Adsense Bağlı Kanallar Hakkında

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bojan54

Kayıtlı Üye
Şimdi benim 2 tane kanalım vardı 1 tanesine maç özetleri yüklüyordum 1 tanesinede haber,komik videolar falan neyse 1.kanalım teliften gitti diye öteki kanalımda para kazanma kapandı.Yani 2 kanalımda gitti bi anda öyle bomboş kaldım..

Ertesi günü yeni kanal açtım o kanal ile adsense başvursu yaptım kabul edilmedi ve 2. kanalıma tekrar baktım para kazanma açılmış acayip mutlu olduydum ondan sonra 3.kanalımıda para kazanmaya ekledim..Bugün 2.kanalım para kazanmaya gene kapandı ama 3.kanalın para kazanması açık bu nasıl oluyor?

Özet:3 kanalım var hepsi aynı adsense bağlı 2 tanesi para kazanmaya kapatıldı ama 1 tanesi hala duruyor bu nasıl oluyor? Kanalların kapanmasının sebebi 1.kanal

Kesin kapanacak diye bir şey yok sanırım en azından ben öyle biliyorum . Ayrıca 3.kanalınız da risk altında bugün kapanmaz bakarsınız yarın kapanır hiç belli olmaz yani.(Belki de hiç kapanmaz youtube bu ne yapacağını bilemiyoruz.)

Gerçekten bu işte acayip bir terslik var.Bugün hesabınız kapatıldı mailine verdiğim cevapta 1.kanalımda ki para kazanma neden kapatıldı diye sorduğumda bana adsense hesabınız aktif diye saçma bir cevap geldi..

1 kanalın para kazanması kapatılıp 24 saat geçmeden açılıp daha sonra tekrar 24 saat geçmeden kapatılır mı?

Bu işten anlayan birisi lütfen baksın
1.kanalım yüzünden 2.kanalımın para kazanma kapandı ama 3.kanal duruyor.Bu nasıl oluyor? 2. kanalı açtırma şansım var mı? 2 gün önce açılmıştı dün gene gitti 2.kanal.

Ve 3.kanalımında para kazanma kapatıldı 1.kanal yüzünden artık pes ediyorum..Herkes Allah'a emanet.

kardeş iyisin gene sen :)
benim adsenseye bağlı 50 den fazla kanalım kapandı
hangisiyle ilgileneyim bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri