Adsense bağlanmıyor

• Kullanıcı opilimus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

opilimus

Kayıtlı Üye
Ben geçen temiz yeni bir hesapla gmail adresimle youtube kanal açtım sonra 1 kanal açıp onla adsense başvurdum sonra o kanalımın bulunduğu para kazanma bölümüne girdiğimde adsense'in onaylandığı yazıyor ama başka kanal açıp adsense bağlamaya çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum.

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen .............. Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.

not:adsense hesabıma girebiliyorum.

Sorma ayni seyi bende yaziyorum her actigim adsensede.Nedendir niyedir bakmadimda hic yenisi actim yeniside oyle.Baska bir arkadasa actirdim simdi forumdan bakalim o ne olacak.

Sorma ayni seyi bende yaziyorum her actigim adsensede.Nedendir niyedir bakmadimda hic yenisi actim yeniside oyle.Baska bir arkadasa actirdim simdi forumdan bakalim o ne olacak.

Bir yerden okuduğuma göre youtube üzerinden adsense başvuru yapıldığı için bize sadece 1 kanal hakkı tanıyormuş. Bilmiyorum ne kadar doğru yeni bir özellik falan mı bu acaba?

Ben daha önce böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Size önerim. Blogspot gibi bir siteden bir blog alın bir iki haber yada içerik ekleyin. ardından youtube üzerinden açtığınız adsense hesabiniza girerek bu hesabı diğer websitelerinde de kullanmak istediğinizi belirtin. bu şekilde bir ayar sekmesi var.

Bütün siteler için adsense aktifleştiğinde inaniyorum ki sorun çözülmüş olacaktır.

Ben daha önce böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Size önerim. Blogspot gibi bir siteden bir blog alın bir iki haber yada içerik ekleyin. ardından youtube üzerinden açtığınız adsense hesabiniza girerek bu hesabı diğer websitelerinde de kullanmak istediğinizi belirtin. bu şekilde bir ayar sekmesi var.

Bütün siteler için adsense aktifleştiğinde inaniyorum ki sorun çözülmüş olacaktır.

Hocam o ayar sekmesi tam olarak nerede açıklayabilir misin? bende tumblr var o olur mu ?

Ben daha önce bu işlemi yaptığım için panelimden o bölümü bulamadım. Ama siz Adsense panelinize girin orda Reklamlara izin ver & Reklamları engelle kısmına bakın orada içerik için adsense ayarlarında istediğiniz siteyi ekleyin. Blogspot olur yada başka bir yer. önemli olan kaliteli bir site olaması ve içinde adsense reklamı olmaması. Bundan sonra yine onay süreci başlıyor.

Hocam o ayar sekmesi tam olarak nerede açıklayabilir misin? bende tumblr var o olur mu ?

Ben daha önce bu işlemi yaptığım için panelimden o bölümü bulamadım. Ama siz Adsense panelinize girin orda Reklamlara izin ver & Reklamları engelle kısmına bakın orada içerik için adsense ayarlarında istediğiniz siteyi ekleyin. Blogspot olur yada başka bir yer. önemli olan kaliteli bir site olaması ve içinde adsense reklamı olmaması. Bundan sonra yine onay süreci başlıyor.

Yine onaydan geçiyorsa işimiz zor site için onay almak daha zor.

3 günde onay geliyor genelde. gecen ay bana 3 gündde onay gönderdiler

3 günde onay geliyor genelde. gecen ay bana 3 gündde onay gönderdiler

Hocam o dediğin yer reklam engelleme yeri. Sen bana tam bir anlatsan şunu. :)

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Bu sorunu bir biz mi yaşıyoruz arkadaşlar lütfen bir yardımcı olun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri