Adsense Askıya Alınma

• Kullanıcı wisex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

wisex

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Hesabınız geçici olarak askıya alınmış: Hesap askıya alındığından, reklam yayını devre dışı bırakılmış. Lütfen Politika Merkezi'ne giderek hesabınızın askıya alınmasının nedenini araştırın.

Merhabalar;

Adsense politika ihlalinden ceza yedim. 31 Mart’ta askıya alınma kalkacak yazıyor. 31 Mart’tan sonra kendiliğinden düzelir mi? Yeniden başvuru yapmak mı gerekir? ( Adsense de YouTube kanalı ve bir adet website var )

Hesabınız geçici olarak askıya alınmış: Hesap askıya alındığından, reklam yayını devre dışı bırakılmış. Lütfen Politika Merkezi'ne giderek hesabınızın askıya alınmasının nedenini araştırın.

Merhabalar;

Adsense politika ihlalinden ceza yedim. 31 Mart’ta askıya alınma kalkacak yazıyor. 31 Mart’tan sonra kendiliğinden düzelir mi? Yeniden başvuru yapmak mı gerekir? ( Adsense de YouTube kanalı ve bir adet website var )

Web site pinterest sitelerden mi ?

https://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/132946-websitem-adsense-icin-yeterli-mi.html

Bu konuda yazmıştın reklamara tıklatıyorum diye. Ne bekliyorsun gerçekten yaptırdığın o sahte tıklamaların ödemesini alabileceğini mi sanıyorsun?

o sahte tıklatma yapan arkadaş mı diye konuyu açtığında bakmıştım bulamdım demekki o değil miş dedim

şimdi tekrar konuya bakayım dedim postunuzu gördüm :D

bu adsenseyi bence satmamalısın sattığının elinde kalma ihtimali %99

:cool:

https://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/132946-websitem-adsense-icin-yeterli-mi.html

Bu konuda yazmıştın reklamara tıklatıyorum diye. Ne bekliyorsun gerçekten yaptırdığın o sahte tıklamaların ödemesini alabileceğini mi sanıyorsun?

Ödeme umrumda değil ki hocam pinterest odaklı sistem deniyorum ban yiyeceğimi bende biliyordum

o sahte tıklatma yapan arkadaş mı diye konuyu açtığında bakmıştım bulamdım demekki o değil miş dedim

şimdi tekrar konuya bakayım dedim postunuzu gördüm :D

:cool:

Aynen :)

arkadaş eminmiş ban yiyeceğinden ama şaşırmış gibi

Yok şaşırmadım sadece pinterest odaklı sistem denemesi yaptım ban yiyeceğimi biliyordum ancak pinterestin TBM ye etkisi varmı diye merak edip bu yollara başvurdum :)

Hem tık denemesi yapıyorum diyorsun hem ben tıklattım reklama diyorsun.
Sen en iyisi bir bardak ılık su iç, malum daha yaza girmedik üşütme hasta olma.
Ne bekliyorsun yani?
Ban kadar normal birşey yok.

Hem tık denemesi yapıyorum diyorsun hem ben tıklattım reklama diyorsun.
Sen en iyisi bir bardak ılık su iç, malum daha yaza girmedik üşütme hasta olma.
Ne bekliyorsun yani?
Ban kadar normal birşey yok.

Ilık suyu deneyeceğim mutlaka sağolun :)

Konuda sorduğum soru hakkında bilginiz varmı hocam ;

31 Mart’tan sonra kendiliğinden düzelir mi? Yeniden başvuru yapmak mı gerekir?

forumdan adam banladıgımız gibi,1 ay git bi dolaş,kendini toparla geri gel diye adsense banlandıgını görmedim ben hiç :) 31 mart filan nerde yazıyor,gelen mailda mı?

forumdan adam banladıgımız gibi,1 ay git bi dolaş,kendini toparla geri gel diye adsense banlandıgını görmedim ben hiç :) 31 mart filan nerde yazıyor,gelen mailda mı?

Evet hem mailde hem adsense sayfasında yazıyor 1 Mart 31 Mart arası diye.
Dolaşma mevzsuna gelince kenarda duruyordu zaten vakit ayırmıyordum başka meşgale bulurum elbet :)

öyle yazıyorsa öyledir hocam.demekki yeni bi güncellemesi,zira bu güne kadar süreli banlama adsense de ne duydum ne de gördüm dedigim gibi :)

Tekrar onaya göndermenize gerek yok eski haline döner ama devamını getirirseniz ılık su yerine bol buzlu su içersin.

öyle yazıyorsa öyledir hocam.demekki yeni bi güncellemesi,zira bu güne kadar süreli banlama adsense de ne duydum ne de gördüm dedigim gibi :)

Valla bende ilk kez görüyorum :)
160Z1D.png

Tekrar onaya göndermenize gerek yok eski haline döner ama devamını getirirseniz ılık su yerine bol buzlu su içersin.

Çok teşekkür ederim hocam dikkat edeceğim sağolun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri