Adsense Alternatif = RevenueHits

Reklamları sabah ekledim reklamlar çıkıyor da hala panele yansımadı.

ngyZQB.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

revenuehits firmasını r10da bir çok kez duyduğum için biraz araştırdım firma alan adı 10.07.2010 tarihinde alınmış ve 23.12.2014 tarihinde 2019 yıl sonlarına kadar tescil edilmiş buda projenin uzun vadeli olduğu anlamına gelebilir . Ödeme alan bir çok kişi var. Yetişkin siteleri hariç neredeyse tüm sitelerde reklam yayını yapabiliyorsunuz. Sitelere reklam yayını yapmak için bir onaydan geçirmiyor. Sayımları ve kazancı bakımından popads den daha iy olduğunu düşünüyorum.

Firma popunder den tutun banner reklama kadar seçenekler mevcut

RoOj7Z.png

R10daki ödeme kanıtlarını aşağıya ekleyeceğim. Ben ödeme aldığımda benim ödemelerimide konuya ekleyeceğim.

Benim referans linkimden üye olursanız hiç bir şey kaybetmezsiniz arkadaşlar :)

Refli Link: RevenueHits

Refsiz Link: RevenueHits - Performance Superheroes

Panele kazancınız bir gün sonra yansıyor ve Ödemeler adsense gibi birsonraki ayın 20sinden sonra yapılıyor. (örneğin ocak kazancını şubat 20sinden sonra ödüyorlar.)

Ben dün 11 gibi 2 siteye reklam eklemiştim. Kazanç görüntüleri aşağıda arkadaşlar 2 blogdada popads reklamı ve bu firmanın shadow box u var. popads 0,45 civarı kazandırmış bu firmanın panale yansıyan kazancı aşağıdaki gibi
1MJ6YA.png

Z793Gk.png

vnj6Rz.png

Anlaşılan abd hitiniz varsa güzel kazanç elde edilebilir gibi :)

Ödeme Kanıtları (Kanıtlar r10 dan alınmıştır)

7b9YP5.jpg

YWBZPA.jpg

D499gZ.png

İçinde kaç tl olunca çekliyor. birde birikince otamatik mi yolluyorlar yoksa bizmi talep ediyoruz parayı..

Blogger işi için wordpress çalışan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen bi kaç bişey danışacam

Bloğuma girenlerin geneli mobil kişiler mobil reklam yerleştirdiğim zaman mobilde çıkmıyor reklamlar yardım edebiliecek olan ?

blogspotda denedim para gelmedi reklamlarda görünmedi bende sildim reklamlari

Arkadaslar revenuehits ile kontak kurdum.
Her ayın son perşembe günü ödeme yapılıyormuş. Yani bu ay 31'inde alıcaz odemeyi.
JAZW0Q.png

Edit: kontok nedir arkadas ya. Uyku sersemi kontak yerine kontok yazmisim.

Son düzenleme:
Şubat kazancının ödemesi alındı

Son düzenleme:
Revenuehits ödemeleri yaptı. Son ödemem bu.
Görsel spam ugrasan var mi hala devam mi bitti mi bilgilendirirse sevinirim.

Revenuehits ödemeleri yaptı. Son ödemem bu.
Görsel spam ugrasan var mi hala devam mi bitti mi bilgilendirirse sevinirim.

ben 20 doları doldurmaya çalışıyorm özgün bi bloguma reklam koydum oda türkçe artık ne zamana kadar 20 dolar olur hiç bilmiyorum :D 16 dolarda henüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri