adsense ban 15/10/2015

tomrigs

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 3 ayrı kişi üzerine açılmış adsenselerimin 3 de banlandı devre dışı bıraklıdı ve ödeme yapılmayacağı yazıyor. sanırım çok iyi bir temizlik var dikkatli olun

benimde kapandı bugun

geçmiş olsun.... yeminlen artık umrumda değil .
kapatmazsa adam değiller kapanacağı kadar kapandı zaten

Benim anlamadığım olay şu;

Siz adsenselerinize her gün giriş mi yapıyorsunuz?

Benim 4 farklı adsenseim var adsenseler banlanmış olsa ya 11i kesinleşme günü anlarım ya da 22si para yatma günü. Ya da kanal takipten kanalların para kazanması giderse görürüm. Kanal bağlama dışında işim olmaz.

Her gün farklı farklı adsense lere giriş mi yapıyorsunuz aynı pcden?

arkadaşlar en önemli gerekçeleri nette olan içerikleri kullanmamız, kopya içerikten dolayı silmişler sanırım mesajlarında öyle yazıyor. şimdi ekliyeceğim..

Beyler artık tarih belirtmeye gerek yok sanırım. Çünkü hergün banlanıyor adsenseler. Geçmiş olsun.

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

arkadaşlar en önemli gerekçeleri nette olan içerikleri kullanmamız, kopya içerikten dolayı silmişler sanırım mesajlarında öyle yazıyor. şimdi ekliyeceğim..

O otomatik mesaj hocam onları hiç umursamayın. Ne olursa olsun aynı şeyler.

5 - 6 şar kanal bağlıydı, hocam ben androit telefonlardan takip ediyordum. telefondan hergün giriş yapıyordum zaten site hep açık oluyordu. ama 4 - 5 aydır böyle kullanıyordum başka birşey var.. farklı telefonlardan ve tabletlerden

ben bugün internet hattımı değiştirdim,eski internetle 3 adsense banlanmıştı geçen ay,bu yeni net ile henüz hiç bir yt işi yapılmadı,acaba farklı isim aynı adresle başvursam sıkıntı olur mu? yada bunun netle hiç bir ilgisi olmaz,direk lokasyondan mı bağ kurulur?

geçmiş olsun kardesim.
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ı bu seferde ben çağırıyım :D

biri web adsense idi, 3 yıllık, diğeri 2014 yılının sonunda açmıştım ve sonuncusu pin ve banka bilgilerini yeni girmiştim. web adsense spamdaydı onu biliyorum ama diğer 2 sinin bir sorunu yoktu durduk yere gitti

adsenseden kalan kanalları quize taşıyabiliyormuyuz arkadaşlar çünkü kanalların para kazanması gitti, acaba quiz kabul edermi daha önce deneyen oldumu hiç.. bilgi verirseniz sevinirim..

14 dakika önce mail gelmiş. 3 senelik web + youtube adsensem banlanmış şuan aktif sadece yt vardı. webi bırakalı 1 sene olmuştu. İyice soğumaya başladım bu işten.

ben bugün internet hattımı değiştirdim,eski internetle 3 adsense banlanmıştı geçen ay,bu yeni net ile henüz hiç bir yt işi yapılmadı,acaba farklı isim aynı adresle başvursam sıkıntı olur mu? yada bunun netle hiç bir ilgisi olmaz,direk lokasyondan mı bağ kurulur?

Korkuyorum yakında biri; "beyler yeni ev aldım, yeni hat aldım, mahkemede adımı değiştirdim şimdi denicem adsense hesabı açmayı bakalım banlanıyomuyum?" der diye :( :( :( :(

arkadaşlar, adsense banlandı ama kanallar hala para kazanmaları açık ben bu kanalları hangi partnere bağlayabilrim istatik: 200 abone aylık 5000 üzeri izlenim acil yardım gerekli

Benim 3 adsense var 3 tanesininda ayrı tr sunucuları var.Şuan hepsi sağlam 2 tanesi bütün badireleri atlattılar sadece 1 tanesi geçen herkesin banlandığı zaman banlandı.Bence bi yerde yanlışlık var.

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

arkadaşlar, adsense banlandı ama kanallar hala para kazanmaları açık ben bu kanalları hangi partnere bağlayabilrim istatik: 200 abone aylık 5000 üzeri izlenim acil yardım gerekli

Hiçbir partner spam kanal almıyor , başka adsenseye bağlarsanda o adsense %90 banlanır :)

az önce gitti hesap. bir ay önce tüm kanallar kapanmıştı fakat sitelerde kullanmaya devam ediyordum, onlar da gümledi. şimdi uğraş dur banı açtırmakla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri