Adsense anlamış ikinci adsenseyi :))

hocam kanalı bagladın ıyı guzl ..2 hafta sonra xxx kanalından dolayı para kazanma kapatıldı dedı..o sorunlu kanal n bılmıyormusun gmaıl adresını flan onu sılsen koktn normale doner v bı daha kanalların kapanmaz

bu benzerlık dedigi adsense hesabında malesef sorunlu kanalı kapatmış google hiç bir şekilde giriş yapılmıyor ..

ikinci adsense de aynı olay oldu fakat kanalı sildim yine parası devre dısı kalır mı? cünkü gönderdilgi mesaj da 6 ay para kazanması askıya alınmısdır uyarısı verdi

ne çektin sen bu adsenseden be birader :)

az kaldı psikolojim bozulacak internet kafeden yepyeni şahıs ustune ve yeni hesap vericem yine aynısı olursa yada kanal bagladıktan sonra para kazanması devredısı kalırsa 20 kanal var 5 bin izlenmeyi geçmiş hepsini partnere baglıcam leptopu satıcam işime bakıcam :)

bu işin ipi falan yok 6 adet adsense hesabı yönetiyorum hepsini ben açtım hepsi aynı pcde, kişiler mailler farklı,telefonlar farklı,hesaplar farklı,belli ki arkadaş bir noktada aynı bilgileri girmiş yada birbiri ile ilişkisi olan telefon mail adresi girmiş farketmesi çok doğal...

farklı bir mail üzerinden tekrar kanalları bağlayabilirsin devre dışı kalan mailler bazen başa bela olabiliyor bu arada google chrome kullanmayın

bu işin ipi falan yok 6 adet adsense hesabı yönetiyorum hepsini ben açtım hepsi aynı pcde, kişiler mailler farklı,telefonlar farklı,hesaplar farklı,belli ki arkadaş bir noktada aynı bilgileri girmiş yada birbiri ile ilişkisi olan telefon mail adresi girmiş farketmesi çok doğal...

farklı bir mail üzerinden tekrar kanalları bağlayabilirsin devre dışı kalan mailler bazen başa bela olabiliyor bu arada google chrome kullanmayın

durum anlaşıldı .. aynı telefon numarasını girdim .. arkadaş uyardı uyarana kadar asvuru gondermiştim demek ki neymiş yine benim aptalgimdan gitmiş :) can sagligi olsun kesin sebeb bu olsunda yine basvuru yaparım

aynı şeyi bende yaşadım telefondan kaynaklı

Aynı verdigin bilgiler olmalı ?
Varsa eger neleri aynı yazmıstın diger adsense ile

Gerci 2.adsense sıkıntım yok.Cünkü kanallar ayakta durmuyor.
Heralde bu saatden sonra da lazım olmaz gibi :)

olusturdugun kanal ile adsenseye basvurdun galiba o adsenseye baglıyken öyle bir hata almıs olmalısın..

bu hatayı almıstm ben ama ne zaman almıstım hatırlayamadım ya.. aklıma gelmedi gitti :D

bu benimde başıma gelmişti diğer adsenseden çıkış yap diyosun çıkış yaptı görünüyo ama çıkmıyo o yüzden oluyo diye hatırlıyorum ikinci adsensede böyle bişey olmuştu ama 1-2 dk ya düzelmişti

olusturdugun kanal ile adsenseye basvurdun galiba o adsenseye baglıyken öyle bir hata almıs olmalısın..

bu hatayı almıstm ben ama ne zaman almıstım hatırlayamadım ya.. aklıma gelmedi gitti :D

aynen ole yaptım kanal olusturup basvuru yapmıyor muyu zaten

bu benimde başıma gelmişti diğer adsenseden çıkış yap diyosun çıkış yaptı görünüyo ama çıkmıyo o yüzden oluyo diye hatırlıyorum ikinci adsensede böyle bişey olmuştu ama 1-2 dk ya düzelmişti

farklı bir pc den giriş yaptım yine aynı sayfa çıkıyor

Adsense yeni basvurumu kabul etti .. sifirdan dun tekrar basvuru yaptım

aynı PC ya da IP olayı değil, KURTARMA MAIL'ine dikkat edin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri