adsense ban 15/10/2015

Google sadece Türkiye de ki adsensleri mi banlıyor ? Öyleyse ülke olarak başka yer seçip adresi sallasak...Pin kodunu 3 kez gönderdikten sonra kimlik doğrulaması yaparak halledemez miyiz ?

Para almamış Adsense'ler veya para almaya yakın PINli, bankalı Adsense'ler hariç banlanmamıştır.

Benim Adsense kesin bu nedenle banlanmadı. Sevinmiyorum.

Bir de üç aydır bakıyorum online sayısında düşüş yok. Yani işi bırakan yok (Şu An Forumda: 785 (454 kayıtlı üye ve 331 misafir ) Akşam gene 950 olur.
Bence var bırakan var misalen ben takip ediyorum ama duruldum denilebilir. Kasim ayindada bu ban ayni sekil devam ederse (ins olmaz) asil birakmayi ozaman gör :)

---------- Spam Engelliyici 12:20 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

Google sadece Türkiye de ki adsensleri mi banlıyor ? Öyleyse ülke olarak başka yer seçip adresi sallasak...Pin kodunu 3 kez gönderdikten sonra kimlik doğrulaması yaparak halledemez miyiz ?
Şöyle bir şeyi bende düşündüm;
http://www.ytpara.com/showthread.php?t=85765

Adsense de belki banlanilmiyacak bir yöntem !!!

diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla web adsenseleri de kıyıma uğruyor...

benimde banlanmış.

Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Web Adsense gibi işi sıkmaya başladılar bunlar , kazandırmayacaklar artık anlaşıldı.

herkesi banladılar, banlıyorlar...

Eylül ayından sonra açılan adsenseler banlandımı?

benim deneme amaçlı açtığım 2-3 haftadır giriş yapmadığım 2 kanal bağladığım ve 1 kanalı kapalı 1 kanalı hala açık olan bi adsensemi banlamışlar :D adsenseden hayır gelmez artık . Adsenseyi geçen ay açmıştım.

Hepsi hiç kullanılmamış banka hesaplarıydı hocam, adsenseler farklı isimler ve farklı ibanlara üzerineydi...

Farklı ip, farklı pc, her pc ve ip de tek hesap.. Almanya, fransa ve türkiye vdslerinden açılmış adsenseler..

Hiç bişey farketmedi..

hocam peki adsense açarken verdiğiniz adres türkiye adresimiydi yoksa vdsin bulunduğu lokasyonlumuydu? ben de yurtdışı lokasyonlu calısmaya basladım cunku. adsense adresini de yurtdışı verip onaylatcam.
diğer bir soru kanala ve adsense tr lokasyondan girdiniz mi hiç?

Detaylı Yazıyım 1.5 senelik pin+ banka onaylıydı 2.ödemeyi alıcaktım :D site yüzünden banlandığı yazıyor fakat hiçbi sitemde adsense reklamı yoktu bu nasıl bi orantı

Dün 2 arkadaşımın adsensesi banlandı. Adsenseler geçen ay açılmıştı ve ilk kesinleşmeşi olmuştu

Lєσηidαs;1196375' Alıntı:
Banlanmayan arkadaşlar tavsiyede bulunsa keske.

hemen bulunuayım 1 kanal tek baglıydı saglam kanalım ve içinde yüklü para biriktirdikten sonra partnere bagladım ( quize ) . şimdi yine kanal yapıyrum hangisi tutarsa onu adsenseme baglıcam . adsensemde para birikince tekrardan quize dönücem. böyle temiz gidiyorum inşallah bişi olmaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri