Adsense Bağlanan Kanalların Belli Süre Sonra Kapanması

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

aliq

Kayıtlı Üye
Beyler kafayı yemek üzereyim ne güzel kanal yapıyorum sonra bir bakmışım kanallar para kazanmada iyice yükseldi mi şak diye tüm adsense bağlı kanallar kapanıyor. Nerede hata yapıyorum ben kaç tane kanal gitti böyle mis gibi. Adsense TR,İNG, Almanya hepsini denedim.

bir adsense kaç tane bağlıyorsunuz? adsenseler spama düşmüşse otomatik olarak tüm kanalları bağladıktan sonra kapatıyor

1 tane kanal 1 adsense de deniyorum 3 kanal 1 adsense de sonuç değişmiyor. Artık vatan bilgisayara gidip oradan adsense bağlıcam kanalı sonra bir daha da girmicem böyle denicem sıkıntı verdi iyice ya da partnere geçicez

Beyler kafayı yemek üzereyim ne güzel kanal yapıyorum sonra bir bakmışım kanallar para kazanmada iyice yükseldi mi şak diye tüm adsense bağlı kanallar kapanıyor. Nerede hata yapıyorum ben kaç tane kanal gitti böyle mis gibi. Adsense TR,İNG, Almanya hepsini denedim.

3 aşamalı olmasından kaynaklanıyor olabilir mi hocam? bir de adsense aynı pcden oluşturuyorsanız belki yakalıyordur

3 aşamalı kanal kullanıp aylarca ödeme alan hatta son bir yılda düzenli ödeme alan kişiler bile mevcut. Durumun 3 aşamalı ile alakası yok.

Bir ara açtığım bütün kannal kapatılıyordu, açtım bir tane daha, hiç düzenleme yapmadan hiç video atmadan baktım ertesi günü spamdan kapanmış. Sanırım bir kere tesbit edildimi yeni kanal açmana müsade etmiyorlar. Biraz ara verdim, format falan derken açtım bir kanal 1 hafta sonra o da kapandı itiraz ettim ertesi günü açtılar ve 2 senedir ayakta.

Ben dediğim gibi en güzeli gidicem vatan bilgisayara oradan açacam bi adsense yoksa olmayacak bu telefondan giriyorum başka yerden giriyorum gene kapanıyor. Bir çözüm bulamadım bu lanet soruna

Ben dediğim gibi en güzeli gidicem vatan bilgisayara oradan açacam bi adsense yoksa olmayacak bu telefondan giriyorum başka yerden giriyorum gene kapanıyor. Bir çözüm bulamadım bu lanet soruna

Vatan bilgasayar ne alaka ? bence boşa gidersin hocam adsense 1 kişiyi yakalıyorda ipyi kullanan koca şirketi mi yakalayamıcak millet adsense açarken telefonları kapatıyor senin dediğine bak :D

3 aşamalı kanallarda oluyor. Katagori diyorlar ama inanmıyorum, özgün çalışmadıkça kapanır 3 aşamalılarda kazanmaya başlar başlamaz.

Bence YouTube artık gizli sansür ve Ban uyguluyor bir video eşleşmişse kanali kapatıyor kurallara uymayan videolar sarı unlem çıkmasa bile reklam kazancını düşürüyor. sizin probleminiz hocam adsense kanalı kapatılan adsenseyi unutun forumdan satın alıp deneyin derim

Bence YouTube artık gizli sansür ve Ban uyguluyor bir video eşleşmişse kanali kapatıyor kurallara uymayan videolar sarı unlem çıkmasa bile reklam kazancını düşürüyor. sizin probleminiz hocam adsense kanalı kapatılan adsenseyi unutun forumdan satın alıp deneyin derim
Adsense açması kolayken neden forumdan adsense satın alayım hocam bana avantajı ne olacak ki?

toplu 3 aşamalı kanal aldıktan sonra bu gönderiyi görmek üzdü , ama çevredekilerin sadece 3 aşamalılardan kazandığını görüyorum acaba sizin ip falan mı cidden banlandı vs mimlendi acaba

toplu 3 aşamalı kanal aldıktan sonra bu gönderiyi görmek üzdü , ama çevredekilerin sadece 3 aşamalılardan kazandığını görüyorum acaba sizin ip falan mı cidden banlandı vs mimlendi acaba

bilemiyorum artık olmadı başka pc den deneyeceğim ama sonuçta benim pc den giriş yapıp video yüklüyorum o nasıl olacak bilemiyorum

bu 3 aşamalı kanalların olayı tamamen şans arkadaşlar. bi nevi kumar yani.

o kazananlar, 100-200 3 aşamalı kanal basıpta, atıyorum tutan 20 tane kanalı adsense bağlayıp, daha sonrasında spamdan kapanmalar, tekrar incelemeye düşmelerden sonra sağ kalan 1 veyahut 2 kanaldan kazananlar.

yani öyle al 10 tane 3 aşamalı kanal, 10undanda kazan olayı yok.

miktar büyük, şans fazla. olay bu ;)

Şöyle içimi döke döke sövmek geldi buradan şu adsense ve google a ama napalım forumda küfür yasak bende rahat rahat içimden söveyim. Bunlar bize para kazandırmamak için elinden gelen her şeyi yapacak anlaşıldı.

bu 3 aşamalı kanalların olayı tamamen şans arkadaşlar. bi nevi kumar yani.

o kazananlar, 100-200 3 aşamalı kanal basıpta, atıyorum tutan 20 tane kanalı adsense bağlayıp, daha sonrasında spamdan kapanmalar, tekrar incelemeye düşmelerden sonra sağ kalan 1 veyahut 2 kanaldan kazananlar.

yani öyle al 10 tane 3 aşamalı kanal, 10undanda kazan olayı yok.

miktar büyük, şans fazla. olay bu ;)

biz ölelim o zaman ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri