[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam propellerads da her sub ı ekliyormuyuz yoksa ana domaini eklemek yeterlimi?
Ana domain yeterli hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam propellerads da her sub ı ekliyormuyuz yoksa ana domaini eklemek yeterlimi?
Teşekkürler hocam. Propellarads nin reklam kodları biraz karışık geldi bana. Peki bu reklam kodlarını siteye yerleştirirken wp eklentisi var. onu kullanırsak olur mu?
Olur tabi ama tüm subdomainler için elle eklemek gerekir o zaman hocam
Hocam şimdi yanlış anlamadıysam alt resimden wprdpressi seçersem bütün sub lar için ayar yapmak gerekiyor dediniz. Peki bunu demo siteye kurup ayar yapıp onu çözebiliriz sanırım. yeni sitelerde kopyala yapıştır yaparız.
2 nolu kısmı ben anlamadım pek. 3 seöenek var hangisini seçmek gerekiyor. burayı seçince sadece ana domaine mi kurmak yeterli?
https://prnt.sc/se4tpz
Hocam şu an seçili olan seçili olacak. Alttaki kodu kopyalayacaksınız. Temanızın wp-content/temaadi/footer.php dosyasına yapıştıracaksınız.
Wordpress seçerseniz sublar için tek tek yapmanız gerekiyor aynen.
çok teşekkürler hocam çok sağolun. birde şu kafama takıldı. 2 türlü js kod var. birinde anti-adblock yazıyor. anti-adblock seçip seçmemek neyi değiştiriyor acaba?
Adblock'u olan kişiler oluyor onlarda da farklı çeşit bir reklam çıkarmış oluyor. Ben seçiyorum açıkçası.
Sizce adjo mu propellerads mi, adjo denediniz mi acaba
Denedim tabi ki, şöyle çalışıyorum. Yeni hesaplarımda adjo kullanıyorum, az hit varken adjo daha mantıklı çünkü bazen absürt miktarda iyi kazanç sağlayabiliyor. Ama hit miktarı arttıkça propellerads ortalama olarak daha iyi kazanç sağlıyor. O nedenle hit arttıkça propellerads'e geçiriyorum siteleri. Bu arada ikisinde de popunder kullanıyorum. Smart link kullanmıyorum adjo'da çünkü o zaman siteye erişemiyor kimse.
Propellerads kullandığınız ilk zamandan bu yana hiç domain banlanması yaşadınız mı
Cloudflare'e tanımlıyorum hocam siteleri. Ardından aşağıdaki kurala göre (Firewall Rules'tan block özelliğinden aşağıdan bunu yapıştırıyorum direk kural olarak) engelliyorum. Müsait bir zamanda konu açıp anlatabilirim ama uzun vadede kötü etkileyebilir diye de bir şey yapmak istemiyorum genel. Ben kendim uyguluyorum 6-7 aydır problem yaşamadım.
Engellediğim kural: pinterest botlarını ve siteyi yavaşlatan semrushbotlarını engelliyorum ben.
(http.user_agent contains "Pinterestbot") or (http.user_agent contains "SemrushBot")
Toplu banlarda yaşadım tabi ki tek tük ama tüm kullandığım hesaplar kapanmadı asla hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.