büyük geçmiş olsun hocam, rabbim düşmanıma göstermesin inş, mücadeleye devam pes etmeyin,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam onun ayarını bilen yok2 telifle üç ay para alan var, 1 telifte para kazanması gidip spama düşenler..
Tek dikkat etmemiz gereken şey bence: eğer 1 kanala dünya engeli, telif vs gelmişse hemen kökten silmek.. Ancak kanalın getirisi çok yüksek veya kesinleşmeye az zaman kalmış falan ise bu durumda risk alınabilir...
Ama son adsense güncellemesinde benim düşüncem "Artık adsenseler en ufak bir telif veya engelde spama düşücek ve spama düşen adsenselerde ilk kesinleşmelerden önce kapanacak"...
Hocam onun ayarını bilen yok2 telifle üç ay para alan var, 1 telifte para kazanması gidip spama düşenler..
Tek dikkat etmemiz gereken şey bence: eğer 1 kanala dünya engeli, telif vs gelmişse hemen kökten silmek.. Ancak kanalın getirisi çok yüksek veya kesinleşmeye az zaman kalmış falan ise bu durumda risk alınabilir...
Ama son adsense güncellemesinde benim düşüncem "Artık adsenseler en ufak bir telif veya engelde spama düşücek ve spama düşen adsenselerde ilk kesinleşmelerden önce kapanacak"...
hocam kanala video yüklerken video dünya engeli veriyor. ama kanal sicilinde birşey gözükmüyor. böyle durumlarda da riskli mi yani?
Hocam adsense çok değişken bu olay kesin şundandır demek pek münkün gözükmüyor.Neden dersen 1 kanalım var 1 telif yemiş 3-4 aydır açık adsense bağladım.2 gün sonra kapandı kanal.Adsense durumu şuydu 4 kanal bağlıydı geçenlerde 3 kapandı aynı kategori sayılır bir kategori farklıydı o kanal kapanmadı yani 1 kanal açık kalsa adsense spama düşmemişti ama 1 telifli kanal kapandı 2 gün sonra aklıma telifli olduğu içindir geldi.Ama şu var
Ondan 10 gün önce adsense iyi bir kanalımı bağladım 1 telif vardı kanal 2 haftadır açık adsense ilgili birşey yok yani kapanmadı kanal spama düşmedi.
Genele vurursak 1 telifli kanal adsense bağlamak çok iyi kazandırıyorsa bağlayın ama normal gidiyorsa bağlamayın.Dediğin gibi hocam kesinleşmeye yakın risk alınabilir.
Hocam şimdi az önce demiştim ya 1 adsensemde 4 kanal bağlı aynı kategoriden kanallar gitmiş farklı kategoride kanallar açık böle 2-3 adsense var sonuçta hepsi 1 kanal halen duruyordu 1 kanal açık olduğuna göre adsense spama düşmemiş demek yukarıdada dedim hocam o 1 kanalı bağladım 1 telif kapandı acaba diyorum spama düştü dicem aynı kategori kanalları bağlarsam mı spam oluyor çok farklı bir olay spama düşmediği kanısı okuduğum bilgilerle öle kanal 1 tane olsa açık en iyisi ben yönetici mail değiştiriyim katkısı olur mu bilmem.Artık spama düştü mü düşmedi orası meçhul
Spam'e düşmüş hocam. Daha yüksek ihtimalle ödeme gününe yakın banlanacaklar. Bende de var, beklemekten başka yol yok.
Ayın 21ine doğru kesinleşir akıbetleri. O zamana kadar dokunma, baktın banlanmazsa bi boş kanal bağlayıp test et kapanacaksa, kapanmazsa devam et..
Spam'e düşmüş hocam. Daha yüksek ihtimalle ödeme gününe yakın banlanacaklar. Bende de var, beklemekten başka yol yok.
Ayın 21ine doğru kesinleşir akıbetleri. O zamana kadar dokunma, baktın banlanmazsa bi boş kanal bağlayıp test et kapanacaksa, kapanmazsa devam et..
Benimde bu ay spama düşen bir adsense var içinde de orta şeker xxxx gibi bir rakam var.. Acaba 11 inde kesinleşirse ödeme beklemeden adsenseyi silsek ödenirmi?
Adsense %99 spama düşmüş.
Tüm kanallarını kökten silip, sıfır bir boş kanal bağla, zaten 2-3 günde kendiliğinden kapanırsa adsense spamda demektir, o adsenseden umudu kes.
Geçmiş olsun.
hocam adsense gırıyorsunuz ok pekı maıl felan gelmısmı adsense gmaılıne?Bu 1 haftada bağladım bu 4 kanalı bugun öglene kadar bişey yoktu ama şimdi işten eve geldım baktım hepsi kapanmış ...
- Adsense baglı 4 kanal vardı 4 ü de kapanmıs ...
- Adsense hesabına yine girebiliyorum adsense Açık ...
Şimdi ne yapmamız lazım? Adsense de kapanacak mı , yoksa adsense bişey olmaz mı :S
![]()
Kanallar bu şekilde gitmişler
![]()
hocam adsense gırıyorsunuz ok pekı maıl felan gelmısmı adsense gmaılıne?
bence bu kapanan kanalları yok edın.
adsenseye yenı maıl atayın yonetıcı yapın.suankı maılınıde komple sılın
benım dusuncem aynısını yaptım cunku
Düzeldi mi pekı?
Dün öyle yaptım zaten hocam , gece baglı olan 4 kanalı önce kanallarını sonra Kökten sildim...
Şimdi de boş bir kanalı bagladım7 - 8 saattşr duruyor bakalaım 3 - 4 gün sonrasına durum ne olacak...
ilk olarak kapanan kanalları kökten silin daha sonra adsenseye boş bi kanal bağlayın kendiliğinden kapanırsa adsense spama düşmüş demek
Bağladıgım kanal hala kapanmamıs![]()
Bağladıgım kanal hala kapanmamıs![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.