Adsense Alternatifi Firmalar - Adsense Ban Sonrası Hitli Siteler - Pinterest

Teşekkürler hocam. Propellarads nin reklam kodları biraz karışık geldi bana. Peki bu reklam kodlarını siteye yerleştirirken wp eklentisi var. onu kullanırsak olur mu?

Teşekkürler hocam. Propellarads nin reklam kodları biraz karışık geldi bana. Peki bu reklam kodlarını siteye yerleştirirken wp eklentisi var. onu kullanırsak olur mu?

Olur tabi ama tüm subdomainler için elle eklemek gerekir o zaman hocam

Olur tabi ama tüm subdomainler için elle eklemek gerekir o zaman hocam

Hocam şimdi yanlış anlamadıysam alt resimden wprdpressi seçersem bütün sub lar için ayar yapmak gerekiyor dediniz. Peki bunu demo siteye kurup ayar yapıp onu çözebiliriz sanırım. yeni sitelerde kopyala yapıştır yaparız.

2 nolu kısmı ben anlamadım pek. 3 seöenek var hangisini seçmek gerekiyor. burayı seçince sadece ana domaine mi kurmak yeterli?

https://prnt.sc/se4tpz

Hocam şimdi yanlış anlamadıysam alt resimden wprdpressi seçersem bütün sub lar için ayar yapmak gerekiyor dediniz. Peki bunu demo siteye kurup ayar yapıp onu çözebiliriz sanırım. yeni sitelerde kopyala yapıştır yaparız.

2 nolu kısmı ben anlamadım pek. 3 seöenek var hangisini seçmek gerekiyor. burayı seçince sadece ana domaine mi kurmak yeterli?

https://prnt.sc/se4tpz

Hocam şu an seçili olan seçili olacak. Alttaki kodu kopyalayacaksınız. Temanızın wp-content/temaadi/footer.php dosyasına yapıştıracaksınız.

Wordpress seçerseniz sublar için tek tek yapmanız gerekiyor aynen.

Hocam şu an seçili olan seçili olacak. Alttaki kodu kopyalayacaksınız. Temanızın wp-content/temaadi/footer.php dosyasına yapıştıracaksınız.

Wordpress seçerseniz sublar için tek tek yapmanız gerekiyor aynen.

çok teşekkürler hocam çok sağolun. birde şu kafama takıldı. 2 türlü js kod var. birinde anti-adblock yazıyor. anti-adblock seçip seçmemek neyi değiştiriyor acaba?

çok teşekkürler hocam çok sağolun. birde şu kafama takıldı. 2 türlü js kod var. birinde anti-adblock yazıyor. anti-adblock seçip seçmemek neyi değiştiriyor acaba?

Adblock'u olan kişiler oluyor onlarda da farklı çeşit bir reklam çıkarmış oluyor. Ben seçiyorum açıkçası.

Sizce adjo mu propellerads mi, adjo denediniz mi acaba

Denedim tabi ki, şöyle çalışıyorum. Yeni hesaplarımda adjo kullanıyorum, az hit varken adjo daha mantıklı çünkü bazen absürt miktarda iyi kazanç sağlayabiliyor. Ama hit miktarı arttıkça propellerads ortalama olarak daha iyi kazanç sağlıyor. O nedenle hit arttıkça propellerads'e geçiriyorum siteleri. Bu arada ikisinde de popunder kullanıyorum. Smart link kullanmıyorum adjo'da çünkü o zaman siteye erişemiyor kimse.

bide şu tarz sitelerin Youtube versiyonu çıksa ah be

2 gündür reklam şekilleri için onay bekliyorum
Bu ne kadar sürüyor daha :D

Denedim tabi ki, şöyle çalışıyorum. Yeni hesaplarımda adjo kullanıyorum, az hit varken adjo daha mantıklı çünkü bazen absürt miktarda iyi kazanç sağlayabiliyor. Ama hit miktarı arttıkça propellerads ortalama olarak daha iyi kazanç sağlıyor. O nedenle hit arttıkça propellerads'e geçiriyorum siteleri. Bu arada ikisinde de popunder kullanıyorum. Smart link kullanmıyorum adjo'da çünkü o zaman siteye erişemiyor kimse.

Propellerads kullandığınız ilk zamandan bu yana hiç domain banlanması yaşadınız mı

Cloudflare'e tanımlıyorum hocam siteleri. Ardından aşağıdaki kurala göre (Firewall Rules'tan block özelliğinden aşağıdan bunu yapıştırıyorum direk kural olarak) engelliyorum. Müsait bir zamanda konu açıp anlatabilirim ama uzun vadede kötü etkileyebilir diye de bir şey yapmak istemiyorum genel. Ben kendim uyguluyorum 6-7 aydır problem yaşamadım.

Engellediğim kural: pinterest botlarını ve siteyi yavaşlatan semrushbotlarını engelliyorum ben.

(http.user_agent contains "Pinterestbot") or (http.user_agent contains "SemrushBot")

Ayarlar böyle mi olacak acaba
http://prntscr.com/sn2gtw

cevap yazarsanız sevinirim, teşekkürler

Son düzenleme:
Toplu banlarda yaşadım tabi ki tek tük ama tüm kullandığım hesaplar kapanmadı asla hocam.

incibus hocam birşey sorucam. popunder reklam olarak propellerads yerine adsterra popunder kullansak ne farkı var kazanç olarak getiri olarak. demek istediğim siz şimdi sitelerinizde adsterra ve propellerads kullanıyorsunuz ya. popunder olarak da adsterra kullansaydınız değişen ne olacaktı. Yani aradaki fark nedir?

son zamanlarda saçma sapan +18 reklamlar çıkartmaya başladılar her reklamlarda
özellikle engelli olmasına rağmen

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; sizin refleriniz ile zamanında her iki firmayada üye olmuştum, şuan bu firmaları kullanıyormusunuz, son durum nedir,
halen propeller ve adsterra kullanıyorsanız, reklam yerleşiminizi anlatırmısınız, nasıl reklam yerleşimi yapıyorsunuz,

Benim geçen ay biriken 150 bin lira vardı, 3 kasımda adsense banlandı, para boşa gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri