Adsense Azerbaycan'a EFT'i acti :)

Mendede yoxdur aktiv olmayib bu sistem menim adsensemde

:) valla google bunu iki kere dusunsun derim batarlar onca rus bizimle bas edemiyor bi 40 ayaklik yapar burakin unlemi sistemi bile dagitiriz onlar hile ile ugrasmaktan sistemi kapatirlar dagilin beyler adsense sistemi kapatiyor :D

azeri arkadaslarim kardeslerim

https://www.facebook.com/KaNoo2322

ekleyin :D burda baya azeri varmis

haa bide lutfen please bozbash pictures upload elemeyin sayiniz yaman artib :D

yox helede gelmiyib.Bu gun adsense yazmishdim dediler cekleri bank qebul eleyecek.bizde eftnin acilmasi ile bagli deqiq hech ne demediler.

heleki xeber yoxdu.inanmiram duzele duzelse duzelerdi.azerbaycanda onsuzda adsense ile mesgul azdi.hisse hisse etdikleri inandirici gelmir :/

arkadaslar bence belirli bir kazanci olan adsenselerde aktif oluyor yada bazi hesablar uzerinde test ediyolar sonradan her kesde aktif ola bilir :) benim dusuncem

arkadaslar bence belirli bir kazanci olan adsenselerde aktif oluyor yada bazi hesablar uzerinde test ediyolar sonradan her kesde aktif ola bilir :) benim dusuncem
Bak kardeşim milletle alay ediyorsan ayıb sana( Ne oldu o boyda kos koca adsense şirketi durub durubda bir tane sen YildirimHiko97 ninmi adsense hesabını ayarladı??? bu azerbaycan için olmuşsa her kesde olması gerekir. Bir mantıkla fikirleşin arkadaşlar!

Bak kardeşim milletle alay ediyorsan ayıb sana( Ne oldu o boyda kos koca adsense şirketi durub durubda bir tane sen YildirimHiko97 ninmi adsense hesabını ayarladı??? bu azerbaycan için olmuşsa her kesde olması gerekir. Bir mantıkla fikirleşin arkadaşlar!

yuh sana bir sey demiyorum artik !!

gerilime gerek yok .adam fotoraf falan koymus EFTnin acilmasina dair.daha ne istiyosun?paylasimcilik yapmakdami suc ?
tek onda diyil bu durum bazi arkadaslarda EFT ozelliyi gelmis durumda

gerilime gerek yok .adam fotoraf falan koymus EFTnin acilmasina dair.daha ne istiyosun?paylasimcilik yapmakdami suc ?
tek onda diyil bu durum bazi arkadaslarda EFT ozelliyi gelmis durumda
Onda önceden türk adsense hesabı olduğunu biliyoruz( olamazmı türk adsense hesabının resmi?

ben bunu ispat ede bilirim.bir yonetici arkadasla teamwiwerden konusub gostere bilirim sorun yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri