Site USA hitine iyi para veriyor
AdSense genele veriyordu. Yani saçma olmuş böyle bir sistem. Sonuçta reklam her ülkede gösteriliyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Site USA hitine iyi para veriyor
AdSense genele veriyordu. Yani saçma olmuş böyle bir sistem. Sonuçta reklam her ülkede gösteriliyor.
Hocam her ülkeye aynı ücreti vermek anlamsız olacaktır. Firma reklam verenlerle nasıl anlaştıysa bize de kendi kazancını çıkartıp öyle veriyor
oncelikle bende yeni giristim bu islere yt den hayir gelmeyince, bu siteyi kontrol ettim baska siteleride arastirdim DSP denilen bir olay var ad exchange her firma bunu kullanmiyor galiba ulkeye gore reklam verme ayarlama sistemi genis kapsamli bir ad poollari var bluagile yide tavsiye edenler var iyicene arastirmadan olmucak
her network temiz degilmis % 50 si bu networklerin spam scam diyolar fakat revenueHits 3. siradaydi siralamalarda
ben banner ve slider koydum tıklama var kazanç gelmedi ecpm 0 gösteriyor
2016-02-07 192 26 13.542% $0.00 $0
sonradan mı geliyor para yksa yalnış reklam mı koydum?
ben banner ve slider koydum tıklama var kazanç gelmedi ecpm 0 gösteriyor
2016-02-07 192 26 13.542% $0.00 $0
sonradan mı geliyor para yksa yalnış reklam mı koydum?
2 gün önce iletişime geçerek sordum kazançlardaki dengesizliği. Performans bazlı bir network olduklarını, bir eylem (indirme, satış gibi) olduğunda para kazanılacağını, bunun parası da ülke, şirket çeşidi gibi parametreler ile belirlendiğini bildirmiş. Çok ümitliydim 2. günki tabloyu gördükten sonra fakat iş yapmayacak gibi...
![]()
Bu siteyi 1-2 hafta denedim arkadaşlar gerçekten pek iş yok burada. 3 gelirken sonra 0 geliyor falan vakit kaybetmeyip başka alternatifler deneyin
Revenuehits in apisini inceledigimizde raporlarda gorunmeyen bir kisim var bu kisim sales diye belirtilmis. Bu sales kismi sitenizden reklama tiklayanlarin aktifligi ve yaptiklari alisveris vs. Olabilir tam bilmiyorum ama kazancin buyuk kismi bu arkadaslar. Ben memnunum ve kullanmaya devam edicem son zamanlarda bosladigim icin kazancimda dusus olduguna inaniyorum benim kazanclarim;
![]()
Referansinizdan uye olanlar biraz aktiflik gosterince revenuehits 10 dolar hediye ediyo size. Referansiniz 50 dolar kazandiginda size 40 dolar hediye ediyo revenuehits refimden uye olmak isteyen olursa reflinkim: RevenueHits
Iyi forumlar![]()
En son 8K etkileşim 3$ mı gelmiş? Bundan nasıl memnunsun hocam![]()
O 8 k gösterim reklam mataryallerinin gosterimin toplami yani 1 sayfada 2 tane banner varsa o bannerlerin toplam gosterimi yansiyo paneleEn son 8K etkileşim 3$ mı gelmiş? Bundan nasıl memnunsun hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.