Adsense, Bağlamak İstediğim Kanalın Mailini Kabul Etmiyor.

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Çok Enteresan Bir Sorun ile Karşı Karşıyayım. Kanalın Mail Adresine Adsenseden Davet Göndermek İstiyorum. Adresi Yazıp İnvite Butonuna Basıyorum. Hiç Bir İşlem Yapmıyor Aynı Yerden Başka Bir Kanala Davet Göndermek için Yazdığım Maile Davet Gönderiyor. Sanki Bağlamak İstediğim Asıl Kanalın Mailini Kabul Etmiyor Gibi Bir Durum Var. Ne Yapacağımı Şaşırdım... Böyle Bir Sorun ile Karşılaşan Var mı? veya Önerisi Olan?

Arkadaşlar Çok Enteresan Bir Sorun ile Karşı Karşıyayım. Kanalın Mail Adresine Adsenseden Davet Göndermek İstiyorum. Adresi Yazıp İnvite Butonuna Basıyorum. Hiç Bir İşlem Yapmıyor Aynı Yerden Başka Bir Kanala Davet Göndermek için Yazdığım Maile Davet Gönderiyor. Sanki Bağlamak İstediğim Asıl Kanalın Mailini Kabul Etmiyor Gibi Bir Durum Var. Ne Yapacağımı Şaşırdım... Böyle Bir Sorun ile Karşılaşan Var mı? veya Önerisi Olan?

4 saat önce adsense bağladığım kanallar yeni saymaya başladı, belliki mühendis beyefendiler ve hanımefendiler çalışıyor

4 saat önce adsense bağladığım kanallar yeni saymaya başladı, belliki mühendis beyefendiler ve hanımefendiler çalışıyor

Hayır Davet Göndermede Sıkıntı Yok. Başka Bir Mail ile Denediğimde O Mail ile Gönderiyor. Sadece Asıl Bağlamak İstediğim Kanalını Kabul Etmiyor. Yani Maili Yazıp İnvite Butonuna Bastıktan Sonra Ekran Hiç Değişmiyor ama Başka Maile Gönderdiğimde Oluyor. Yöneticiler Listesine Ekleniyor...

Hocam önce diğer maili yonetici yapıp sonra ana kanala ait maile davet göndermeyi denesen? ?

Farklı mail adresi ne gonderebiliyorsan daveti hocam önce onu yönetici yap sonra ana kanal mailine davet gönderip dene bence

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle bağlamak istediğin kanalın maili başka bi adsensede yönetici ise bu durum normaldir önce yöneticiliği kaldır yada bağlamak istediğin kanalın adsensesi olmadığına emin ol bazen kanal alırken içinde adsense olduğunu söyleyenler oluyor

2. si yönetici eklerken aliveli değilde [email protected] olarak eklemen lazım başıma geldi

başka bişey olamaz zaten bugün 2 kanalı bu şekilde bağladım sorun yaşamadım...

öncelikle bağlamak istediğin kanalın maili başka bi adsensede yönetici ise bu durum normaldir önce yöneticiliği kaldır yada bağlamak istediğin kanalın adsensesi olmadığına emin ol bazen kanal alırken içinde adsense olduğunu söyleyenler oluyor

2. si yönetici eklerken aliveli değilde [email protected] olarak eklemen lazım başıma geldi

başka bişey olamaz zaten bugün 2 kanalı bu şekilde bağladım sorun yaşamadım...

Bağlamak İstediğim Kanalın Maili Başka Adsensede Yönetici Değil. Yazdıklarını Okuyunca Tekrardan Baktım ama Dediğim Gibi Başka Bir Adsense ile Bağlantısı Yok.

2. ise Ben Davet Yollarken Mutlaka @Gmail.com Uzantısını Eklerim.

Sorunlu Maili Başka Bir Adsenseye Eklemek İstediğimde Yine Aynı Şekilde Ekranda Hiç Bir İşlem Yapmıyor... Youtube Yönetici Mailini Değiştirme İhtimalimiz Var mı Acaba?

Bağlamak İstediğim Kanalın Maili Başka Adsensede Yönetici Değil. Yazdıklarını Okuyunca Tekrardan Baktım ama Dediğim Gibi Başka Bir Adsense ile Bağlantısı Yok.

2. ise Ben Davet Yollarken Mutlaka @Gmail.com Uzantısını Eklerim.

Sorunlu Maili Başka Bir Adsenseye Eklemek İstediğimde Yine Aynı Şekilde Ekranda Hiç Bir İşlem Yapmıyor... Youtube Yönetici Mailini Değiştirme İhtimalimiz Var mı Acaba?

Hocam konuyu tam anlamadım ama adsense e kanal bağlarken mi yaşıyorsunuz bu sorunu? Şunu deneseniz,

1-Bağlayacağın kanalı x tarayıcıda aç
2- Adsense hesabını başka tarayıcıda aç
3-Bağlayacağın kanaldan, para kazanma aktif et de
4- Gelen sayfada ilişkilendir ve reddet var, reddet tıkla
5-Tekrar adsense ile ilişkilendir de
6-Başka hesap ile oturum açın veya oluştur'a tıklayın de
7- Oturum aç'a tıkla
8-Oturum açma sayfası geldiğinde linki kopyala adsense hesabının açık olduğu tarayıcıya yapıştır ve aç
9-İlişkilendirmeyi kabul et de
10-Tamamlamak için kanalda oturum aç diyor sonraki seçeneğine tıkla,
11-Yine oturum açma sayfası gelecek linki kopyala kanalın olduğu tarayıcıya yapıştır.
12-Kanala girdiğinde bağlanmış olacak.

Adımları biraz baştan savma yazdım acele ile, eğer kanal bağlarken sıkıntı yaşıyorsanız böyle bağlayabilirsiniz.

Hocam konuyu tam anlamadım ama adsense e kanal bağlarken mi yaşıyorsunuz bu sorunu? Şunu deneseniz,

1-Bağlayacağın kanalı x tarayıcıda aç
2- Adsense hesabını başka tarayıcıda aç
3-Bağlayacağın kanaldan, para kazanma aktif et de
4- Gelen sayfada ilişkilendir ve reddet var, reddet tıkla
5-Tekrar adsense ile ilişkilendir de
6-Başka hesap ile oturum açın veya oluştur'a tıklayın de
7- Oturum aç'a tıkla
8-Oturum açma sayfası geldiğinde linki kopyala adsense hesabının açık olduğu tarayıcıya yapıştır ve aç
9-İlişkilendirmeyi kabul et de
10-Tamamlamak için kanalda oturum aç diyor sonraki seçeneğine tıkla,
11-Yine oturum açma sayfası gelecek linki kopyala kanalın olduğu tarayıcıya yapıştır.
12-Kanala girdiğinde bağlanmış olacak.

Adımları biraz baştan savma yazdım acele ile, eğer kanal bağlarken sıkıntı yaşıyorsanız böyle bağlayabilirsiniz.

Cevabın İçin Teşekkür Ederim Yalnız Sorunum Bu Yazdıklarının En Başında Yaptığımız İşlemde. Adsenseden Bağlamak İstediğimiz Kanalın Mailini Yazıp Davet Gönderdiğimiz Kısım ile İlgili.

Bir Tane Kanal Düşünün. Bunu Adsenseye Bağlamak İçin Bu Kanalın Mailini Adsenseden Davet Yollamak istiyorum. Davet Butonuna Bastığımızda Hiç Bir İşlem Yapmıyor. Aynı Adsenseye Başka Bir Kanal İçin Davet Yolluyorum. Problemli Olan Bağlamak İstediğim Kanalın Mail Adresini Farklı Bir Adsenseye Bağlamak İstediğimde de Yine Aynı Sorunu Yani İşlem Yapmama Gibi Bir Durum Oluşturuyor. Sanki Maili Kabul Etmiyor Gibi Düşünebilirsiniz. Maili Kabul Etmeme Nedeni Nedir ki Acaba?

Cevabın İçin Teşekkür Ederim Yalnız Sorunum Bu Yazdıklarının En Başında Yaptığımız İşlemde. Adsenseden Bağlamak İstediğimiz Kanalın Mailini Yazıp Davet Gönderdiğimiz Kısım ile İlgili.

Bir Tane Kanal Düşünün. Bunu Adsenseye Bağlamak İçin Bu Kanalın Mailini Adsenseden Davet Yollamak istiyorum. Davet Butonuna Bastığımızda Hiç Bir İşlem Yapmıyor. Aynı Adsenseye Başka Bir Kanal İçin Davet Yolluyorum. Problemli Olan Bağlamak İstediğim Kanalın Mail Adresini Farklı Bir Adsenseye Bağlamak İstediğimde de Yine Aynı Sorunu Yani İşlem Yapmama Gibi Bir Durum Oluşturuyor. Sanki Maili Kabul Etmiyor Gibi Düşünebilirsiniz. Maili Kabul Etmeme Nedeni Nedir ki Acaba?

Anladım hocam, yanlız benim belittiğim yöntemle bir davet falan göndermenize gerek yok. Böyle onlarca kanal bağladım. Hani illa davet göndermek sizin için önemliyse o konuda bilgim yok ancak bu şekilde davete falan gerek kalmıyor. Eğer böyle bağlamayı düşünürseniz skype ekleyin yardımcı olayım. Hiç bağlayamamaktan iyidir :)

nR53aM.png

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

Anladım hocam, yanlız benim belittiğim yöntemle bir davet falan göndermenize gerek yok. Böyle onlarca kanal bağladım. Hani illa davet göndermek sizin için önemliyse o konuda bilgim yok ancak bu şekilde davete falan gerek kalmıyor. Eğer böyle bağlamayı düşünürseniz skype ekleyin yardımcı olayım. Hiç bağlayamamaktan iyidir :)

Teşekkür Ederim. Takıldığım Noktada Geri Dönüş Yapsam Kabul Olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri