Adsense Bağlayınca Spam Düşüyor

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
kullanmadığım hesabım ne zaman adsenseye bağlasam spama düşüyor bot kullanmadım o hesabda bir iki defa tagdan spam oldu o gün bugündür adsenseye bağladığımda spama düşüyor kurtarılabilirmi hesabım sizce

hocam bende bir çok mail hesabı var 5 aylık kanallar var bu kanalları benim diğer hesabıma nasıl aktarabilirim hiç denemedim bu yöntemi kanal satnalar alt kanalmı satıyor yoksa gmail ile birliktemi satıyorlar kaynak varmı bakabileçeğim

başka çareo lmadığı için ilk önce diğer kanalıma adsenseden davet gönderdim daha sonra yetki verdim sonra spama düşen mail yetkilerini isldim adsense kökten gitti yenil mail ile şu an kanal açtım onaylattım bakayım e olucak

başka çareo lmadığı için ilk önce diğer kanalıma adsenseden davet gönderdim daha sonra yetki verdim sonra spama düşen mail yetkilerini isldim adsense kökten gitti yenil mail ile şu an kanal açtım onaylattım bakayım e olucak

nasıl sonuc ? bende de aynı sorun var

kullanmadığım hesabım ne zaman adsenseye bağlasam spama düşüyor bot kullanmadım o hesabda bir iki defa tagdan spam oldu o gün bugündür adsenseye bağladığımda spama düşüyor kurtarılabilirmi hesabım sizce

aynı ip ilemı yukleme yapıyorsun

hesapları temiz adsenseye baglamanız gerek simdilik yoksa sureklı kapanmalar yasarsınız adsenıze bagladıgınız kanalların kapanma sebebi para kazanması gıtmıs kanal sebep oluyor ılk once problemlı olan kanalları temızleyın sonra tekrar deneme ıcın 1-2 kanal ekleyın duruma gore hareket edersınız

Hocam kanallar açıldıktan en az 2 gün sonra adsenseye bağlayın yoksa spama düşer geçmişte çok yaşadım.

Adsenseyi spamdan kurtardım 1 hafta içinde güzelce kanalları bağladım sorun yoktu tekrar spama düştü.Spama düşme olayı gördüğüm kadarı ile artık çok sık yaşanmaya başladı artık çok aşırı dikkatli olmak gerekiyor.

Adsenseyi spamdan kurtardım 1 hafta içinde güzelce kanalları bağladım sorun yoktu tekrar spama düştü.Spama düşme olayı gördüğüm kadarı ile artık çok sık yaşanmaya başladı artık çok aşırı dikkatli olmak gerekiyor.

Ne yaptınız da spama düştü hocam bulabildiniz mi?

2 adsensem toplu kapanma yasadıktan sonra spama düstü. Sanki artık toplu kapanma yasanınca hemen spama düsürüyorlar gibi geliyor.

2 adsensem toplu kapanma yasadıktan sonra spama düstü. Sanki artık toplu kapanma yasanınca hemen spama düsürüyorlar gibi geliyor.

Evet hocam dün 15 kanalım aynı anda kapandı ve 5 dk sonra o o gün bağladığım kanallar spama düştü artık toplu kapanmalardan sonra deneme kanalı bağlamak gerekiyor.

Normal kanalı hazırlıyorum güzelce bağlıyorum spama düştü bir fikrim yok neden spama düştüğüne dair siz de mi sorun yaşıyorsunuz adsense spam ile ilgili

Benim tüm adsenseler bu şekilde kanalı bağlıyorum 1 saat içinde gidiyor boş dolu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri