paylaşım için teşekkürler kardeşim.eline sağlık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen dediğiniz gibi hocamÇok güzel paylaşım teşekkürler. Bu hassas kategoriler kısmından bazı kategorileri engelleyince açık olan kategorilerden reklamlar sıklaşıyor bu sayede kullanıcıların ilgisini çekebileceğini düşündüğümüz kategorileri açarak daha çok tık alıyoruz doğru mu anlamışım hocam?
Şu an denicem sakıncası yoktur umarımElbette adsense nin kendi ayarlarıdır ama herhangi bir ihtimale karşı sormak istedim.
rica ederimEllerine sağlık minnos![]()
bi kaç gün bekletirseniz tam etkisini gösterir hocamMerhabalar,
Bende ters etkimi yaptı bugünlük mü öyle anlamadım yarıdan daha fazla düşme oldu oranlarda
Dün 600 tıka yakın almışım fakat 0,06 tbm yüzünden aldığım paraya bakın20 kuruş falan olsa iyi para kaldıracaktım dün.. Başka önerisi olan var mı ? Bu konu sayesinde 0.08e yükseldi sanırım başka sebebi yoksa
i.imgur.com/J8Sn67z.jpg
saol hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.