Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence var bırakan var misalen ben takip ediyorum ama duruldum denilebilir. Kasim ayindada bu ban ayni sekil devam ederse (ins olmaz) asil birakmayi ozaman görPara almamış Adsense'ler veya para almaya yakın PINli, bankalı Adsense'ler hariç banlanmamıştır.
Benim Adsense kesin bu nedenle banlanmadı. Sevinmiyorum.
Bir de üç aydır bakıyorum online sayısında düşüş yok. Yani işi bırakan yok (Şu An Forumda: 785 (454 kayıtlı üye ve 331 misafir ) Akşam gene 950 olur.
Şöyle bir şeyi bende düşündüm;Google sadece Türkiye de ki adsensleri mi banlıyor ? Öyleyse ülke olarak başka yer seçip adresi sallasak...Pin kodunu 3 kez gönderdikten sonra kimlik doğrulaması yaparak halledemez miyiz ?
diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla web adsenseleri de kıyıma uğruyor...
Hepsi hiç kullanılmamış banka hesaplarıydı hocam, adsenseler farklı isimler ve farklı ibanlara üzerineydi...
Farklı ip, farklı pc, her pc ve ip de tek hesap.. Almanya, fransa ve türkiye vdslerinden açılmış adsenseler..
Hiç bişey farketmedi..
Eylül ayından sonra açılan adsenseler banlandımı?
evet benim bugün banladı 4 haneli kazanç yalan oldu
Ve PIN girilmişti değil mi?
Lєσηidαs;1196375' Alıntı:Banlanmayan arkadaşlar tavsiyede bulunsa keske.
evet benim bugün banladı 4 haneli kazanç yalan oldu
bu iş yalan oldu ozaman.Eylül ayında sıfırlanmıştık,yeni adsenselerde kapanıyor artık bir çıkış yolumuz kalmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.