi...

rZnL67.jpg

Bu siteyi 1-2 hafta denedim arkadaşlar gerçekten pek iş yok burada. 3 gelirken sonra 0 geliyor falan vakit kaybetmeyip başka alternatifler deneyin

Revenuehits in apisini inceledigimizde raporlarda gorunmeyen bir kisim var bu kisim sales diye belirtilmis. Bu sales kismi sitenizden reklama tiklayanlarin aktifligi ve yaptiklari alisveris vs. Olabilir tam bilmiyorum ama kazancin buyuk kismi bu arkadaslar. Ben memnunum ve kullanmaya devam edicem son zamanlarda bosladigim icin kazancimda dusus olduguna inaniyorum benim kazanclarim;
zr9nd6.jpg

Referansinizdan uye olanlar biraz aktiflik gosterince revenuehits 10 dolar hediye ediyo size. Referansiniz 50 dolar kazandiginda size 40 dolar hediye ediyo revenuehits refimden uye olmak isteyen olursa reflinkim: RevenueHits
Iyi forumlar :D

Revenuehits in apisini inceledigimizde raporlarda gorunmeyen bir kisim var bu kisim sales diye belirtilmis. Bu sales kismi sitenizden reklama tiklayanlarin aktifligi ve yaptiklari alisveris vs. Olabilir tam bilmiyorum ama kazancin buyuk kismi bu arkadaslar. Ben memnunum ve kullanmaya devam edicem son zamanlarda bosladigim icin kazancimda dusus olduguna inaniyorum benim kazanclarim;
zr9nd6.jpg

Referansinizdan uye olanlar biraz aktiflik gosterince revenuehits 10 dolar hediye ediyo size. Referansiniz 50 dolar kazandiginda size 40 dolar hediye ediyo revenuehits refimden uye olmak isteyen olursa reflinkim: RevenueHits
Iyi forumlar :D

En son 8K etkileşim 3$ mı gelmiş? Bundan nasıl memnunsun hocam :)

En son 8K etkileşim 3$ mı gelmiş? Bundan nasıl memnunsun hocam :)

Hocam bu 8k etkilesimin icerisinde banner gosterimi popunder gosterimi slider gosterimi dahil 1 sayfada 3-4 reklam + popunder oldugunu dusunursek, hitlerin actionscript hocanin taktigiyle geldigini dusunursek ve reklam yerlesiminin yanlis olarak yapmistim duzeltmeye usendim acikcasi eve gectigimde ayrintili yazmaya calisirim hocam isteyen olursa

Hocam burada bir siteye kaydettiğimiz reklam kodlarını başka bir siteye de kaydedersek sıkıntı çıkar mı? Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri