adsense ban 15/10/2015

Olay tamamen bu ;farklı konularda da yazıp anlatmaya çalıştığım buydu tam olarak.içeriğe gelen her türlü engel,eşleşen adsenseyi bitiriyor.1,5 yıl en az 3-4 adsenseye girip çıktım aynı iplerden hiçbirşey olmamıştı son kıyıma kadar.hala 1 tanesi sağlam olsa da diğerleri gitti.

Ekimde açtığım adsense banlandı ve o adsense hiç birşey bağlamamıştım

Kopya içerikten dolayı banlanma oranımız yuksek arkadaşar tek sorun bu kopya içerik.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] acaba YT ekibinin basına gelen sırma'nın parmagı var mı bu islerde :))

Spama dusmus adsense hesabimi silsem, yeniden basvursam sikinti olurmu.ban yiyenlere istisnaden.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eylülde açmış olduğum, Adres telefon isim soy isim ilk defa kullanılan adsense hesabım 16 Ekim 2015 'de hiç bir kanal kapanma olmamasına rağmen Topluluk kuralları bahane edilerek banlanmış bulunuyor.

Ağustos ayında açılan adsensesi banlanan var mı?

Ağustos ayında açtığım adsense banlandı. İçinde herhangi bir kanal bağlı değil 3 haneli bir gelir vardı ama kanalları ve kanalların bağlı olduğu gmail hesaplarını silmiştim. yine de o adsense Eylül'de banladı.

Haziran ayında açtığım adsense den ise ödemeyi beklerken 16 ekimde banlandı.
Bu adsense eylül ayındaki ban dan yırtmıştı ama tüm kanallar spama düşmüştü. Ben de alayını temizledim, gmailleri sildim adseden bağlarını koparttım. sonra gittim yeni gmail alıp yetkiyi buna verdim ve sadece bu mail kaldı. Ama 16 ekimde bu hesap da banlandı.

Geçen ay bu zamanda banlanan adsenseye Banka hesabınızı kullanmaya başlamak için ödememizi doğrulayın. diye mail gelmiş. Bir umut girdim ancak adsense hala banlı bu google neyin kafasında yaşıyor.

bende ufak caplı adsense yapmıştım suan banlanan hıc yok odeme yakın tarıhlerde banlıyorlar

2016 yılına kadar adsense uğraşmak istemiyorum bende açıkcası ne olacağı hiç belli değil

aman aman ban konusu gordüm yine içim karardı :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu ay başında spama düşenleri banlayacak onların kurtuluşu yokta çok uzattılar böyle rezillik olmaz. 3 aydır hesabın para kazanmasını bekle spama düşür ödemeden önce banla.

Şuan muhtemelen spama dusenler degil de multicileri banliyorlar. O arada spama dusen adsenselerde banlanmazsa odemeleri yaparlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri