Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
başka çareo lmadığı için ilk önce diğer kanalıma adsenseden davet gönderdim daha sonra yetki verdim sonra spama düşen mail yetkilerini isldim adsense kökten gitti yenil mail ile şu an kanal açtım onaylattım bakayım e olucak
kullanmadığım hesabım ne zaman adsenseye bağlasam spama düşüyor bot kullanmadım o hesabda bir iki defa tagdan spam oldu o gün bugündür adsenseye bağladığımda spama düşüyor kurtarılabilirmi hesabım sizce
Adsenseyi spamdan kurtardım 1 hafta içinde güzelce kanalları bağladım sorun yoktu tekrar spama düştü.Spama düşme olayı gördüğüm kadarı ile artık çok sık yaşanmaya başladı artık çok aşırı dikkatli olmak gerekiyor.
Ne yaptınız da spama düştü hocam bulabildiniz mi?
2 adsensem toplu kapanma yasadıktan sonra spama düstü. Sanki artık toplu kapanma yasanınca hemen spama düsürüyorlar gibi geliyor.
Normal kanalı hazırlıyorum güzelce bağlıyorum spama düştü bir fikrim yok neden spama düştüğüne dair siz de mi sorun yaşıyorsunuz adsense spam ile ilgili
Benim tüm adsenseler bu şekilde kanalı bağlıyorum 1 saat içinde gidiyor boş dolu
Benimde öyle idi http://www.ytpara.com/1030832-post20.html bu yol ile kurtardım dedim 1-2 hafta güzelce kanalları bağladım ve gece toplu bir kapanma yaşandı ve spama düştü sanırım tek açıklama bu bunun için.
Peki şimdi ne yapıyorsunuz hocam ? Partner desen ümit yok adsense yine böyle
Yeni adsenseler ile yola devam hocam daha dikkatli olmak gerekiyor sadece
Biraz konu dışı olacak ama adsense banlanınca ya da spamdan kurtaramayınca yeni adsense yine aynı isim ve adrese alabiliyormuyuz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.